Ο οίκος Calvin Klein αποκαλύπτει εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί από τη θρυλική φωτογράφιση του αρώματος Obsessed με τη Kate Moss thumbnail
Εάν μια εικόνα και ένα μοντέλο άλλαξε τα δεδομένα της μόδας για πάντα όπως την αντιλαμνανόμαστε σήμερα τότε αυτό είναι οι πρώτες εικόνες του αρώματος Obsessed του οίκου Calvin Klein τη δεκαετία του 90 με την έφηβη τότε Kate Moss και τον φίλο της φωτογράφο Mario Sorrenti. Ο οίκος γιόρτασε το επαναλανσάρισμά του αποκαλύπτοντας υλικό που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ο οίκος Calvin Klein αποκαλύπτει εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί από τη θρυλική φωτογράφιση του αρώματος Obsessed με τη Kate Moss

Εάν μια εικόνα και ένα μοντέλο άλλαξε τα δεδομένα της μόδας για πάντα όπως την αντιλαμνανόμαστε σήμερα τότε αυτό είναι οι πρώτες εικόνες του αρώματος Obsessed του οίκου Calvin Klein τη δεκαετία του 90 με την έφηβη τότε Kate Moss και τον φίλο της φωτογράφο Mario Sorrenti. Ο οίκος γιόρτασε το επαναλανσάρισμά του αποκαλύπτοντας υλικό που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Δείτε το βίντεο εδώ:


  


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X