Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σχέσεις: Με χώρισε πώς θα τον ξαναφέρω πίσω;
Σχέσεις: Με χώρισε πώς θα τον ξαναφέρω πίσω;  thumbnail

Σχέσεις: Με χώρισε πώς θα τον ξαναφέρω πίσω;

Aναγνώστριά μας ρωτά:


Γεια σας. Ήμουν με τον άνδρα μου 4 χρόνια σε σχέση και έχουμε μια κόρη 3 ετών. Παντρευτήκαμε πριν ένα χρόνο και μετά 8 μήνες χωρίσαμε γιατί δεν ένιωθε κάτι για μένα και δεν με ήθελε. Εγώ το πήρα κατάκαρδα γιατί μου το είπε από μήνυμα, χωρίσαμε γιατί δεν ξεκινούσα κάτι εγώ στο κρεβάτι. Ένα χρόνο ήμαστσν χωρισμένοι εγώ τον θέλω πολύ αλλά εκείνος όχι. Δυστυχώς έκανα το λάθος το πίεσα και είπα λίγα πραγματα που δεν έπρεπε σας παρακαλώ βηθήστε με, θέλω πολύ να τον φέρω κοντά μου.  


Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής, Δηυμήτρης Κατσαρός


           


Aπό ότι αυτή η γυναίκα αυτή νιώθει την εγκατάλειψη και αυτό είναι όντως πολύ δύσκολο. Από τα στοιχεία που μας δίνει καταλαβαίνουμε ότι φοβάται μην ενοχλήσει και ίσως αυτός ο φόβος συνέβαινε και κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής. Εκφράζει ένα παράπονο του συζύγου ότι εκείνη δεν έπαιρνε κάποια πρωτοβουλία όσον αφορά το σεξ. Ίσως εκεί να υπάρχει κάποια αίσθηση ότι δεν θέλει να παραβιάζει τα όρια του συντρόφου αλλά από την άλλη όταν βλέπει τα όριά του «χαλασμένα» νιώθει εγκατάλειψη και ίσως και θυμό μέσα της.


Ναι, πιστεύω ότι έχει καταπιεσμένο θυμό και ας μην τον εκδηλώνει και όταν δεν εκφράζουμε τον θυμό μας μέσα σε μια σχέση είναι κακό. Είναι καλό να εκφράζουμε τις επιθυμίες μας ακόμα και τις αντιρρήσεις μας όταν τις έχουμε. Είναι καλό για το μέλλον της σχέσης να μιλάμε για όλα εκείνα που σκεφτόμαστε.


Αυτό που έχω να πω στην κυρία είναι να δει τι συμβαίνει με την ίδια. Γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλίες; Και αν επιθυμεί να ξανακερδίσει τον άντρα της θα πρέπει να έχει διάθεση να αλλάξει, να αναλάβει πρωτοβουλίες. Βέβαια, και ο άνδρας της θα πρέπει να αλλάξει. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X