Εκλογές: Πολλά τα ευτράπελα – Ο καβγάς, οι νιόπαντροι και τα… άλογα

Πέρα από το εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα της χτεσινής (26/5) ημέρας, πολλά ήταν και τα ευτράπελα που σημειώθηκαν στις εκλογές.

Να σημειωθεί πως πολλοί ψηφοφόροι, αφού έριξαν την ψήφο τους στους αντιπροσώπους της επιλογής τους, επέλεξαν να πάνε για καφέ ή να λιαστούν στην παραλία μιας και ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Πατέρας και γιος ήθελαν να ψηφίσουν μαζί!

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένταση σημειώθηκε όταν ο γιος 90χρονου επέμεινε να συνοδεύσει τον πατέρα του και μέσα στο παραβάν, επικαλούμενος προβλήματα υγείας του υπερήλικα.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος του απάντησε ότι κάτι τέτοιο το απαγορεύει ο νόμος και ότι όλοι μπαίνουν μόνοι μέσα στο παραβάν. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, ο γιος του υπερήλικα έπιασε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από το πουκάμισο.

Χάρη στην παρέμβαση τρίτων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πήγαν να ψηφίσουν με τα άλογα

Δύο φίλοι από το Ναύπλιο επέλεξαν να πάνε στην κάλπη ιππεύοντας τα άλογά τους. Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis, ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος μαζί με τον φίλο του Άγγελο Χουντάλα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, προσερχόμενοι έφιπποι, προξενώντας έκπληξη στους άλλους ψηφοφόρους.

Παντρεύτηκαν και πήγαν να ψηφίσουν

Αφού παντρεύτηκαν ο Κώστας Νιφόρας και η Δήμητρα, άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα το πρωί της Κυριακής στο Φαραί της Αχαΐας, λίγο μετά το γάμο και τη βάπτιση του παιδιού τους.

Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα όσων είχαν πάει να ψηφίσουν ενώ φωτογραφήθηκε με τα γαμπριάτικα την ώρα που έριχναν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, σύμφωνα με το patrastimes.

Έσπασαν τα νερά στο εκλογικό κέντρο

Όπως αναφέρει το trikalavoice, λίγα δευτερόλεπτα είχαν περάσει από τη στιγμή που μία έγκυος ψηφοφόρος από τα Τρίκαλα είχε ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, όταν τα νερά έσπασαν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί αμέσως από το εκλογικό κέντρο όπου ήταν εγγεγραμμένη προς το μαιευτήριο της θεσσαλικής πόλης. Εκεί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ψήφισε, έφυγε και επέστρεψε για να ψηφίσει ξανά

Διπλό κόπο έκανε ένας βιαστικός ψηφοφόρος στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με το cretapost, ο άνδρας προσήλθε στις κάλπες στις 07.00 το πρωί, αμέσως μόλις άνοιξαν. Ψήφισε για τις ευρωεκλογές και αναχώρησε για το χωριό του, θεωρώντας πως έχει τελειώσει.

Όταν συνειδητοποίησε το λάθος του, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο εκλογικό κέντρο για να ρίξει την ψήφο του ξανά για τις δημοτικές και τις περιφερειακές.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκλογές 2019: Ποιοι δήμοι… καθάρισαν και δεν θα ψηφίσουν ξανά

Εθνικές εκλογές 2019: Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2019 – Περιφέρειες: Ποιοι κέρδισαν και ποιοι δίνουν νέα «μάχη»

Ευρωεκλογές 2019: Πόσες έδρες παίρνει το κάθε κόμμα

Ευρωεκλογές 2019: Κρίνεται το μέλλον της Ευρώπης

Σχετικά άρθρα