Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σεξ: Τα σημεία που η γυναίκα ερεθίζεται πολύ!
Σεξ: Τα σημεία που η γυναίκα ερεθίζεται πολύ!  thumbnail

Σεξ: Τα σημεία που η γυναίκα ερεθίζεται πολύ!

Υπάρχουν ορισμένα σημεία του γυναικείου σώματος που είναι πιο ευαίσθητα και ερεθίζονται περισσότερο από το άγγιγμα. Αυτό φυσικά βοηθά πολύ τους άντρες στο να ικανοποιήσουν τις συντρόφους τους στο κρεβάτι. Καναδοί επιστήμονες τώρα βρήκαν ποια είναι αυτά τα σημεία και μας τα δείχνουν.

 

Ερευνητές από το Κέντρο Σεξολογίας του Πανεπιστημίου του Quebec έκαναν πειράματα σε 30 γυναίκες από 18 έως 35 ετών προκειμένου να εντοπίσουν ποια σημεία της γυναικείας ανατομίας είναι πιο ευαίσθητα στο άγγιγμα και γιατί.

 

Οι ειδικοί αξιολόγησαν την ευαισθησία σε τρεις περιοχές του σώματος: στην περιοχή των γεννητικών οργάνων (κλειτορίδα, μικρά χείλη του αιδοίου, κατώτερο άκρο του κόλπου προς τον πρωκτό και κατώτερο άκρο του πρωκτού), στη δευτερογενή ερωτογενή ζώνη (πλάγιο μέρος του μαστού προς τα πλευρά, θηλή, λαιμός και άλως του στήθους) και στην ουδέτερη ζώνη (βραχίονας και κοιλιά).

 

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τρεις διαφορετικές συσκευές ώστε να προσομοιώσουν τρία ερεθίσματα: το ελαφρύ άγγιγμα, την ελαφριά πίεση και τη δόνηση.

 

Τα αποτελέσματα του πειράματος τους, που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicineκατέδειξαν αυτά τα σημεία.

 

- Ο λαιμός, ο βραχίονας και το κατώτερο άκρο του κόλπου προς τον πρωκτό ήταν τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στο ελαφρύ άγγιγμα.

- Η κλειτορίδα και η θηλή ήταν τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στην πίεση.

- Η κλειτορίδα και η θηλή ήταν επίσης τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στη δόνηση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X