Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Κάντε τη διαφορά με το λεοπάρ. Τα αγαπημένα μας σύνολα
Κάντε τη διαφορά με το λεοπάρ. Τα αγαπημένα μας σύνολα thumbnail

Κάντε τη διαφορά με το λεοπάρ. Τα αγαπημένα μας σύνολα

Κατά καιρούς η μόδα φλερτάρει και με άλλα animal print αλλά το αγαπημένο της παραμένει το λεοπάρ. Κάποιοι δυσκολεύονται πιο πολύ να το φορέσουν και άλλοι το έχουν πλεόν καταχωρήσει στην ουδέτερη παλέτα χρωμάτων. Όλα όμως έχουν κάνουν με την παλέτα που θα επιλέξετε. Αν είστε καινούργια στο παιχνίδι και το φοβάστε ακόμα, επιλέξτε το print σας να είναι σε ουδέτερα χρώματα. Έτσι θα το συνηθίσετε πιο εύκολα και σιγά σιγά θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και κάποια πιο κλασσικά χρώματα.


 


Trend Trial – Leopard Jacket
Μπορείτε βέβαια να το φορέσετε και το πρωί με πιο "ύσηχα" κομμάτια της ντουλάπας σας και χωρίς άλλα print, ώστε να είναι το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά έστω και σε αυτή τη παλέτα χρωμάτων. Μπορείτε όμως επίσης να περιοριστείται γι' αρχή στα λεοπάρ αξεοσυάρ, όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια.


 Είναι ένα print που μπορεί να μεταμορφώσει εύκολα κάθε συνολό σας. Μην το συνδυάσετε όμως με διαφορετικά print, καλύτερο είναι να δοκιμάσετε διαφορετικά λεοπάρ σε άλλα χρώματα και μεγέθοι μεταξύ τους παρά τελείως διαφορετικά print!


 


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X