Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Και επισήμως μαμά είναι από τη Δευτέρα (6/5) η Μέγκαν Μαρκλ. Μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της Χάρι, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Και είναι λογικό γιατί μέσα στα τελευταία 3 χρόνια η Αμερικανίδα, μεταμορφώθηκε από ακτιβίστρια και σέξι ηθοποιός στη μεγαλοπρεπή Δούκισσα του Σάσεξ, ανήκοντας πλέον στη βρετανική Βασιλική Οικογένεια.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, η Μέγκαν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον «καρπό» του έρωτά της με τον Χάρι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 19 Μαΐου 2018 και η όμορφη πρώην ηθοποιός έφερε στον κόσμο το 7ο στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο άτομο, στις 6 Μαΐου 2019. Μέσα σε ένα χρόνο. Όχι κι άσχημα, Μέγκαν!

Συγκινημένος… χαζομπαμπάς ο Χάρι

Ο ίδιος ο Δούκας του Σάσεξ ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. «Για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος στην κάμερα του Sky News, ο… χαζομπαμπάς.

«Μαμά και μωρό είναι υγιείς. Είμαι ευγνώμων. Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος», συνέχισε. Πρόκειται για το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το 4ο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου.

Το μωρό γεννήθηκε- σχεδόν- 3,5 κιλά ενώ από την αρχή είναι στο πλευρό της Μέγκαν, η μητέρα της , στο Frogmore Cottage στο Windsor.

Ξετρελαμένοι όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες

Από την αρχη ειδοποιήθηκαν όλοι οι συγγενείς. Η μητέρα της Μέγκαν, η Ντόρια Ράγκλαντ «έχει τρελαθεί από χαρά με τη γέννηση του πρώτου της εγγονιού. Είναι στο πλευρό τους στην αγροικία Φρόγκμορ».

Ενημερώθηκαν και η 93χρονη βασίλισσα με τον 97χρονο σύζυγό της Δούκα του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα καθώς και ο Δούκας με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

«Είμαι περήφανος για τον εγγονό μου»

«Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή», τόνισε ο πατέρας της Μέγκαν.

Και συνέχισε: «Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, Δούκισσα Μέγκαν και στον Πρίγκιπα Χάρι. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα».

Επίσης, ενημερώθηκαν και οι αδελφές της αείμνηστης Νταϊάνα, η Λαίδη Τζέιν Φέλοους και η Λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ, όπως και ο αδελφός της, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ δηλώνοντας «πολύ χαρούμενοι από το ευτυχές γεγονός».

https://www.instagram.com/p/BxKnK9AHIdY/

Ποιο όνομα επικρατεί τελικά;

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της πρώτης δήλωσης του Χάρι, για το όνομα που θα πάρει το παιδί, εκείνος ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν γνωρίζουν γιατί δεν έχουν αποφασίσει.

Τα στοιχήματα… οργιάζουν τις τελευταίες ώρες και αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις είναι το ελληνικότατο: Αλέξανδρος.

Ενώ ο Άρθουρ προπορεύονταν αρχικά, ο Αλέξανδρος έχει γίνει το νέο αγαπημένο όνομα για το βασιλικό μωρό. Το επόμενο πιο πιθανό όνομα είναι ο James, ενώ ακολουθούν τα Arthur και Spencer.

Ίσως κάνουν την ανατροπή

Το τελευταίο μάλιστα, ήταν και το πατρικό όνομα της πριγκίπισας Νταϊάνα. Πάντως, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συχνά επιλέγουν «κλασικά» μικρά ονόματα, αν και εικάζεται ότι το ζεύγος θα κάνει την ανατροπή.

Από την αρχή κρατούν την εγκυμοσύνη και τη γέννηση όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός είχε «εξαφανιστεί» σχεδόν δύο μήνες, αφού η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 19 Μαρτίου.

Εξάλλου, το πριγκιπικό ζευγάρι ανακοίνωσε πως δεν θα κάνουν την παραδοσιακή φωτογράφιση στα σκαλιά κάποιου μαιευτηρίου καθώς η Μέγκαν επιθυμεί να γεννήσει στο σπίτι της. «Είναι ευγνώμονες για τις ευχές που λαμβάνουν από όλο τον κόσμο», ανέφερε η Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BxKnJ7shtKa/

Γιατί είναι τόσο… σκληρός ο Χάρι με τα ΜΜΕ;

Μπορεί να μην αρέσει η απόφαση αλλά κάποιος που τους παρακολουθεί από την αρχή της σχέσης τους, δεν ξαφνιάζεται με τον αποκλεισμό του Τύπου και των ΜΜΕ γενικότερα.

Για παράδειγμα, πέρυσι, ο Χάρι και η Μέγκαν επέτρεψαν μόνο σε έναν φωτογράφο να παραβρεθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για τον γάμο τους. Και αυτό φυσικά θεωρήθηκε πολύ σκληρό από τους δημοσιογράφους.

