Το απόλυτο καλοκαιρινό total fresh look!

Η φρέσκια καλοκαιρινή και λαμπερή επιδερμίδα εκτός από ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί από υγεία είναι και ο καλύτερος καμβάς για ένα total fresh look. Η νέα τάση θα σας ανεβάσει την διάθεση με τις έντονες αποχρώσεις και ως αποτέλεσμα θα έχει ένα εντυπωσιακό και φρέσκο πρόσωπο σε ελάχιστο χρόνο!

Γράφουν οι Ρούλα Μαρινοπούλου και Άσπα Κωνσταντοπούλου

Για την βάση δεν θα χρειαστείτε πολλά, δημιουργείστε ένα ομοιόμορφο τόνο σε όλο  το πρόσωπο όχι πολύ σκούρο (μην ξεχνάτε είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού!) με καλοσχηματισμένα ”καθαρά” φρύδια.

Στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξετε ποιο σημείο του προσώπου σας θέλετε να αναδείξετε με την χρωματική σας παλέτα.

Επιλέξτε έντονο χρώμα στα μάτια για να δώσετε έτσι έμφαση στο βλέμμα ανάμεσα στις αποχρώσεις του μπλε ρουά,γαλάζιου,λαχανί και μωβ. Απλά και μόνο με ένα μολύβι δώστε ζωηράδα και χρώμα στο βλέμμα σας ή χρησιμοποιώντας μόνο maskara σε αυτές τις αποχρώσεις.Για ένα πιο βραδινό look τολμήστε τις αποχρώσεις αυτές και σε σκιές αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο σε εντελώς φυσικό τόνο.

Επιλέξτε έντονο χρώμα στα χείλη υπογραμμίζοντας έτσι την απόχρωση των χειλών σας με τις jouicy αποχρώσεις της φετινής σεζόν. Πρωταγωνιστούν κραγιόν και lip gloss σε φούξια, ροζ ,κοραλί και πορτοκαλί τόνους ξεκινώντας από απλά χρωματιστά χείλη και φτάνετε εσείς την απόχρωση και την ένταση του χρώματος ανάλογα με το πόσο εκκεντρικό θέλετε να είναι το αποτέλεσμα. Για ένα πρωινό look προτιμήστε gloos σε φρέσκιες αποχρώσεις και το βράδυ κραγιόν σε ματ αποχρώσεις που θα διαρκέσει περισσότερο.

 

Επιλέξτε έντονο χρώμα στο ρουζ για ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα. Με φαρδύ πινέλο πάρτε γενναία ποσότητα ανάμεσα από δεκάδες αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί χρωματίστε έντονα τα ζυγωματικά σας αφήνοντας φρέσκο το υπόλοιπο πρόσωπο με ελαφρά τονισμένες βλεφαρίδες. Για ένα βραδινό look προσθέστε ένα διάφανο lip gloss.

 

 

 

Σχετικά άρθρα