Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Παγκόσμια Ημέρα οργασμού: Τολμηρές εξομολογήσεις 6 γυναικών
Παγκόσμια Ημέρα οργασμού: Τολμηρές εξομολογήσεις 6 γυναικών  thumbnail

Παγκόσμια Ημέρα οργασμού: Τολμηρές εξομολογήσεις 6 γυναικών

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ


Πολλές γυναίκες, το 42%, διαλέγουν να υποκριθούν την ικανοποίηση… για να αποφύγουν τα προβλήματα που θα τούς προκαλούσε η "μοίρα" της μη-απόλαυσης. Και από φόβο μην αμφισβητήσουν την εικόνα πού έχει ο άντρας για τον αντρισμο του και για τις σεξουαλικές γνώσεις του. Η έρευνα του γαλλικού περιοδικού F magazine αποκαλύπτει τι σκέφτονται οι γυναίκες για την προσποίηση οργασμού. 


Απογοήτευση, μπλοκάρισμα, αηδία για τη σεξουαλική ζωή Ψέματα από μέρους μου, υποκρισία, για να μην έχω "φασαρίες, μερικές μόνο από τις σκέψεις τους. 


 


Σοφία 34 ετών, παντρεμένη


"Αποφάσισα να υποκριθώ εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα είναι αναπότρεπτο. Νομίζω πώς θα απογοητευόταν αν του το ομολογούσα κι αναρωτιέμαι αν θα με συγχωρούσε".


Κατερίνα 35 ετών, παντρεμένη


"Η σεξουαλική πράξη είναι ένας αγώνας ταχύτητας. Προσπάθησα να μιλήσω, να εξηγήσω πώς ήθελα κάτι άλλο, αλλά εκείνος ένιωσε πώς τού πρόσβαλα τον αντρισμό του. Η ζωή έγινε ανυπόφορη και για μένα και για τα παιδιά. Από τότε πού άρχισα να προσποιούμαι όλα ξανάγιναν “καλά κι ωραία".


Ιωάννα 27 ετών, παντρεμένη


"Ήθελε να κάνει έρωτα για τον εαυτό του, ήταν θέμα ισχύος: Παρόλα αυτά προσπάθησα νά εκφράσω τις επιθυμίες μου, για να  ικανοποιηθώ κι εγώ. Προσπάθησε, αλλά έγινε ανίκανος! Χρειάστηκε να υποχωρήσω κι από τότε λίγο-πολύ προσποιούμαι για να μη δημιουργήσω καινούργια προβλήματα".


Μαρίνα 45 ετών, παντρεμένη


"Έχω γνωρίσει άντρες για τούς οποίους η σεξουαλική πράξη είναι ένας αληθινός αγώνας ταχύτητας. Αδύνατο να συζητήσεις μαζί τους γιατί έτσι “προσβάλλεις” τον αντρισμό τους! Όταν συμπαθώ κάποιον, προσποιούμαι και σωπαίνω!"


Μαρία 28 ετών, ανύπαντρη


"Η έλλειψη υπομονής τού συζύγου μου, η αργή μου αντίδραση και μετά η δυσκολία μου να τού επιβάλω κάτι πού θα έμοιαζε με καθήκον και πού, οπωσδήποτε γι' αυτόν δεν ήταν παρά απλό προκαταρκτικό, μ' έκαναν να επιδιώκω γρήγορα μιά διείσδυση πού μπορεί να μου δινε πότε-πότε μια ευχάριστη αίσθηση, αλλά ποτέ οργασμό.


Έχοντας εμπιστοσύνη στην εποικοδομητική αξία τού διαλόγου, του το είπα. Αλλοίμονο! η αντίδρασή του ήταν ένα αληθινό αριστούργημα τού είδους: έκπληξη, δυσπιστία, θυμός και λεπτομερής αναφορά των υψηλών ερωτικών του επιδόσεων με άλλες γυναίκες πού ήταν φυσιολογικές.


Μετά απ’ αυτό χρειάστηκε να παρηγορώ ένα στερημένο αρσενικό, και για να ξεμπερδεύω με τις ανήσυχες ερωτήσεις πού έκαναν την ερωτική πράξη εξέταση ικανότητας, άρχισα να προσποιούμαι. Ω, δεν ούρλιαζα βέβαια από ικανοποίηση, απλά αναστέναζα, και όλα… πήγαιναν καλά. Γι' αυτόν…"


Στέλλα 35 ετών, χωρισμένη


"Φωνάζω πολύ δυνατά σ’ όλες τις γυναίκες “Μην προσποιείστε’’, αν δεν σάς ‘‘κάνουν καλά έρωτα” πείτε το. Οι άντρες άλλωστε είναι οι πρώτοι πού θα μάς κατηγορήσουν: “Μένει ξαπλωμένη σαν σανίδα” και άλλα τέτοια… Θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Πολλές νευρώσεις ξεκινούν απ’ την κακή σεξουαλική ζωή. Για το Θεό, πρέπει να συνεχίσετε να αγωνίζεστε, να παλεύετε, να μην ανεχόσαστε πια, να γίνετε όλες καινούργιες γυναίκες. Εδώ και δεκαπέντε μέρες πέταξα έξω το φίλο μου, γιατί με χαστούκισε, μετά από ένα δεσμό δυόμιση χρόνων. Μέσα ατό θυμό μου τού είπα πώς δεν στενοχωριέμαι πια γι' αυτόν, αφού τού έμαθα πώς να κάνει μια γυναίκα να ικανοποιηθεί, κι αυτός απάντησε με τον πληγωμένο του εγωισμό. “Οι ερωμένες μου δεν μ' έβρισκαν κακό”. Φώναξα: “Προσποιούνταν όλες, φώναζαν γιά νά σε κάνουν να πιστέψεις πώς είσαι αρσενικό”. Κι αυτός απάντησε: “Όχι, εκείνες ήταν γυναίκες".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X