Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ερωτικές ιστορίες αναγνωστών: "Ο άγνωστος που θέλει να κάνουμε σεξ…"
Ερωτικές ιστορίες αναγνωστών: "Ο άγνωστος που θέλει να κάνουμε σεξ..." thumbnail

Γιούλη, 35 ετών

Ερωτικές ιστορίες αναγνωστών: "Ο άγνωστος που θέλει να κάνουμε σεξ…"

Αναγνώστρια διηγείται την ιστορία της:


Γεια σας. Τελευταία συνομιλώ με κάποιον άνδρα μέσω διαδικτυακού site γνωριμιών. Είναι μια μέθοδος γνωριμίας που έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν. Έχουμε ανταλλάξει φωτογραφίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προκειται για εναν πολύ ωραίο άντρα σοβαρό και αξιοπρεπή καθόσον μπορώ να αντιληφθώ απο τις αρκετες συνομιλίες μας διαδικτυακά και υπάρχει εντονο και αμοιβαίο ενδιαφέρον για να γνωριστούμε. Αν και εξοικοιωμένη με γνωριμίες αυτού του τύπου με προβληματίζει οτι στην μεταξύ μας διαδικτυακή μέχρι στιγμής επικοινωνία επιμένει κατα πολύ να γνωρίσει απο την αρχή τις σεξουαλικές μου εμπειρίες δηλαδή να αφηγηθώ τις σεξουαλικές μου εμπειρίες από το παρελθόν μου δηλ τι μ αρεσει να κανω στο σεξ τι εμπειριες ειχα κτλ. Ως αιτιολογια αναφέρει πως είναι σημαντικό για εκείνον να ξερει αν ταιριάζουμε σεξουαλικά. Ειμαστε ηλικιακά 35 ετών πολύ καλής εμφάνισης καλού μορφωτικού επιπέδου. Συμφωνούμε και οι δυο πως έπεται συνάντησή μας απο κοντά για να γνωριστούμε .Αντιλαμβάνομαι οτι αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό για εκείνον και θα ήθελα να ξέρω σε ποιες περιπτώσεις εμφανίζεται ως νορμάλ ή όχι η άνω συμπεριφορα.Επίσης ξεκαθαρίζοντας οτι ο συγκεκριμένος άντρας έχοντας εγω εκτεταμένη εμπειρία διαδικτυακών γνωριμιών και εμπειριών μου αρέσει ιδιαίτερα θα ηθελα αν μπορείτε να με συμβουλεύσετε για το ποια συμπεριφορά να ακολουθήσω και το αν θα έπρεπε να ασχοληθώ σοβαρότερα μαζί του δεδομενου οτι δεν αποζητώ πλέον μόνο την σαρκική απόλαυση όπως και εκείνος το ίδιο με διαβεβαιώνει… 


Αγαπητή αναγνώστρια, στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Το ότι γνωρίσατε αρκετούς άνδρες μέσω διαδικτύου με κάνει να φαντάζομαι πως γενικά σας αρέσει να βλέπετε και να επεξεργάζεστε κάτι πρώτα πριν μπείτε στη διαδικασία να έρθετε σε προσωπική ζωντανή επικοινωνία μαζί του. Νομίζω πως σας αρέσει να παίζετε με τα σύμβολα περισσότερο από ότι με τα αντικείμενα για λόγους συναισθηματικής ασφάλειας. Για μένα η αναλογία είναι η εξής: όσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για ασφάλεια, τόσο περισσότερα θα θέλει να ξέρει κάποιος από μακρυά για σας πριν σας δει από κοντά, όπως κι εσείς γι'αυτόν. Έτσι έχει την αίσθηση πως σώζει τον εαυτό του από ένα "χάσιμο χρόνου" μέσα στο οποίο μπορεί να συμπυκνώνει οποιοδήποτε ανεπιθύμητο συναίσθημα: Ντροπή, εκνευρισμό, ανυπομονησία κ.α. Νομίζω ότι σ'αυτό μοιάζετε κάπως με τον διαδικτυακό σας φίλο και γι'αυτό θέλετε να τον γνωρίσετε. Αντιμετωπίζετε ίσως το ίδιο θέμα με την οικειότητα; Ο φίλος σας προλειαίνει το έδαφος για να νιώσει αρκετή οικειότητα ώστε να μπορεί να αφεθεί, κι εσείς το αναγνωρίζετε αυτό. Θέλετε ίσως να τον διευκολύνετε μα δε θέλετε να του τα δώσετε όλα εξ αρχής. Εκεί εντοπίζω και την ανάγκη σας να πάρετε κάποιες κατευθυντήριες όσον αφορά το ποια συμπεριφορά να ακολουθήσετε. Θέλετε να διασφαλίσετε πως "όλα θα πάνε καλά", με τη μικρότερη δυνατή έκθεση. Κι όμως! Ο μόνος τρόπος να διασφαλίσετε πως όλα θα πάνε καλά είναι να εκτεθείτε, έστω και σε ένα μικρό βαθμό. Μόνο έτσι αν όλα πάνε καλά θα νιώσετε την ασφάλεια ότι αυτή η γνωριμία μπορεί να έχει συνέχεια. Υποθέστε πως εγώ σας λέω να κάνετε "αυτό" ή "εκείνο". Ότι εσείς το κάνετε και τελικά κερδίζετε το επόμενο βήμα εγγύτητας. Δε θα πρέπει στη συνέχεια να συνεχίσετε να πράττετε βήματα με βάση τις δικές μου ή τις όποιες "ειδικές" συμβουλές; Πως αλλιώς θα μπορέσετε να πείσετε ότι "είστε εσείς" αν δεν συνεχίσετε να "δράτε με βάση συμβουλές"; Κι αν όσο κερδίζετε με συμβουλές, συνεχίζετε να παίζετε με βάση αυτές, είναι δικό σας το επίτευγμα; Είναι ειλικρινές; Αν εκτεθείτε, με όποιο τρόπο θεωρείτε εσείς κατάλληλο όμως και τελικά πάρετε την έστω και ανέλπιδη απόκριση, δε θα είναι σαν να κερδίσατε το λαχείο; Δε θα είναι το συναίσθημα της μοναδικότητας υπέροχο; Θα είστε εσείς που κάποιος θέλει να είναι μαζί σας επειδή είστε εσείς. Πάρτε τη διαβεβαίωση που σας δίνει ο φίλος σας και γνωρίστε τον. Αν η αγωνία σας είναι "Ποιος θα εκτεθεί πρώτος" σπάστε την τώρα και κάντε το πρώτο βήμα. 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X