Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Βρώμικα λόγια που λένε οι γυναίκες πάνω στον οργασμό
Βρώμικα λόγια που λένε οι γυναίκες πάνω στον οργασμό  thumbnail

Βρώμικα λόγια που λένε οι γυναίκες πάνω στον οργασμό

Dirty talking… 


Οι άνδρες – όχι όλοι τα πάνε καλά όσον αφορά τα βρώμικα λόγια στο σεξ. Οι γυναίκες όμως; 


Οι γυναίκες είναι πάντα πιο διστακτικές όχι μόνον επειδή δε συνηθίζουν να μιλούν με ύβρεις στην καθημερινότητά τους αλλά και γιατί η σεξουαλικότητά τους πολλές φορές παρουσιάζεται πιο αθώα και λιγότερο διεκδικητική από ότι εκείνη των ανδρών. Η βωμολοχία αποτελεί ενστικτώδη έκφραση σεξουαλικής διέγερσης που απαντάται κυρίως στους άνδρες. Σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο πρωτογνώρισαν το σεξ, μέσα από τις ταινίες πορνό. Καθώς η παρακολούθηση τέτοιων ταινιών λειτούργησε γι’ αυτούς διεγερτικά, αυτό το συναίσθημα επιθυμούν να επαναλάβουν αναπαράγοντας αυτή τη γλώσσα.


Την ώρα της ερωτικής πράξης το συναισθηματικό κομμάτι υποχωρεί και υπερισχύουν τα ένστικτα. Αυτό ισχύει και για τις τις γυναίκες φυσικά, την ώρα του οργασμού συνήθως είναι πολλές φορές αδύνατον να ελέγξουν το σώμα και τη λεκτική έκφραση τους. 


Αρέσει στους άνδρες να μιλάει η γυναίκα πρόστυχα; 


Σε άλλους ναι, σε άλλους όχι. Πολλές φορές το να μιλά πρόστυχα μια γυναίκα είναι σαν να παίρνει το πάνω χέρι στην ερωτική πράξη πράγμα που μπορεί να κομπλάρει έναν άνδρα. Άλλοι πάλι θέλουν τη γυναίκα πιο τρυφερή, επιθυμούν τον παραδοσιακό ρόλο του υποτακτικού θηλυκού και το παιχνίδι της απολάνησης από το πιο άγριο αρσενικό. Ωστόσο αρκετοί άνδρες νιώθουν ότι η γυναίκα που μιλά βρώμικα τους επιβραβεύει και τους αποδεικνύει το ότι απολαμβάνει το σεξ μαζί του. 


Tι θέλει όμως να ακούει ο άντρας


Τρελαίνεται όταν ακούει το "κάνε με να τελειώσω", το "πιο δυνατά", το "τι μου κάνεις" και άλλες εκφράσεις που τον εκθειάζουν σεξουαλικά.Μπορεί να σας έχουν πιάσει ήδη τα γέλια με την αναφορά στις εκφράσεις αυτές που θυμίζουν πορνοταινία. Και όμως, το να βλέπει και να ακούει ο άνδρας ένα θυληκό που έχει χάσει τον έλεγχο και παραδίδεται τελείως είναι ίσως το πιο διεγερτικό πράγμα στο κρεβάτι- η αυτοπεποίθησή του την ώρα εκείνη φτάνει στα ύψη. Αντίθετα η σιωπή μπορεί να καταστρέψει καμιά φορά τη σεξουαλική επαφή.  Δεν είναι τυχαίο που φράσεις όπως "άνδρα μου" και άλλα κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες στην ερωτθική κορύφωση είναι πολύ διεγερτικά για το αρσενικό και έχουν ως αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο έντονη η σεξουαλική επαφή. 


Αν η ίδια η γυναίκα νιώθει ότι δεν προσβάλλεται ή δε προσβάλλει τον σύντροφό της δε θα πρέπει να διστάζει να εκφραστεί. Ακόμα και φράσεις όπως "κάνε μου αυτό", "γλύψε με εκεί" όσο αστείες και αν ακούγονται καμιά φορά μπορεί να βοηθήσουν το αρσενικό να ανακαλύψει τον σεξουαλικό της κώδικα επικοινωνίας το κορμί της και το πώς λειτουργεί και να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X