Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ο άνδρας μου βλέπει πορνό: Ποιοι είναι οι λόγοι;
Ο άνδρας μου βλέπει πορνό: Ποιοι είναι οι λόγοι;  thumbnail

Ο άνδρας μου βλέπει πορνό: Ποιοι είναι οι λόγοι;

Βοηθήστε με να καταλάβω γιατί ο σύντροφός μου χάνεται με τις ώρες κάθε βράδυ σε πορνογραφικές ιστορίες στον υπολογιστή του. Οι φίλοι μου με θεωρούν πολύ γοητευτική και ερωτική και πάντα αισθάνομαι ότι δεν περνάω απαρατήρητη από το ανδρικό φύλο. Έχουμε μια καλή σχέση, πέρα από το γεγονός ότι μερικές φορές με θεωρεί ιδιαίτερα δυναμική και ότι συχνά διαμαρτύρομαι για τη βραδινή του ενασχόληση με το πορνό… 


 


Aπαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


 


 


 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου

Η πορνογραφία ήταν πάντοτε ένα ανδρικό πεδίο. Στην εποχή της ισότητας των δύο φύλων και της αντιστροφής των ρόλων, είναι το μόνο πεδίο στο οποίο οι άντρες νοιώθουν ακόμα κυρίαρχοι! Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν η σύντροφος είναι ιδιαίτερα δυναμική και αρχηγός στη σχέση. Κατά τα άλλα η ενασχόληση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια μιας καταναγκαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς, που απαιτεί συχνά ειδική ψυχολογική θεραπεία.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X