Το βαθύ στοματικό σεξ, μια απόλαυση διαφορετική- Πώς να το κάνετε  thumbnail
Το στοματικό σεξ το αγαπούν όλοι οι άνδρες. Υπάρχουν όμως κάποιες τεχνικές που μπορεί να απογειώσουν την ερωτική πράξκη του στοματικού έρωτα και να προσφέρουν μια διαφορετική σεξουαλική αόλαυση. Ο σύντροφός σας θα το λατρέψει: Ο λόγος για το πολύ βαθύ στοματικό σεξ.

Το βαθύ στοματικό σεξ, μια απόλαυση διαφορετική- Πώς να το κάνετε

Το στοματικό σεξ το αγαπούν όλοι οι άνδρες. Υπάρχουν όμως κάποιες τεχνικές που μπορεί να απογειώσουν την ερωτική πράξκη του στοματικού έρωτα και να προσφέρουν μια διαφορετική σεξουαλική αόλαυση. Ο σύντροφός σας θα το λατρέψει: Ο λόγος για το πολύ βαθύ στοματικό σεξ.


Ο λόγος που οι γυναίκες δεν το δοκιμάζουν…


Είναι γιατί είτε δε το γνωρίζουν σαν πρακτική είτε γιατί έχχουν λάνθασμένη πληροφήρηση γι΄αυτό και φοβούνται να το δοκιμάσουν ή δεν ξέρουν πώς ακριβώς να το κάνουν. Τα περισσότερα σεξουαλικά εγχειρίδια διδάσκουν μονάχα τια βαθιές ανάσες μη δίνοντας άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Έτσι, είναι φυσικό η γυναίκα να αποθαρύνεται καθώς καθίσταται μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία που μόνο απόλαυση δεν της προσφέρει.


Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνική δεν απευθύνεται στις «τεμπέλες». Ναι, το βαθύ στοματικό σεξ θέλει εξάσκηση και δεν είναι τόσο απλό όσο η συνηθισμένη πεολειχία. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείψει.


Οδηγός- Πώς να το κάνετε.


-Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξιε η γυναίκα είναι να μην πονέσει τον σύντροφό της. Είναι καλό να γνωρίζετε πως οι άνδρες που δεν έχουν κάνει περιτομή έχουν πιο ευαίσθητη βάλανο από τους άνδρες εκείνους που έχουν κάνει. Δεν είναι εκτεθιμένη και το δέρμα της ερεθίζεται πιο εύκολα από εξωγενείς παράγοντες. Στην προσπάθειά σας για βαθύ στοματικό σεξ δεν πρέπει να κάνετε απότομες κινήσεις προκειμένου να αποφύγετε τραυματισμούς με την οδοντοστοιχεία σας λόγου χάρη. Πρέπει να προσέχετε την αντίδραση στο πρόσωπο του συντρόφου σας όταν αυξάνεται τη δύναμη της πεολειχίας και την έντασή της. Αν παρατηρήσετε κάποια δυσφορία καλό είναι να μειώσετε αμέσως.


-Το αίσθημα του πνιξίματος είναι το βασικό εμπόδιο που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μια καλή πρακτική είναι να μάθετε να πλένετε μαζί με τα δόντια σας, κάθε πρωί και τη γλώσσα. Τραβήξτε την προς τα έξω και απαλά καθαρίστε την με την οδοντόβουρτσα. Είναι μια πολύ καλή πρακτική για την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας που μπορεί να σας εξασκήσει στο πώς να αντέχετε το βαθύ στοματικό σεξ χωρίς να καταπιέζεστε ή να δυσφορείτε.


-Το βασικό λάθος που πολλές γυναίκες κάνουν είναι να πανικοβάλονται ακόμα και όταν το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους δεν είναι εξαιρετικά μεγάλο. Απλά ηρεμήστε. Ο φόβος σας προέρχεται κυρίως από τα αντανακλαστικά του σώματος που προσπαθούν να σας προστατέψουν. Σκεφτείτε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και μπορείτε να προστατευτείτε από ενδεχόμενο τραυματισμό.


-Η διείσδυση δεν πρέπει να γίνεται απότομα… Προσπαθήστε να γίνεται αργά και σταδιακά. Λίγο λίγο την κάθε φορά και με συχνές διακοπές. Τίποτα δεν πρέπει να σας αγχώνει, αφήστε σε κάθε σεξουαλική πρακτική το σώμα σας και το μυαλό σας να χαλαρώνει.


-Τα σεξουαλικά εγχειρίδια του εξωτερικού διδάσκουν πως η γυναίκα πρέπει να ανοίγει τη γλώσσα της- να παραμένει δηλαδή πλατιά- και να προσπαθεί να ελέγχει την κίνηση του πέους για να μην τραυματιστεί. Πρέπει να φροντίζετε να κρατάτε ήρεμη την αναπνοή σας κατά τη διείσδυση και να εκπνέετε από τη μύτη. 


-To πιο σημαντικό και εδώ είναι η καλή επικοινωνία. Θα πρέπει να εκφράζετε στον σύντροφό σας τη δυσφορία σας όταν τη νιώθετε και να ζητάτε και από εκείνον να μετριάζει την ένταση της σεξουαλικής πράξης όταν αυτή αυξάνεται πολύ. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X