Mε τη Fillerina, ξεχάστε μια για πάντα ρυτίδες σε ζυγωματικά και χείλη  thumbnail

Mε τη Fillerina, ξεχάστε μια για πάντα ρυτίδες σε ζυγωματικά και χείλη

Η ποσότητα υαλουρονικού οξέος μειώνεται σταδιακά κατά τη γήρανση του δέρματος, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό και απώλεια όγκου, ιδιαίτερα στα ζυγωματικά, τα μάγουλα και τα χείλη.


Το προϊόν Fillerina® και Fillerina® Plus περιέχει, για πρώτη φορά, ένα μείγμα έξι και οχτώ διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους και μεγέθους που διεισδύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος. Με αυτό το μηχανισμό δράσης για πρώτη φορά απορροφάται υαλουρονικό με εξωτερική εφαρμογή, εκεί δηλαδή που φτάνει κι ο δερματολόγος με την ένεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το γέμισμα των ιστών, την αύξηση του όγκου και την αναπλήρωση του δέρματος.Η αισθητική βελτίωση του προσώπου χωρίς ένεση  είναι πλέον γεγονός χάρη στη Fillerina®, την πρώτη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών, των χειλιών με εύκολη εφαρμογή στο σπίτι για 15 ημέρες. Η θεραπεία χρωστάει το όνομα της στη δράση filler, δηλαδή το μηχανισμό γεμίσματος κι αναπλήρωσης του δέρματος  από τα 6 και 8 υαλουρονικά οξέα.Τα οξέα μεταφέρονται σε βάθος από έναν ειδικό φορέα και διεισδύουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος (δοκιμές ex-vivo), με αποτέλεσμα να γεμίζουν και να αυξάνουν τον όγκο των ιστών.  Όπως και στις θεραπείες πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική, σκοπός του προϊόντος Fillerina® είναι να επιτρέπει τη διείσδυση σε βάθος μεγάλων ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος στους δερματικούς ιστούς (δοκιμές ex-vivo). Το υαλουρονικό οξύ, το οποίο δεσμεύει το νερό, γεμίζει τα πιο ορατά, βαθιά και εκτεταμένα σημάδια γήρανσης (περιοχές με χαλάρωση, ρυτίδες και ανάγλυφο) και βελτιώνει τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιών.


Το κουτί περιλαμβάνει:


14 δόσεις (2 ml) Gel γεμίσματος


14 δόσεις (2 ml) Φιλμ θρέψης


2 απλικατέρ ακριβείαςΠώς θα το χρησιμοποιήσετε;


- Για την αποτελεσματική δράση του Fillerina®, συνιστάται η εφαρμογή του σε καθαρή επιδερμίδα, για 15 ημέρες κάθε βράδυ, καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου γίνονται όλες οι διαδικασίες ανανέωσης της επιδερμίδας και οι χαλαροί ιστοί διευκολύνουν την απορρόφηση. Εφαρμόζουμε με το ειδικό απλικατέρ που περιέχεται στη συσκευασία 2 ml από το gel γεμίσματος των υαλουρονικών τοπικά και με ακρίβεια κατά μήκος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, στη συνέχεια σχηματίζουμε 2 παράλληλες γραμμές κατά μήκος των ζυγωματικών για ανόρθωση καθώς και μια γραμμή στο άνω και το κάτω χείλος προκειμένω να ενισχύσουμε τον όγκο των χειλιών. Εφαρμόζουμε αντίστοιχα και στο λαιμό ανάλογα με τις ανάγκες.


Αφήνουμε το gel να δράσει τοπικά για 10 λεπτά, στη συνέχεια ταμπονάρουμε κι απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο, όχι με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί το gel εντελώς. Συνεχίζουμε στη δεύτερη φάση της αγωγής με το φιλμ θρέψης, το οποίο είναι απαραίτητο προκειμένου να ενυδατώσει και να σφραγίσει το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Εφαρμόζουμε με το δεύτερο ειδικό απλικατέρ που υπάρχει στη συσκευασία σε διάφορα σημεία στο πρόσωπο και το λαιμό έως 2 ml από το φιλμ θρέψης, χωρίς να χρειάζεται ακριβής εφαρμογή πάνω στις ρυτίδες ή τις γραμμές και στη συνέχεια απλώνουμε με ανοδικές κινήσεις.


Το ειδικό απλικατέρ μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε με ακρίβεια το gel υαλουρονικών στα σημεία του προσώπου που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, ώστε να δράσει τοπικά και να επιτύχουμε τη μείωση του βάθους των ρυτίδων. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, δεν είναι ένεση κι ας παραπέμπει εξωτερικά σε ένεση, είναι διαβαθμισμένο για να ελέγχουμε τη ποσότητα που εφαρμόζουμε  και το μεταλλικό ακροφύσιο δεν είναι καν αναγκαίο να έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα. Είναι  κι αυτό όπως και η σύνθεση κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.


Tip: Για πιο θεαματικά αποτελέσματα  είναι απαραίτητη η κατανάλωση νερού με τη χρήση της Fillerina. Προτείνουμε 2 ποτήρια νερό μισή ώρα πριν την εφαρμογή.Η αγωγή Filllerina® προτείνεται σε 5 διαφορετικούς βαθμούς ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, αυξάνοντας την περιεκτικότητα της σύνθεσης προκειμένω να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο έντονα σημάδια του χρόνου μεγιστοποιώντας και τη διάρκεια αποτελέσματος.


Δείτε αναλυτικά πώς θα το εφαρμόσετε στο πρόσωπο: Fillerina® Lip VolumeΗ  μοναδική αγωγή αύξησης του όγκου των χειλιών που χωράει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας . Ειδική σύνθεση σχεδιασμένη για την λεπτή επιδερμίδα των χειλιών, για να ενισχυθεί η δράση γεμίσματος χαρίζοντας εντυπωσιακό όγκο στα χείλη. Με το ειδικό στυλό εφαρμόστε εύκολα καθημερινά  2 λεπτές στρώσεις  από το gel υαλουρονικών 5 φορές την ημέρα. Η αγωγή προτείνεται για ένα μήνα και μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές το χρόνο επιθυμείτε.Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 4 μήνες. Μπορεί να επαναληφθεί 3 φορές το χρόνο ή και περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας.


Δείτε πώς θα το εφαρμόσετε στα χείλη σας: H σειρά Fillerina® ολοκληρώνεται με τις κρέμες καθημερινής περιποίησης ημέρας, νύχτας και ματιών/χειλιών, που περιέχουν όπως και η αγωγή Fillerina®, το μοναδικό σύμπλεγμα των 6 ή 8 υαλουρονικών οξέων της καινοτομίας Fillerina®.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X