Αρχική / Υγεία / Ογκολογία / Ενημερωτική ημερίδα "Καρκίνος του μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία" από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Ενημερωτική ημερίδα "Καρκίνος του μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία" από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ thumbnail

Ενημερωτική ημερίδα "Καρκίνος του μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία" από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ενημερωτική Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία» από την Ευρωκλινική Αθηνών


Οι παθήσεις του μαστού αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα προβλήματα υγείας για τη γυναίκα. Η ευαισθητοποίηση και η διαρκής ενημέρωση των γυναικών αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρωκλινική Αθηνών που παρέχει ποιοτική και ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού.


Η Ευρωκλινική Αθηνών πραγματοποιεί μία ακόμη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, διοργανώνοντας,  την ανοιχτή για το κοινό, Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία» την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου.


 


  


Σχετικά με το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών:


Εξειδικευμένη και υψηλής εμπειρίας ιατρική ομάδα


Η Ευρωκλινική έχει δημιουργήσει μία υψηλού επιπέδου ομάδα από εξειδικευμένους ιατρούς, που καλύπτουν τις ειδικότητες της ακτινοδιαγνωστικής μαστού, της χειρουργικής μαστού, της παθολογικής ογκολογίας  και της πλαστικής χειρουργικής και οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων και πλέον εξειδικευμένων στις παθήσεις του μαστού επιστημόνων στην Ελλάδα.


Υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός


Εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα απεικονιστικά μηχανήματα, το Κέντρο Μαστού επιτρέπει την αξιόπιστη και ολοκληρωμένη απεικονιστική διερεύνηση, καθώς και την έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. Το Κέντρο διαθέτει:  • Ψηφιακό Μαστογράφο, ο οποίος εκπέμπει χαμηλή δόση ακτινοβολίας σύμφωνα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα

  • Υπερηχογράφο Μαστού, με την πιο εξελιγμένη μέθοδο ελαστογραφίας Shearwave

  • Μαγνητικό Τομογράφο Μαστών

  • Στερεοτακτική βιοψία μαστού/Mammotome για τις κλειστές αναίμακτες βιοψίες αψηλάφητων βλαβών του μαστού


Σύγχρονες διαγνωστικές και χειρουργικές τεχνικές


Στο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών πραγματοποιούνται μικροεπεμβατικές πράξεις, διαδερμικές βιοψίες με υπερηχογραφική ή στερεοτακτική καθοδήγηση και η βιοψία με την τεχνική Mammotome ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζεται ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών.


Στο Κέντρο Μαστού πραγματοποιούνται σύγχρονες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής, οι οποίες στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό ογκολογικό και αισθητικό αποτέλεσμα και τεχνικές άμεσης αποκατάστασης μαστού, οι οποίες προσφέρουν προφυλακτικές μαστεκτομές σε γυναίκες με κληρονομούμενες μεταλλάξεις.


 


Ασθενοκεντρική φιλοσοφία


Η Ευρωκλινική Αθηνών προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παθήσεων του μαστού, αντιμετωπίζοντας  κάθε γυναίκα στο πλαίσιο της ασθενοκεντρικής της φιλοσοφίας.  Η επιστημονική ομάδα του Πρότυπου Κέντρου Μαστού εφαρμόζει  μία ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση  που δίνει σημασία στο δικαίωμα της γυναίκας:  • να γνωρίζει και να έχει πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες θεραπείες,

  • να έχει αποφασιστικότητα και θάρρος, και

  • να επιστρέψει γρήγορα στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινής της ζωής για να συνεχίσει να ασκεί με αυτοπεποίθηση τους πολλαπλούς ρόλους της στην οικογένεια και την κοινωνία.


 


ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


Αθανασιάδου 7-9 (πάροδος Δ. Σούτσου)


Αθήνα (Στάση Μετρό Αμπελόκηποι)


Τηλ. Κέντρο: 210 6416600, 


Tηλ. Κέντρο Μαστού: 210 6416650

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X