Προβλήματα με τη δασκάλα του παιδιού: Πώς πρέπει να δράσετε  thumbnail

Aλεξάνδρα, αναγνώστρια του boro.gr

Προβλήματα με τη δασκάλα του παιδιού: Πώς πρέπει να δράσετεΗ δασκάλα νομίζω ότι εκφοβίζει το παιδί μου και δεν του συμπεριφέρεται όπως στα άλλα παιδιά. Τι πρέπει να κάνω; Θέλω να μιλήσω στο διευθυντή του σχολείου αλλά είναι γυναίκα του… Τι με συμβουλεύετε.
Στο ερώτημά σoυ απαντά ο ψυχολόγος, Νίκος Βαμβακάρης. 


 


 Νικόλαος Βαμβακάρης


http://www.normavitae.com


 Αγαπητή αναγνώστρια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μαζέψετε όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για αυτό που συμβαίνει στην τάξη με το παιδί σας και την δασκάλα, αν οι πηγές σας επιβεβαιώνονται τότε είναι σημαντικό άμεσα να μιλήσετε στο διευθυντή του σχολείου ανεξάρτητος από τη σχέση που έχει με  αυτήν την γυναίκα καθώς θα έχετε πολύ ισχυρά επιχειρήματα, πολλοί γονείς όταν έρχονται σε δύσκολη θέση ζητούν την βοήθεια και του συλλόγου μέσα στο σχολείο , όμως με όποιον τρόπο και αν κινηθείτε να θυμάστε πάντοτε ότι πρέπει ο χειρισμός  σας να είναι λεπτός ώστε να με φέρετε σε δύσκολη θέση το παιδί σας.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X