Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Απιστία: Τι ανακαλύπτεις ψάχνοντας στον υπολογιστή ενός άνδρα
Απιστία: Τι ανακαλύπτεις ψάχνοντας στον υπολογιστή ενός άνδρα thumbnail

Eλένη, αναγνώστρια του boro.gr

Απιστία: Τι ανακαλύπτεις ψάχνοντας στον υπολογιστή ενός άνδρα

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Γεια σας Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 1 χρόνο και μισό περίπου. Πίστευα ότι όλα ήταν καλά μέχρι που ανακάλυψα ότι για 1 χρόνο μιλούσε με διάφορες κοπέλες μέσω facebook. Τελικά το συζητήσαμε και το λύσαμε και τον συγχώρησα. Λίγο καιρό πριν μέθυσε και έστειλε μήνυμα σε μια κοπέλα ότι του αρέσει από ότι μου είπε της ξαναέστειλε μεθυσμένος και όταν είδα αυτά τα μηνύματα του είπα να χωρίσουμε. Μου είπε ότι δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του συχνή δικαιολογία και ότι θα κάνει τα πάντα για να είμαστε μαζί ότι με αγαπάει πολύ και ότι του λείπω τώρα που δεν είμαστε μαζί. Επίσης μου είπε ότι θα πάει σε ψυχολόγο γιατί θέλει να λύσει το θέμα του και όντως ξεκίνησε τις συνεδρίες Αξίζει να του δώσω και 3η ευκαιρία. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει που μου είπε Θέλω να είμαι μαζί του αλλά δεν μου φεύγουν από το μυαλό μου τα μηνύματα… Να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες έχουμε σχέση από απόσταση.Θα ήθελα πολύ απάντησή σας… Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Στο ερώτημά σας απαντά ο Τηλέμαχος Κραμπής, Ψυχολόγος


Αρόδος, Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας


Αρχικά  καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε  για ποιο λόγο θέλετε να συνεχίσετε την σχέση σας και ποια είναι τα συναισθήματα που έχετε για εκείνον μετά την συμπεριφορά του; Είναι επειδή τον αγαπάτε ή επειδή τον λυπάστε και θέλετε να τον βοηθήσετε; Πράγματι ο φίλος σας έχει μπει σε μια διαδικασία στην οποία μπορεί να αντιμετωπίζει όλο αυτό που βιώνει. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μία στιγμή στην άλλη ούτε είναι σίγουρο ότι δεν θα παρουσιάσει κάποια παρόμοια συμπεριφορά; Επομένως θα πρέπει να αναρωτηθείτε πόσο έτοιμη είστε να τον ακολουθήσετε σε όλη αυτή την διαδικασία και τι υποχωρήσεις είστε διατεθειμένη να κάνετε. Τέλος αξιολογήστε πόσο σας ικανοποιεί το είδος της σχέσης που έχετε τώρα, αν σας ικανοποιεί, και αν μπορείτε να διαχειριστείτε σκέψεις και συναισθήματα ζήλειας.   

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X