Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Πώς μια παντρεμένη γυναίκα κάνει παράλληλη σχέση
Πώς μια παντρεμένη γυναίκα κάνει παράλληλη σχέση  thumbnail

Αλεξάνδρα, αναγνώστρια του boro.gr

Πώς μια παντρεμένη γυναίκα κάνει παράλληλη σχέση

Καλησπέρα


Είμαι με τον άντρα μου 7 χρόνια 6μήνες μετά την αρχή της σχέσης μας είχα μια παράλληλη σχέση και με κάποιον άλλο. Στον πρώτο χρόνο έμεινα έγκυος από τον σύζυγο και παντρευτήκαμε. Πριν 1 χρόνο κάναμε και δεύτερο παιδι όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησα να έχω επικοινωνία με τον τρίτο άνθρωπο δεν έχει παντευτεί και μέχρι πέρυσι βρισκόμασταν ερωτικά 23 φορές τον χρόνο λόγω απόστασης βρισκόμασταν ακόμα κ όταν αυτός ήταν σε σχέσηδεν ξέρω τι με τραβάει σε αυτόν τον άνθρωπο δεν ξέρω αν είμαι καν ερωτευμένη για το μόνο που είμαι σιγουρη είναι οτι σαν ζευγάρι δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε, θα ήθελα όμως να ξέρω πως νιώθει αυτος δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τα συναισθήματα μας ανοιχτά δεν έχω πρόθεση να διαλύσω την οικογένεια μου αλλα θέλω την επικοινωνία μαζί του…νιώθω μπερδεμένη


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα 


Καλησπερα. Αντιλαμβάνομαι, πως το μπέρδεμα μέσα σας, είναι αρκετά μεγάλο, και πως με τα χρόνια γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Πρέπει να σας είναι αρκετα δύσκολο να περιλαμβάνεται στην προσωπική σας ζωή έναν άνθρωπο, με τον οποίο όπως λέτε δεν υπάρχει καμια συναισθηματική επικοινωνία, και που τελικά δεν ξέρετε πως νιώθει για εσάς. Το ερώτημα είναι εδω, για ποιον λόγο, τον κρατάτε αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σας, και βάζετε σε κίνδυνο την οικογένεια που έχετε φτιάξει. Τι σημαίνει αυτός ο άντρας για εσάς, και όχι πως νιώθει αυτος. Καθώς αυτός δεν διακινδυνεύει απολύτως τίποτα όταν βρίσκετε ερωτικά μαζί σας, σε αντίθεση με εσάς. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, πως εσείς είστε αυτή που χρειάζεται να πάρετε κάποιες αποφάσεις, για το πως επιθυμείτε να ζείτε τη ζωή σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X