Σεξ: Το κόλπο με το μαξιλάρι για τρελό οργασμό (Εικόνες) thumbnail
To doggy style όλοι το γνωρίζουμε. Είναι μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις και για τον άνδρα αλλά και για τη γυναίκα. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραδέχονται πως τις βοηθά να φτάσουν πιο γρήγορα σε οργασμό και να τελειώσουν μιας και διεγείρει πολύ μια ιδιαίτερα ερωτογόνο ζώνη στο σώμα της ανάμεσα στον πρωκτό και το αιδοίο.

Σεξ: Το κόλπο με το μαξιλάρι για τρελό οργασμό (Εικόνες) 

Αυτή η τεχνική μπορεί να κάνει πραγματικά πολύ πιο απολαυστική τη συνουσία και να προκαλέσει μεγαλύτερη έκρηξη οργασμού.Αποτέλεσμα εικόνας για pillow sexy

Ο άνδρας το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει κάτω από την κοιλιά της γυναίκας ένα μαξιλάρι την ώρα που εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Όταν το μαξιλάρι ανασηκώσει το σώμα της εκείνος πρέπει να φροντίσει να διεισδύσει με τέτοιο τρόπο ώστε το πέος του να σχηματίσει γωνία 90 μοιρών με το σώμα της. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο διεγείρονται περισσότερο τα εσωτερικά τοιχώματα αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να ερεθιστεί και το σημείο g μέσα στον κόλπο της. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για doggy style

Πολλές γυναίκες που το δοκίμασαν ανέφεραν πως έφτασαν πιο γρήγορα σε οργασμό και μάλιστα η αίσθηση της ηδονής ήταν πολύ πιο έντονη. 


Αποτέλεσμα εικόνας για doggy style

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X