Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Τον χώρισα αλλά έχω μετανιώσει: Πώς θα τον φέρω πίσω;
Τον χώρισα αλλά έχω μετανιώσει: Πώς θα τον φέρω πίσω; thumbnail

Τον χώρισα αλλά έχω μετανιώσει: Πώς θα τον φέρω πίσω;

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Έχω χωρίσει με το αγόρι μου για λόγους ανόητους. Και αυτό οφείλεται σε εμένα. Μου έδωσε πολλές ευκαιρίες στα πράγματα που πιανόμουν για να τσακωθούμε, ενώ με συγχωρούσε συνεχώς. Τον κούρασα. Είχαμε σχέση από απόσταση. Θα έλεγα με όλη την ειλικρίνεια από ότι συνειδητοποιώ δεν είδα το θέμα με τόση σοβαρότητα δεν τον πήρα στα σοβαρά όπως αυτός. Με αγαπούσε περισσότερο παρόλο που έχουμε 5 χρόνια διαφορά και εγώ είμαι μικρότερη από αυτόν (έφηβη). Από ότι έμαθα δε θα έρθει για Πάσχα στην πόλη μας. Δουλεύει εκεί  που σπουδάζει και δεν θα τον δω. Δε μου βγαίνει καμία ελπίδα να ξανα γίνει δικός μου. Και πόσο μάλλον που θα δουλεύει και δε θα έχει τόσο χρόνο να έρχεται ακόμα και στο σπίτι των γονιών του έτσι, πιστεύω. Δεν έλεγε ξεκάθαρα χωρίζουμε είπε πως έπεσα, κουράστηκα. Τον θέλω πολύ. Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ότι ήταν να κάνω δεν το έκανα πριν μήνες, εννοώ να αλλάξω συμπεριφορά ήμουν ανώριμη. Έχω να σας πω πως μας συνδέει μια ζακέτα, η δικιά του. Που μου είχε πει στο πρώτο μήνα άμα χωρίσουμε για πάντα θα μου την δώσεις πίσω. Και όταν βρεθήκαμε για τελευταία φορά του είπα τη θέλεις; Και μου είπε όχι κράτα τη. Αλλά αισθάνομαι κάτι μέσα μου, μου λέει πως δεν τελειώσαμε. Με χαλάει όμως το γεγονός ότι δε θα έρθει, θα μου πεις δε χανόμαστε. Αλλά τέλος πάντων. Παρέλειψα να τονίσω ότι είχαμε σχέση 7 μήνες. Θα ήθελα πολύ τη συμβουλή σας. Κρύβω καλά τον πόνο μου κοιτάω τα μαθήματά μου αλλά αναπολώ και αυτόν. Ευχαριστώ θα περιμένω.


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στην ψυχολόγο, Μαρία Φωτιάδου.


Mαρία Φωτιάδου


Σε αυτή την ηλικία μετράει πολύ η συνήθεια η αίσθηση ότι κάποιος υπάρχει. Βλέπουμε ότι υπάρχει απόσταση, οπότε δεν ήταν ότι βρίσκονταν συνέχεια μαζί. Από όσα μας λέει καταλαβαίνουμε ότι δεν είχαν και πολύ ισχυρά συναισθήματα. Πολλές φορές μας λείπει όχι ο άνθρωπος αλλά η ασφάλεια του ότι κάποιος υπάρχει στη ζωή μας. Οπότε πρωτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση για να είναι δίκαιη και με τον εαυτό της και με τον άλλο πρέπει να καταλάβει αν τον θέλει πραγματικά. Αν πιστεύει πως θα ήθελε να ξαναπροσπαθήσει το πιο λογικό και το πιο σωστό εκ μέρους της είναι να βρει κάποιον τρόπο επικοινωνίας και να εξηγήσει πως νιώθει. Συμβαίνει όταν χάνουμε κάποιον καταλαβαίνουμε καλύτερα πόσο σημαντικός ήταν για εμάς. Αν ισχύει αυτό ας του μιλήσει. Θα πρέπει και εκείνος να ξεκαθαρίσει τη θέση του για να γνωρίζουν και οι δυο τι θα κάνουν στο μέλλον αν θα πρέπει να προχωρήσουν παρακάτω. Αν δεν μπορούν να βρεθούν από κοντά ας μιλήσουν στο τηλέφωνο πρέπει να ξεκαθαρίσουν το τι συμβαίνει στη σχέση τους. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X