Αυτή η… ψυχρότητα θεωρείται ότι προέρχεται από τον Δούκα και σχετίζεται με την Νταϊάνα. Όταν ήταν μόλις 12 ετών, σκοτώθηκε η μητέρα του στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, την ώρα που ο οδηγός προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι με τις μοτοσικλέτες τους.

https://www.instagram.com/p/BxKms2WFShv/

Υπάρχει κόντρα με την Κέιτ Μίντλετον;

Οι σκανδαλοθηρικές φυλλάδες ήθελαν την Κέιτ Μίντλετον να είναι σε κόντρα με την Μαρκλ. «Όταν αρραβωνιάστηκε ο Χάρι σκέφτηκα αμέσως πως σε λίγο καιρό θα ξεσπάσει η κόντρα».

Το παραπάνω είχε αποκαλύψει στη Daily Star η Ντέζι Γκούντγουιν. Είναι η γυναίκα που έχει αφιερώσει τα χρόνια της και όλη την ενέργειά της στη μελέτη των βασιλικών μελών.

«Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός στο ποιος είναι πιο δημοφιλής. Αν γυρίσουμε πίσω στον 19ο αιώνα, υπάρχουν πολλές αναφορές για το πώς η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα δεν μιλούσε στην αρχιδούκισσα Μαρία ή πώς η πριγκίπισσα Λουίζ είχε δεσμό με τον άντρα μιας αδερφής της».

Η Μέγκαν ήταν η νέα και ωραία και η Κέιτ η παλιά. Πάντως, κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια την αλήθεια για την ειλικρινή σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/BxKnCFagoxi/

«Μαχήτρια» της ζωής η Μέγκαν

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Λος Άντζελες, πάντα ήταν «μαχήτρια» της ζωής. Ανέκαθεν έβρισκε συναρπαστικό τον χώρο του θεάματος και για αυτό ήθελε να ασχοληθεί τόσο με το θέατρο όσο και με την τηλεόραση.

Η 37χρονη αποφόιτησε από το Northwestern University, παίρνοντας πτυχίο στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις το 2003. Και ξεκίνησε να παίζει μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές των ΗΠΑ.

Καθοριστικός, όμως, ήταν από το 2011 έως το 2018, ο ρόλος της ως Ρέιτσελ Ζέιν στη δραματική σειρά «Suits», αν και δεν ήταν όλα ρόδινα και θεμιτά από την αρχή.

https://www.instagram.com/p/BxI66laAocz/

Από κομπάρσος έγινε Δούκισσα

Εργάστηκε ως καλλιγράφος για να βγάζει τα προς το ζην στις πρώτες δουλειές της ως ηθοποιός. Οι πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις της ήταν σαν κομπάρσος σε σόου όπως General Hospital, The War at Home και CSI: NY.

Συμμετείχε και σε πολλές δουλειές με την ιδιότητα της ηθοποιού και μοντέλου συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στο αμερικανικό παιχνίδι Deal or No Deal.

Παραιτήθηκε από όλα

«Δεν ήμουν αρκετά μαύρη για τους ρόλους των μαύρων ούτε αρκετά λευκή για τους ρόλους των λευκών. Έτσι βρισκόμουν κάπου στη μέση ως ένας χαμαιλέοντας που δεν μπορούσε να κλείσει δουλειά».

Επίσης, από το 2014 ως το 2017, ήταν ιδρύτρια και η αρχισυντάκτρια της lifestyle ιστοσελίδας The Tig. Επέλεξε το όνομα από το κόκκινο κρασί Tignanello.

https://www.instagram.com/p/BxKi-iBnluh/

Τον Νοέμβριο του 2016, η Μαρκλ και η καναδέζικη εταιρεία ρουχισμού Reitmans κυκλοφόρησαν μια σειρά από γυναικεία ρούχα.

Όλα, όμως έπρεπε να αλλάξουν όταν γνώρισε τον αγαπημένο της και ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται. Και παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως ηθοποιός και έκλεισε την ιστοσελίδα της και έφυγε από τη Reitmans.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 6 ετών

Η μητέρα της, ήταν κοινωνική λειτουργός και δασκάλα γιόγκα και ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, βραβευμένος με Έμμυ σκηνοθέτης. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 6 ετών.

«Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος και η μητέρα μου είναι Αφροαμερικανίδα. Είμαι μισή μαύρη και μισή άσπρη». Έχει δυο μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέρφια από τη μεριά του πατέρα της, τον Tόμας Μαρκλ Jr. και την Σαμάνθα Γκραντ.

https://www.instagram.com/p/BxKi0-aJN4z/

Περήφανη για την καταγωγή της

Και συνέχισε για την καταγωγή της: «Έχω συμφιλιωθεί με αυτό και το λέω ποια είμαι. Μοιράζομαι δημόσια την καταγωγή μου και δηλώνω περήφανη που είμαι μια γυναίκα μικτής φυλής».

