Αρχική / Ομορφιά / Λευκά δόντια και λαμπερό χαμόγελο χάρη στη σειρά προϊόντων της YOTUEL
Λευκά δόντια και λαμπερό χαμόγελο χάρη στη σειρά προϊόντων της YOTUEL thumbnail

Λευκά δόντια και λαμπερό χαμόγελο χάρη στη σειρά προϊόντων της YOTUEL

Ποιος δε θέλει να έχει λαμπερά και λευκά δόντια και αστραφτερό χαμόγελο; Αλλά πόσο εύκολο είναι να το επιτύχει; Η ΥΟΤUEL πιστεύει ότι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να φορέσει κανείς είναι το χαμόγελό του. Και γι' αυτό το λόγο προσφέρει μια premium σειρά υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένη για το σύγχρονο τρόπο ζωής. 


Λίγα λόγια για την εταιρεία


H σειρά περιποίησης και λεύκανσης δοντιών της ΥΟΤUEL σχεδιάστηκε από τη Biocosmetics Laboratories, μια ισπανική εταιρεία με έδρα τη Μαδρίτη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα οδοντιατρικό εργαστήριο που ανήκει σε 3 οδοντιάτρους, οι οποίοι έχουν αφιερωθεί στην έρευνα, τη μελέτη και το σχεδιασμό προιόντων λεύκανσης των δοντιών. Η αξιοπιστία τους στην Ισπανία είναι τέτοια που έχουν επιλεγεί ως οι προσωπικοί οδοντίατροι της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας. Προσβλέποντας συνεχώς σε καινοτόμες ιδέες σχετικά με την περιποίηση και τη λεύκανση των δοντιών, η Biocosmetics Laboratories δημιούργησε τη σειρά ΥΟΤUEL, που επιτυγχάνει τη λεύκανση με ασφάλεια, με πολύ χαμηλή τριβή και χωρίς επιθετική δράση στο σμάλτο.


Όλα τα προϊόντα της σειράς λεύκανσης και περιποίησης των δοντιών ΥΟΤUEL προσφέρουν -ταυτόχρονα με τη λεύκανση- πλούσια καθαριστική δράση με 100% active fluoride ενώ περιέχουν 10% ξυλιτόλη κατά της πλάκας και τερηδόνας. Παράλληλα, οι οδοντόκρεμες λεύκανσης έχουν μη αφρίζουσα σύνθεση καθώς δεν περιέχουν τον παράγοντα sls και είναι σε ισορροπία με το pH του στόματος. 


Πώς επιτυγχάνεται η αποτελεσματική λεύκανση των δοντιών – To Carbamide Peroxide


Πόσο δύσκολο είναι να έχουμε λευκά και λαμπερά δόντια; Η ηλικία, το άγχος και οι καθημερινές -κακές-μας συνήθειες επιδρούν αρνητικά στο χρώμα των δοντίων μας, τα οποία απορροφούν χρωστικές από τροφές, τον καφέ, το τσιγάρο, το κρασί και σκουραίνουν.  Αυτό μπορεί να μας απομακρύνει και κάπως από τους άλλους ανθρώπους. Δεν είναι όμορφο να έχει κάποιος "κίτρινα" δόντια; Σύμφωνα με τη YOTUEL, "το χαμόγελο (και ειδικά το λαμπερό χαμόγελο) φέρνει κοντά τους ανθρώπους". 


Η διαδικασία "γήρανσης" και αποχρωματισμού/κιτρινίσματος των δοντιών μπορεί να αναστραφεί αποτελεσματικά με τηνκατάλληλη καθημερινή περιποίηση και τη χρήση των σωστών προϊόντων. Γι' αυτό φροντίζει η YOTUEL, με μια σειρά προϊόντωνλεύκανσης για καθημερινή χρήση.


Ειδικότερα, η καλλυντική λευκαντική οδόντόκρεμα ΥΟΤUEL all in one λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide σε συγκέντρωση 0,3% (Hydrogen Peroxide 0,1%).


Τα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου),που ενεργοποιείται κατά το βούρτσισμα και μετατρέπεται σε Ηydrogen Peroxide (Υπεροξείδιο Υδρογόνου), το οποίο με τη σειρά του διασπάται σε νερό και δραστικά ιόντα υδροξυλίου. Αυτά τα ιόντα πραγματοποιούν ουσιαστικά τη λεύκανση των δοντιών αφού προσκολλώνται στα σωματίδια των χρωστικών και προκαλούν τη χημική αποδόμηση τους. Επομένως, σταδιακά το σμάλτο λευκαίνει, η απόχρωση των δοντιών βελτιώνεται και τα δόντια μας φαίνονται πιο λευκά.


Δείτε το σχετικό βίντεο: 


Τα προϊόντα της ΥΟTUEL


H καινοτόμος σειρά της ΥΟTUEL περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για καθημερινή χρήση και περιποίηση της στοματικής σας υγιεινής, που επιτυγχάνει ταυτόχρονα και τη λεύκανση των δοντιών σας. Η σειρά αποτελείται από  τέσσερις οδοντόκρεμες, ένα στοματικό διάλυμα, ένα “στυλό” λεύκανσης , ένα kit με μασελάκια για λεύκανση στο σπίτι και λευκαντικές τσίχλες. Για να έχετε πάντα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο. Η ΥΟΤUEL πιστεύει ότι "το χαμόγελο σου πάει πολύ". 


