7 tips στο μακιγιάζ για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα (+βίντεο)

1. Προσθέστε λίγη λάμψη

Τα γυαλιστερά προϊόντα προσελκύουν το φως και την προσοχή στα χείλη σας, κάνοντας ακόμη και τα γυμνά χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και ενυδατωμένα. Ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα highlighter, shimmer ή διαφανές lip gloss υψηλής λάμψης στο κέντρο των χειλιών σας. Περάστε μια μικρή ποσότητα highlighter ή περλέ σκιά ματιών στο τόξο του έρωτα για έξτρα αποτέλεσμα.

2. Lip Plumpers

Τα lip plumpers χρησιμοποιούν πεπτίδια κολλαγόνου ή φυσικές, ήπιες ερεθιστικές ουσίες όπως η μέντα, η κανέλα ή το καγιέν για να αντιδράσουν με το δέρμα των χειλιών σας, να αυξήσουν τη ροή του αίματος και να προκαλέσουν ελαφριά διόγκωση των χειλιών σας. Ωστόσο, παρόλο που τα έντονα γκλος μπορούν να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα, χρησιμοποιήστε αυτά τα προϊόντα με προσοχή αν έχετε ευαίσθητο, ξηρό δέρμα ή αλλεργίες, επειδή μπορεί να εντείνουν την ευαισθησία.

3. Κάντε απολέπιση του νεκρού δέρματος

Απομακρύνετε τα ξηρά, απολεπισμένα νεκρά κύτταρα του δέρματος στα χείλη σας για να φαίνεται πιο γεμάτο το στόμα σας. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα ή ένα DIY scrub χειλιών για να κάνετε απολέπιση στα χείλη. Αποφύγετε την απολέπιση περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, καθώς η υπερβολική απολέπιση μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας και να κάνει τα χείλη σας πιο ξηρά.

4. Διατηρήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα

Τα αφυδατωμένα χείλη φαίνονται πιο λεπτά και ξηρά. Αν διατηρείτε τα χείλη σας ενυδατωμένα, θα φαίνονται φυσικά πιο πλούσια, γεμάτα και υγιή. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα είναι να πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και να εφαρμόζετε τακτικά προϊόντα ενυδάτωσης, όπως λάδι χειλιών ή κάποιο liposan.

5. Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών για το περίγραμμα

Χρησιμοποιήστε μολύβι χειλιών για να σχεδιάσετε το περίγραμμα, ελαφρώς έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σας για να φαίνονται τα χείλη σας πιο μεγάλα και γεμάτα.

Πώς θα το κάνετε;

Ξεκινήστε με το κάτω χείλος σας και χρησιμοποιήστε ένα μολύβι που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των χειλιών σας. Ξεκινήστε από τη μέση των χειλιών σας και χαράξτε το ίχνος ακριβώς κάτω από τη γραμμή του κάτω χείλους σας. Συνεχίστε με ανοδικές κινήσεις από το κέντρο μέχρι να φτάσετε στη γωνία των χειλιών σας. Επαναλάβετε το ίδιο στα άνω χείλη σας και, στη συνέχεια, συμπληρώστε το περίγραμμα με lip gloss, ή κάποιο υγρό κραγιόν.

6. Δοκιμάστε δύο τόνους χρώματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά χρώματα κραγιόν για να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση βάθους και σκιάς. Για αυτή την εμφάνιση χειλιών, εφαρμόστε μια πιο σκούρα απόχρωση στις εξωτερικές γωνίες και μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο κέντρο των χειλιών σας, τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω χείλη σας. Αναμείξτε τα δύο χρώματα για μια φυσική σκιά στα χείλη. Αυτό το ombré δημιουργεί ένα εφέ ξεθωριάσματος και δίνει την ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου στόματος.

7. Χρησιμοποιήστε επιπλέον κονσίλερ μετά το προϊόν για τα χείλη σας

Η εφαρμογή κονσίλερ μετά το κραγιόν σας δημιουργεί καλά καθορισμένες γραμμές, βοηθώντας να τραβήξετε την προσοχή στα έντονα χείλη σας, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα έντονο χρώμα ή αν δοκιμάσετε να τα επικαλύψετε. Αφού ολοκληρώσετε την εφαρμογή του χρώματος των χειλιών σας, εφαρμόστε προσεκτικά κονσίλερ γύρω από τη χρωστική ουσία για να δημιουργήσετε μια έντονη γραμμή μεταξύ των χειλιών σας και του δέρματος.

Bίντεο:

Σχετικά άρθρα