Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ποιοι ισχυρίζονται ότι οι δύο ηθοποιοί «πουλούν» τη σχέση τους;

Μια συνέντευξη όπου αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της, έδωσε η Κατερίνα Γερονικολού στο Page 2 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» και της ταινίας «Για Πάντα» μίλησε πιο αναλυτικά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, από τότε που τον γνώρισε, υπάρχει παντού μια ευτυχία, ενώ αποκάλυψε αν υπάρχουν σχέδια γάμου και αν πιστεύει ότι είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσε να είναι μαζί για πάντα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσε να είναι μαζί για πάντα;

«Δεν ξέρω. Το έχω δει να συμβαίνει και σίγουρα το ελπίζω. Σίγουρα, επειδή δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι, δεν θα ήμουν με κάποιον για πάντα, επειδή αυτό θέλει η κοινωνία ή οι άλλοι» Και συνέχισε: «Ξέρω ότι είμαστε πολύ καλά μαζί και δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι. Δεν κάνω όμως, τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια».

https://www.instagram.com/p/B7ZFZ1Lnw-t/

Όσο για τους απασχόλησε αν θα έλεγαν ότι «πουλούν» τη σχέση τους με την πρόσφατη ταινία τους, τόνισε το εξής: «Θεωρούσα δεδομένο ότι θα ακουστεί κάτι τέτοιο. Αλλά από τη στιγμή που συγκίνησε και τους δύο μας αυτή η ταινία, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην την κάνουμε μαζί».

«Δεν θα υποχωρήσουμε στα θέλω μας, από φόβο μην πουν για εμάς ότι ενώσαμε και τις επαγγελματικές μας ζωές, που ήδη το είχαμε κάνει δύο φορές, όταν δεν ήμαστε ζευγάρι», κατέληξε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Το κοινό επαγγελματικό βήμα – Τι… μαγειρεύουν;

Χώρισε αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής μετά από 12 χρόνια γάμου: Όλες οι λεπτομέρειες

Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γ. Τσιμιτσέλη

Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε τη να τραγουδάει τον «Καροτσέρη» (βίντεο)

Σχετικά άρθρα