Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Πως να κάνετε σωστό scrub προσώπου;
Πως να κάνετε σωστό scrub προσώπου; thumbnail

Πως να κάνετε σωστό scrub προσώπου;

Το scrub είναι απαραίτητο για να καθαρίζετε το πρόσωπό σας τακτικά. Θα σας δείξουμε τα βήματα για σωστό scrub στο σπίτι. 
Θα χρειαστείτε:


Το αγαπημένο σας scrub προσώπου, όποιο εσείς επιθυμείτε.


Το αγαπημένη σας cleanser (καθαριστικό προσώπου) προαιρετικό


Νερό


 


Βήματα:


1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας και στεγνώστε καλά το πρόσωπό σας. Βρέξτε τα δάχτυλά σας, αλλά αφήστε το πρόσωπό σας στεγνό. Αυτή η μικρή κίνηση κάνει όλη τη διαφορά. Αν είναι πρωί και έχετε ήδη αφαιρέσει το μακιγιάζ σας από το προηγούμενο βράδυ, τότε απλά ξεπλύνετε το πρόσωπό σας και σκουπίστε το με μία πετσέτα. 2. Βάλτε λίγη ποσότητα scrub sστις άκρες των δαχτύλων σας.3. Τρίψτε τα δάχτυλα σας μαζί για να απλωθεί το scrub. 4. Ξεκινήστε να τρίβετε με τα δάχτυλά σας το πρόσωπό σας σε μικρούς κύκλους, τα μάγουλα, το πηγούνι, τη μύτη, το άνω χείλος και το μέτωπό σας. Συνεχίστε να κάνετε αυτό για τουλάχιστον 2-3 λεπτά. 5. Ισιώστε τα χέρια σας και πιέστε με τις παλάμες το πρόσωπό σας, κάνοντας μεγάλους κύκλους στα μάγουλα, το πηγούνι και το μέτωπό σας για 20 δευτερόλεπτα. Ξαναβρέξτε τα χέρια σας και επαναλάβετε.


6. Γεμίστε τα χέρια σας με νερό.7. Ξεπλύνετε καλά με το cleanser μέχρι να εξαφανιστούν όλοι οι κόκκοι. 


 
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X