Οι υποψίες της γυναίκας για απιστία: Τι κατάλαβα από την ερωτική πράξη thumbnail

ΔΗΜΗΤΡΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΜΑΣ

Οι υποψίες της γυναίκας για απιστία: Τι κατάλαβα από την ερωτική πράξη

Eιμαι 50 ετών και ειμαι παντρεμένη επί 31 συνεχή έτη με έναν επιχειρηματία 10 ετών μεγαλύτερό μου. Στην ερωτική πράξη , η οποία διαρκουσε το πολύ μισή ωρα , ευθύς εξ αρχής του συζυγικού μου βίου, ο συζυγός μου χρησιμοποιούσε τρεις το πολύ ερωτικες στασεις. Τωρα τελευταια έμαθα έκπληκτη οτι στη σεξουαλική πράξη υπάρχουν πολλές στάσεις  και πολλά στάδια. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Υπάρχει πιθανότητα ο σύζυγος μου, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είχε κάποιες κατα καιρούς εξωσυζυγικές σχέσεις, να γνώριζε περισσότερα για την σεξουαλική πράξη απο όσα έκανε πράξη στη κρεβατοκάμαρα μας; Όπως για παράδειγμα οτι μπορουμε να ελθουμε σε επαφη και σε άλλους χώρους του σπιτιού, η οτι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και άλλες στάσεις, περαν των τριων συνήθων που μετερχόταν ο ίδιος; Το ρωτώ διότι θέλω να αντιληφθώ εαν γνωριζε και δεν επραττε μαζι μου η εαν δεν γνωριζε καθόλου. Σας ευχαριστώ


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Αφού υποψιάζεστε τον σύζυγό σας για απιστία καλό είναι να εστιάσετε σε αυτό και να διευκρινίσετε αν σας ενοχλεί καταρχήν. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (δηλαδή σας ενοχλεί ή σας πληγώνει) είναι ζήτημα επικοινωνίας να το εξηγήσετε στο σύζυγό σας. Να του πείτε δηλαδή ότι υποψιάζεστε κάτι τέτοιο παρά να μπείτε σε έναν ανταγωνιστικό ρόλο της "πιο καλής παρτενέρ στο σεξ" με μια ή περισσότερες γυναίκες που δεν είστε σίγουρη αν υπάρχουν ή υπήρξαν στη ζωή του. Αν από την άλλη δεν αν σας πειράζει η ενδεχόμενη απιστία και απλά ζητάτε πιο πλούσιες εμπειρίες στο σεξ τότε μπορείτε, αν δε θέλετε να δοκιμάσετε τις δικές σας ιδέες, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικά βιβλία γι'αυτό το θέμα ή ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί μ'αυτό τον τομέα. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε διάφορες πλούσιες πηγές σχετικά με το θέμα.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X