4 βήματα για τη σωστή ενυδάτωση του προσώπου με υαλουρονικό οξύ και βιολογική αλόη

Οι δερματολόγοι, για ένα ελαστικό και λαμπερό δέρμα, συνιστούν καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ένα από τα πιο ισχυρά συστατικά που προσφέρει αυτή την πολυπόθητη υγρασία στο δέρμα, είναι το υαλουρονικό οξύ.

Το μόριο αυτό που μπορεί να σηκώσει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, «κλειδώνει» την υγρασία και επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Ένα άλλο συστατικό, η βιολογική αλόη με τις ενυδατικές και  καταπραϋντικές της ιδιότητες αποτελεί επίσης, εξαιρετική προσθήκη για την ενυδάτωση του δέρματος.  

Ανακάλυψε το σωστό τρόπο ενυδάτωσης του προσώπου σου με υαλουρονικό οξύ και βιολογική αλόη:

1. Καθαρισμός

Ξεκίνησε καθαρίζοντας το πρόσωπό σου για να αφαιρέσεις τις ακαθαρσίες, τους ρύπους και  το μακιγιάζ. Επίλεξε ένα απαλό καθαριστικό κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου που δεν αφαιρεί τα φυσικά της έλαια.

κοπέλα με σαπουνάδα στο πρόσωπο

2. Ορός προσώπου

Οι οροί προσώπου είναι ελαφριά, γρήγορης απορρόφησης σκευάσματα γεμάτα με ισχυρά συστατικά. Κάνε απαλό μασάζ με μερικές σταγόνες από τον ορό υαλουρονικού οξέος σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, εστιάζοντας σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ξηρότητα ή αφυδάτωση. Άφησε τον ορό να εισχωρήσει πλήρως στο δέρμα πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

O ορός για το πρόσωπο Hyaluronic Aloe είναι το πρώτο serum από την Garnier με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών (υαλουρονικό οξύ, αλόη, 3% γλυκερίνη), που χαρίζει απαλότητα και επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα σου με μία μόνο χρήση! Άμεσα, η επιδερμίδα σου είναι πιο απαλή και σφριγηλή, ενώ μετά από ένα μήνα, είναι πιο ελαστική, λαμπερή και με υγιή όψη.

3. Ενυδατική κρέμα

Κλείδωσε την υγρασία με μια λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου ή μια κρέμα προσώπου σε μορφή gel. Αυτές οι ελαφριές συνθέσεις παρέχουν έντονη ενυδάτωση χωρίς να αισθάνεσαι το δέρμα σου βαρύ ή λιπαρό. Άπλωσε μια ικανοποιητική ποσότητα κρέμας ή gel στο πρόσωπο και το λαιμό σου, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που τείνουν να είναι ξηρές, όπως τα μάγουλα ή το μέτωπο.

Για κανονική επιδερμίδα, η καθημερινή ενυδατική κρέμα Hyaluronic Aloe Jelly της Garnier αποτελείται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει μια εξαιρετικά απολαυστική υφή Gel. H βιολογική αλόη, ενυδατώνει εντατικά και δροσίζει την επιδερμίδα σου. Tο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, «κλειδώνει» την υγρασία και επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα σου. Τα αποτελέσματα μετά από 4 εβδομάδες χρήσης, είναι:

  • Πιο λαμπερή επιδερμίδα για το 80% των γυναικών
  • Λιγότερο κουρασμένη επιδερμίδα, για το 84% των γυναικών
  • Επιδερμίδα με περισσότερη άνεση, για το 90% των γυναικών

Εάν όμως έχεις ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα και θέλεις τα ίδια αποτελέσματα, χρησιμοποίησε την καθημερινή κρέμα προσώπου με υαλουρονικό, Hyaluronic Aloe της Garnier που έχει λεπτόρρευστη υφή.

4. Υφασμάτινη μάσκα προσώπου

Ολοκλήρωσε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου με μια μάσκα ενυδάτωσης ματιών και προσώπου γενικότερα. Επίλεξε μια υφασμάτινη μάσκα εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και αλόη για να ενυδατώσει και να αναζωογονήσει το πρόσωπό σου.

Η υφασμάτινη μάσκα Hyaluronic Aloe από την Garnier προσφέρει μια έκρηξη ενυδάτωσης σε μόλις 15 λεπτά! Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και αλόη προσφέρει στο δέρμα σου μια αίσθηση φρεσκάδας. Η κάθε μάσκα περιέχει ποσότητα ενός μπουκαλιού ορού και είναι  κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σχετικά άρθρα