Αρχική / Ωμή επίθεση στον ΠΑΟΚ…

Ωμή επίθεση στον ΠΑΟΚ…

Οι 37 Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ – ανάμεσα τους κι οι ισχυρότεροι παραδοσιακά – οι οποίοι εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στρέφονται ευθέως κατά της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, παικτών στελεχών της ΠΑΕ και συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη. Αιτία; Η κατάρρευση πλήθους κατηγοριών για μετά την πομπώδη αστυνομική επιχείρηση το 2012. Από τους 153 συλληφθέντες οι 111 απαλλάχθηκαν πάσης … κατηγορίας. Κι οι υπόλοιποι απαλλάχθηκαν από την κατηγορία συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. 

Οι Σύνδεσμοι αναφέρονται με βαρείς χαρακτηρισμού σε Ποικιλίδη (εκπρόσωπος της διοίκησης στους Οργανωμένους), Βρύζα, Ζαγοράκη, Γεροντίδη (υπεύθυνος Ασφαλείας) και Γκαγκάτση (διευθυντής ΠΑΕ). Επιτίθενται με την ανακοίνωση τους και σε διεθνείς παίκτες με προϊστορία στον Παναθηναϊκό. Δίχως να τους ονομάζουν. Απαιτούν την απομάκρυνση όλων αυτών από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση ήταν «κεραυνός εν αιθρία» στην ΠΑΕ. Και τούτο επειδή ήδη ο Ιβάν Σαββίδης είχε κάνει άνοιγμα στους Συνδέσμους. Μελετούσε δε, τη συνάντηση προσωπικά μαζί τους. 

Μετά την ανακοίνωση των 37 Συνδέσμων Φιλάθλων ΠΑΟΚ (ανάμεσα τους οι μεγαλύτεροι και δυναμικότεροι) αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις τους με στελέχη της ΠΑΕ και με παίκτες της… 

Ενόψει πάντως, του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή το σχίσμα το οποίο διαφαίνεται προκαλεί πολλές, πάρα πολλές ανησυχίες!


πηγη:pamesports

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X