Αλέξης Τσίπρας: «Τίμησα τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον Alpha ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέης Τσίπρας κάνοντας αναφορά στις επικείμενες εκλογές, στον Μάνφρεντ Βέμπερ, στη Νέα Δημοκρατία καθώς και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Σχεδιάζουμε με ασφάλεια το μέλλον. Στις 26 Μαΐου θα καταρρεύσει η πολιτική απάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε για άλλη μια φορά εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Έχει βαθιά αντικοινωνική ατζέντα. Είναι υπέρτατη αθλιότητα να μιλάς για το νεκρό πατέρα του πολιτικού σου αντιπάλου που δεν είναι δημόσιο πρόσωπο».

«Ασκώ κριτική στον υιό Μητσοτάκη»

Αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκης λέγοντας ότι «τη μνήμη του θανόντος, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την τιμώ. Ασκώ κριτική στον υιό Μητσοτάκη για τις θέσεις του ή γιατί δεν εμφανίζει από που προέρχονται κάποια εισοδήματα».

Επίσης, με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για τα εργασιακά ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. «Έχει αντιλαϊκή ατζέντα, έχει πει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο. Η κοινωνική αδικία είναι στην ανθρώπινη φύση και τώρα είπε για τη 7ήμερη εργασία».

Γιατί ανακοίνωσε τώρα τα μέτρα ελάφρυνσης;

Σχετικά με το πακέτο των θετικών μέτρων απάντησε ότι «κάθε φορά που φέρνουμε θετικά μέτρα μας λένε ότι είναι προεκλογικές παροχές, όπως το 2016 και 2017 με την απόδοση του πλεονάσματος».

«Τα μέτρα είναι συνέχεια των δεσμεύσεων της ΔΕΘ, κάθε κίνηση γίνεται βάσει στρατηγικού σχεδίου, τα μέτρα έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα γιατί θα δώσουν ρευστότητα στην οικονομία, οι βουλευτικές εκλογές είναι σε πέντε μήνες, τα μέτρα όμως είναι μόνιμα».

Δείτε τη συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Alpha:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλέξης Τσίπρας: «Στις 26 Μαΐου έρχεται μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας»

Αλ. Τσίπρας από τα Ιωάννινα: «Έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει»

Αλ. Τσίπρας: «Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση»

Σχετικά άρθρα