Η Μέγκαν Μαρκλ κι ο Πρίγκιπας Χάρι μάς παρουσιάζουν το μωρό τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας γεννήθηκε τη Δευτέρα τα ξημερώματα και δυο μέρες αργότερα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στις κάμερες σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο. Το ζευγάρι, άνετο και χαρούμενο, παρουσιάζει το μωρό του ενώ και οι δυο τους φαίνονται να… λάμπουν από ευτυχία!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκαν για ένα μόνο λεπτό μπροστά από τις κάμερες με τον Δούκα να κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ, φανερά φουσκωμένη ακόμα 2 μέρες μετά τη γέννα, φόρεσε ένα άσπρο Givenchy φόρεμα και μπεζ γόβες Μανόλο Μπλάτνικ. Ήταν ωστόσο πολύ άνετη με την κάμερα, χαρούμενη και έκανε και αστειάκια: “Το μωρό έχει ήδη και τριχοφυΐα στο πρόσωπο”.

Ποιο κανάλι είχε την… αποκλειστικότητα;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι έκανε συμφωνία με το κανάλι CBS να έχει κατ’ αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες της οικογένειας στο Κάστρο του Windsor. Στο κανάλι εργάζεται η καλή φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ και μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες των Ηνωμένων Πολιτειών, η Γκέιλ Κινγκ, κολλητή φίλη της Όπρα Γουίνφρι, η οποία παραβρέθηκε και στον γάμο του ζευγαριού.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σε μαιευτήριο γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Τη συνόδευσε η… Scotland Yard!

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Ξετρελαμένη με το πρώτο της εγγόνι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ!

Γέννησε αγόρι η Μέγκαν Μαρκλ – Οι πρώτες δηλώσεις του Πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά άρθρα