Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Tα 9 είδη σεξ στο γάμο: Εσείς ποιο κάνετε;
Tα 9 είδη σεξ στο γάμο: Εσείς ποιο κάνετε; thumbnail

Tα 9 είδη σεξ στο γάμο: Εσείς ποιο κάνετε;1. Είναι Κυριακή! Επιτέλους να κάνουμε σεξ… (αν θυμάστε ακόμα πώς γίνεται )
The Saturday morning "we finally have a minute" sex.

Loryn Brantz for BuzzFeed

2. Το σεξ στα κρυφά. Μεγαλώσατε γίνατε ενήλικες και τρέχετε να κρυφτείτε.


Μη σας πιάσει στα πράσα η πεθερά, μη ξυπνήσουν τα παιδιά. Τουλάχιστον η σεξουαλική σας ζωή έχει μια ίντριγκα 
The distracted-by-the-pets mating madness.

Loryn Brantz for BuzzFeed

3. Το εντελώς αδιάφορο σεξ… Η σεξουαλική σας ζωή είναι τόσο πνιγμένη στη ρουτίνα που μπορεί και να σας πάρει ο ύπνος την ώρα της συνουσίας. 
The "we had a huge dinner and are bloated and gross but don't care cause we're legally bound" tryst.

Loryn Brantz for BuzzFeed

4. Tο υποχρεωτικό σεξ. Ποιος αντέχει τη γκρίνια της; Άντε να του κάνω τη χάρη να μην έχει να λέει… 
The holiday have-to.

Loryn Brantz for BuzzFeed


 

5. Το σεξ με τη βοήθεια του πορνό: Παρακαλάτε μη τυχόν γίνει διακοπή ρεύματος κλείσει η τηλεόραση και τελειώσουν όλα. 

 
The must-keep-watching-Netflix hold.

 

7. Το ψυχαναγκαστικό σεξ. Λες να έχει πρόβλημα η σχέση μας; Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε σεξ! έχουν περάσει δυο βδομάδες! 


 
The "we haven't done it in a while so we should" obligatory romance.

Loryn Brantz for BuzzFeed

8. Το σεξ των αναμνήσεων. Θυμάσαι τι κάναμε όταν ήμασταν νέοι; Εκείνη τη φορά που κάναμε σεξ στο αυτοκίνητο; Στο ξενοδοχείο; Στη θάλασσα; Ναι θυμάμαι αλλά κάνε κάτι! 


The ol' go-to routine.


9. To επιδεικτικό σεξ: Συνήθως το κάνετε για να αποδείξετε στην κολλητή σας ότι ακόμα είστε ερωτικά ζωντανοί και ο σύντροφός σας κάνει σαν τρελός για σας. 
Και πέρα από την πλάκα μερικές συμβουλές για να απολαμβάνετε το σεξ στο γάμο:


Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το 2008, προσπάθησαν να διακρίνουν τον παράγοντα που βοηθάει τα ζευγάρια να διατηρήσουν την επιθυμία τους σε ικανοποιητικά επίπεδα. Οι μελέτες τους κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το κλειδί βρίσκεται σε κάποιο χαρακτηριστικό της σχέσης, όπως αναφέρει η Δρ Εύη Κυράνα, 


Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν πως το κλειδί για τη διατήρηση της σεξουαλικής επιθυμίας βρίσκεται στο να θέτουν τα ζευγάρια ως σκοπό τους να βιώνουν χαρές και ωραίες στιγμές και να εξελίσσονται. Αντίθετα, ζευγάρια που εστιάζουν στο να αποφεύγουν τις συγκρούσεις ή τις δυσάρεστες στιγμές δεν καταφέρνουν να διατηρούν την επιθυμία τους σε υψηλά επίπεδα. Με άλλα λόγια, το να προσανατολίζεται κανείς σε συμπεριφορές ή δραστηριότητες που εκτιμάται πως θα φέρουν ευχαρίστηση και θετικές εμπειρίες όχι μόνο διατηρεί την επιθυμία υψηλή στη διάρκεια του χρόνου, αλλά αυξάνει και την ικανοποίηση από τη σεξουαλική επαφή.


Αντίθετα, όταν το ζευγάρι έχει ως βασικό σκοπό την αποφυγή τυχόν αρνητικών συναισθημάτων και εμπειριών, είναι πιθανό να μη μπορέσει να διατηρήσει τη σεξουαλική επιθυμία σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, ενώ το χαρακτηριστικό αυτό της σχέσης ήταν σημαντικό για τη διατήρηση της επιθυμίας και στα δύο φύλα, ήταν μεγαλύτερη η επίδρασή του στη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών.


Φαίνεται λοιπόν πως:


- Όταν το ζευγάρι εστιάζει περισσότερο στα "θέλω" και λιγότερο στους φόβους, διατηρείται η σεξουαλική επιθυμία σε ικανοποιητικά επίπεδα και καταπολεμώνται οι αρνητικές συνέπειες του χρόνου.


- Η σεξουαλική επιθυμία των γυναικών επηρεάζεται από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της σχέσης περισσότερο από των ανδρών. Με άλλα λόγια, οι γυναίκες διεκδικούν μία σχέση αγάπης, όπου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική ζωή, ο ένας ακούει και σέβεται τον άλλο αντί να επικρίνει και να αδιαφορεί.


 


The, erm, standard set.

 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X