Η μητέρα της έχει ως απογόνους Αφρικανούς που πήγαν σκλάβοι στη Γεωργία και ο πατέρας της έχει ολλανδική, αγγλική και ιρλανδική καταγωγή.

Για αυτό και το νέο βασιλικό μωρό γράφει τη δική του… ιστορία αφού πρόκειται για τον πρώτο μιγά που γεννιέται στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Να σημειωθεί πως μεταξύ των προγόνων του πατέρα της θεωρούνται o Ροβέρτος Α’ βασιλιάς της Σκωτίας, ο Sir Philip Wentworth και η σύζυγός του, Mary Clifford, απόγονος του Εδουάρδου Γ΄ βασιλιά της Αγγλίας.

https://www.instagram.com/p/BxKikWypYe1/

«Πικάντικο» το ερωτικό της παρελθόν

Παντρεύτηκε με τον ηθοποιό και παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον στο Ocho Rios της Τζαμάικα στις 10 Σεπτεμβρίου 2011 μετά από 7 χρόνια σχέσης. Αλλά πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο το 2013.

Μετά τον αποτυχημένο γάμο της, ο ιδανικός για την παρηγορήσει φαίνεται πως ήταν ο Χάρι, το εξίσου… άτακτο παιδί του Παλατιού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα blind date, που οργάνωσε ένας κοινός φίλος τους.

https://www.instagram.com/p/BxKiQfLAPC1/

Έγινε… βορά για τον Τύπο

Ο Τύπος ξεκίνησε να μιλάει για τη σχέση τους σχεδόν αμέσως. Και η απάντηση από το γραφείο Τύπου της βασιλικής οικογένειας ήταν άμεση για το «κύμα προσβολών και ενοχλήσεων» απέναντι στη Μαρκλ.

Η ανακοίνωση έκανε λόγο για σεξισμό και ρατσισμό, κατασκευάζοντας δυσφημιστικές ιστορίες.

«Είμαστε δύο άνθρωποι, που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ραντεβού στα κρυφά επί έξι μήνες, προτού γίνει είδηση και εργαζόμουν καθ’όλον αυτόν τον καιρό. Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η αντίληψη των ανθρώπων», σχολίασε η ίδια στο Vanity Fair.

https://www.instagram.com/p/BxKiLPYg9LX/

Και λόγω της σχέσης της με τον μικρό γιο της Νταϊάνα και της ένταξής της στους γαλαζοαίματους, αναγκάστηκε να διαγράψει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, ευχαριστώντας το κοινό της για τη στήριξή του.

Πριν παντρευτεί, βαπτίστηκε

Το 2018 η Μαρκλ βαπτίστηκε Αγγλικανή. Μετά τους αρραβώνες, ξεκίνησε τη μακρόχρονη διαδικασία να γίνει Βρετανίδα υπήκοος.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, θα διατηρήσει και την αμερικανική υπηκοότητά της, αλλά το Παλάτι ότι η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα.

https://www.instagram.com/p/BxK_cmhHJgP/

Την ίδια χρονιά τελέστηκε και ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Μάλιστα, λίγο πριν από τον γάμο τους έλαβαν και τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ.

Φιλάνθρωπος, όπως και η Νταϊάνα

Ήταν σύμβουλος στην διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση One Young World ενώ μίλησε στην ετήσια συνδιάσκεψη στο Δουβλίνο το 2014 πάνω στα θέματα της ισότητας των φύλων και της σύγχρονης δουλείας.

Παράλληλα, ταξίδεψε στο Αφγανιστάν και στην Ισπανία και δύο χρόνια αργότερα, έγινε πρέσβειρα του World Vision Canada, ταξιδεύοντας στην Ρουάντα για εκστρατεία ώστε το νερό να είναι πόσιμο και καθαρό.

https://www.instagram.com/p/BxKh2U4lvjM/

Επισκέφτηκε και την Ινδία για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες. Έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη ως συνήγορος πάνω στην ισότητα των φύλων και στην ενίσχυση των γυναικών.

Και όπως είναι αναμενόμενο, δηλώνει φεμινίστρια. Μάλιστα, το 2019 έγινε ανάδοχος τεσσάρων οργανισμών οι οποίοι ασχολούνται με ζητήματα που η Δούκισσα υποστήριζε και πριν τον γάμο της.

Ηλιανά Φασόλη

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο γάμος της χρονιάς : Όλο το παρασκήνιο και οι κατηγορίες της οικογένειας της Meghan Markle- Η στήριξη του Χάρι και η εκθαμβωτική τελετή

Doria Ragland: Τι συμφωνητικό υπέγραψε με το παλάτι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

Σχετικά άρθρα