Πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι του Πολάκη- Τι δήλωσε ο ίδιος

Μολότοφ πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στα ξημερώματα στο σπίτι του Πολάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο πλησίασε στην οικία του κ. Πολάκη και εκτόξευσε τη μολότοφ από την πλευρά της γκαραζόπορτας, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Μετά την επίθεση, ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το σπίτι με πολιτικά, ζήτησε ενισχύσεις και λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

Η δήλωση του Πολάκη για την επίθεση με μολότοφ

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης το περιστατικό που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα, όταν άγνωστος πέταξε μία μολότοφ και εξαφανίστηκε.

Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook χαρακτήρισε «τσογλανάκι» τον άγνωστο που έριξε τη μολότοφ στο σπίτι του και τόνισε ότι «ξέρω πως φοβάστε επειδή φτάνει η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκανδάλων».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

«ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα….
1) Το ξερω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακια και οι ανακοινώσεις που καναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπιρτζη .
2) Το ξερω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατι φτάνει -επιτέλους και παρά όλα οςα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που εχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .
3) Ειςτε θρασύδειλα όντα
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτα …ως απαντηση σε σας και στο τσογλανακι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!»

 

Πηγή: in.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πολάκης: «Χάθηκαν 230 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ»

25η Μαρτίου: Επί ποδός η αστυνομία – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Σχετικά άρθρα