Λαζόπουλος – Ντενίση: Αγκαλιές και φιλιά στην πρεμιέρα του «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

«Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», λέει ο σοφός λαός και πιθανώς να επιβεβαιώνεται ακόμη και σε περιπτώσεις μεγάλης… αντιπαλότητας. Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων. Η συχνή σάτιρα του πρώτου για τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού, έχει γεννήσει μία μεγάλη και επί χρόνια κόντρα.

Χθες ήταν η μεγάλη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», την οποία και σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος. Η Μιμή Ντενίση έδωσε το παρών για να δει τους φίλους της, που πρωταγωνιστούν. Ωστόσο η συνάντησή της με τον καλλιτέχνη έγινε on camera με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά! Οι δύο τους, αμήχανα μεν, δεν δίστασαν να αγκαλιαστούν και να ανταλλάξουν φιλιά, γεγονός που εξέπληξε.

Η Μιμή Ντενίση όταν ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε: «Καταρχήν, όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ», απαριθμώντας τους στη συνέχεια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογέλασε με νόημα και ανέφερε: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα…».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα