Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Τι μπορείς να καταλάβεις για τον άνδρα από τα εσώρουχα που φοράει
Τι μπορείς να καταλάβεις για τον άνδρα από τα εσώρουχα που φοράει thumbnail

Τι μπορείς να καταλάβεις για τον άνδρα από τα εσώρουχα που φοράει

Τι μπορεί να δείχνουν τα εσώρουχα που επιλέγει ένας άνδρας για την προσωπικότητά του;Επειδή τα ρούχα δηλώνουν πολλά για το χαρακτήρα αλλά και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε, καλό είναι να είστε υποψιασμένες. ΦΔε χρειάζεται να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα. Απλά διαβάστε την κυρίαρχη άποψη πολλών γυναικών όπως διατυπώνεται κατά καιρούς σε δημοφιλή διαδικτυακά μέσα. Άσπρόμαυρο εσώρουχο: Γενικά είναι απλός στις ενδυματολογικές του επιλογές και όχι μόνο. Είναι άνετος τύπος που δε προβληματίζεται για μικροπράγματα. Η επιλογή του ασπρόμαυρου δείχνει επίσης ότι είναι απόλυτος στις επιλογές του: ή άσπρο ή μαύρο…Γκρι ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν. Είναι καλό ή κακό αυτό; Εσυ θα το κρίνεις Κλασσικά εσώρουχα. Δεν είναι πολύ τύπος του φαίνεσθαι. Δεν θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με ανούσια πράγματα, δίνει έμφαση στην ουσία. Η αυθεντικότητα στις μέρες μας μετρά πολύ… Χαλαρά μποξεράκια: Μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο ζωής του. Είναι cool δεν αγχώνεται για την εμφάνισή του και μάλλον και για πολλά άλλα πράγματα της καθημερινότητας. Επιδιώκει την άνεση και είναι σίγουρα από εκείνους τους τύπους που θέλουν να είναι συνέχεια σπίτι και να ξεκουράζεται μαζί σου. Ένας σπιτόγατος. Φανταχτερά εσώρουχα. Εντάξει μπορεί να μη σου εμφανιστεί ακριβώς έτσι.. Το θέμα όμως είναι ότι αν επιλέγει περίεργα χρώματα και σχέδια είναι πολύ πιθανό να έχει ανασφάλειες και να θέλει πολύ να σου τραβήξει την προσοχή. 


 Πολύ εφαρμοστά εσώρουχα που δίνουν τονίζουν τα οπίσθια. Καλά το υποψιαζόσουν. Έχεις ερωτευθεί έναν νάρκισσο. 


Man Undies


Προκλητικά σλιπάκια. Προσπαθεί να το παίξει πολύ matcho και απεγνωσμένα ζητά το σεξ. Ανασφαλής που προσπαθεί να σε γοητεύσει με την εξωτερική του εμφάνιση. Χαμηλοκάβαλα εσώρουχα


Oι σχεδιαστές τονίζουν: Τα χαμηλοκάβαλα ταιριάζουν καλύτερα σε ένα επίσημο ντύσιμο εφαρμόζουν πιο καλά έστω και αν δεν είναι πάντα τόσο άνετα όσο τα πιο φαρδιά. Μήπως ο φίλος σου είναι λίγο metrosexual; Πολύχρωμα εσώρουχα με σχέδια ή καρτούν. Κάνει εκείνο που πιστεύει πως είναι καλύτερο και αδιαφορεί για την άποψη των άλλων. Ο σύντροφός σου δεν ασχολείται με την κριτική και κρύβει μέσα σου ένα μεγάλο παιδί με πολύ χιούμορ. 


Man Undies


Λευκά εσώρουχα: Δε ξέρει πολλά από μόδα και δεν τον ενδιαφέρει. Μήπως θα έπρεπε όμως να προσέχει πιο πολύ όταν βρίσκεται δίπλα σου; 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X