Αρχική / Παζάρια για νέα μεταγραφή ο Θρύλος !!!

Παζάρια για νέα μεταγραφή ο Θρύλος !!!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ανοίξει και πάλι το θέμα του Παπε Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος μέσος είχε πει όχι τον περασμένο Μάιο, ενώ φέτος, αρχές του καλοκαιριού το θέμα δεν προχώρησε ξανά. Από τη στιγμή, όμως,  που αποχώρησε ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν φυσικό κι επόμενο να υπάρξει ξανά… αναμόχλευση της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ» και πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός προσέγγισε ξανά τη Λεβάντε για τον Ντιόπ. Οι Ισπανοί ζητούν τρία εκατ. ευρώ ακατέβατα, ο Ολυμπιακός έδωσε λιγότερα, με τους Ισπανούς να απαντούν αρνητικά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παρατήσει την υπόθεση. Κάθε άλλο. Εξετάζει μεν κι άλλες, αλλά λέγεται ότι δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κάνουν κι άλλη πρόταση για τον Ντιόπ, προκειμένου να πείσουν επιτέλους τους Ισπανούς, οι οποίοι από τη μεριά τους βλέπουν πως ο χρόνος πιέζει και προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι περισσότερο μπορούν.


gavros

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X