Λευκαντικές Οδοντόκρεμες


Όλες οι λευκαντικές οδοντόκρεμες της ΥΟΤUEL έχουν μη αφρίζουσα σύνθεση (sls free) και ουδέτερο pΗ σε ισορροπία με το pΗ του στόματος.


ΥΟΤUEL all in one


Η YOTUEL all in one αποτελεί την πρώτη καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια με την ελάχιστη τριβή και φροντίζει το σμάλτο. Η τριπλή δράση της συνίσταται στα εξής: 1) λευκαίνει λόγω της συστασής της με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%), 2)περιπoιείται το σμάλτο των δοντιών χάρη στο ασβέστιο και τα φωσφορικά άλατα και 3) προστατεύει και καθαρίζει με φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-) και 11% ξυλιτόλη κατά της τερηδόνας.Διατίθεται σε δυο γέυσεις: Ουδέτερη (λευκή συσκευασία) και μέντα (μαύρη συσκευασία).


ΥΟΤUEL pharma B5


H ΥΟΤUEL pharma B5 για μια λευκαντική κρέμα κατάλληλη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια.


Η σύνθεσή της σε βιταμίνη B5 προστατεύει τα ευαίσθητα δόντια και ούλα ενώ ταυτοχρόνως λευκαίνει τα δόντια με φυσικά ένζυμα με τη χαμηλότερη τριβή για το σμάλτο.


 


Έχει πλούσια καθαριστική δράση με 100% active fluoride (1450 ppmF-) και 10% ξυλιτόλη κατά της πλάκας και τερηδόνας και γέυση μέντα-γλυκάνισο.


YOTUEL classic mint


Η YOTUEL classic mint Είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια λευκαντική οδοντόκρεμα με έντονη γεύση μέντας, για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. Λευκαίνει τα δόντια με φυσικά ένζυμα με πολύ χαμηλή τριβή για το σμάλτο (RDA=40) και προσφέρει έντονη και δροσερή γεύση μέντας.Έχει πλούσια καθαριστική δράση με 100% active fluoride(1450ppmF-) και 10% ξυλιτόλη κατά της πλάκας και τερηδόνας.


Άλλα προϊόντα


ΥOTUEL 7 hours whitening kit


Η ΥΟΤUEL δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εφαρμόσουν στο σπίτι τους ένα πρόγραμμα λεύκανσης 7 ωρών με ειδικά μασελάκια που προσαρμόζονται στη γνάθο, το ΥOTUEL 7 hours whitening kitΕίναι εύκολο και άνετο στη χρήση και προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές! Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνεται οι εφαρμογές να γίνονται διαδοχικά σε διάστημα 1 εβδομάδας.


Η συσκευασία περιλαμβάνει 7 εφαρμογές της 1 ώρας καθώς και δυο ειδικά μασελάκια. Προσφέρει αποτελεσματική λεύκανση τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω δόντια.


Στοματικό Διάλυμα για λεύκανση 


Για ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή και λεύκανση δοντιών, χρησιμοποιείστε το λευκαντικό στοματικό διάλυμα YOTUEL mouthwash μετά από κάθε βούρτσισμα. Δεν περιέχει οινόπνευμα και έχει ουδέτερο pH για καθημερινή χρήση ενώ προσφέρει δροσερή γεύση μέντας για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. Είναι πλούσιο σε ξυλιτόλη για την καταπολέμηση των βακτηριδίων που προκαλούν πλάκα και τερηδόνα.Χάρη στη σύνθεση του με φωσφορικό κάλλιο, συντελεί στη λεύκανση των δοντιών ενώ η αλλαντοΐνη που περιέχει, ενισχύει την ανάπλαση των ούλων.


ΥOTUEL penΈνα πρακτικό γκατζετάκι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα. To ΥOTUEL pen είναι ένα teethgloss, ένα εύχρηστο στυλό λεύκανσης, που αναδεικνύει τη φυσική λευκοτητα των δοντιών, προσφέροντας ταυτόχρονα ευχάριστη αναπνοή. Διαρκεί για 60 εφαρμογές και για καλύτερα αποτελέσματα είναι καλό να συνδυάζεται με μια από τις λευκαντικές οδοντόκρεμες της YOTUEL.


ΥOTUEL dental gums


Οι οδοντικές τσίχλες ΥOTUEL dental gums για ανάμεσα στα γεύματα προστατεύουν τα δόντια από τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα και φροντίζουν για τη σωστή στοματική υγιεινή. Διατίθενται σε δυο γεύσεις: Pharma B5, για ευαίσθητα ούλα (χρυσή συσκευασία) και classic mint (μπλε συσκευασία).


 


Πού μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της YOTUEL


Tα προϊόντα της YOTUEL μπορείτε να βρείτε στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, στα φαρμακεία καθώς και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης. Δείτε εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.yotuel.gr.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X