Σεξ στα τέσσερα: Οδηγίες προς αρχάριες!  thumbnail
Διάβασε πως να εφαρμόσεις σωστά την περιβόητη στάση «στα τέσσερα», για να ζήσεις στιγμές απίστευτης ηδονής...

Σεξ στα τέσσερα: Οδηγίες προς αρχάριες!

Εάν τώρα ξεκινάς τη σεξουαλική σου δραστηριότητα και έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις καινούργιες στάσεις εκτός από το κλασικό «ιεραποστολικό» σου έχουμε μια πολύ καλή πρόταση: Η στάση «στα τέσσερα» ή «doggy style» (εκ του.. σκυλίσιου στιλ της) είναι ιδανική για ακόμα καλύτερη διείσδυση και κολπικό οργασμό.


Για να την κάνεις σωστά, διάβασε παρακάτω μερικές χρήσιμες συβουλές:


Στην στάση «στα τέσσερα» το βάρος σου πέφτει στα γόνατα. Έτσι ανασηκώνεις τον ποπό σου, τενώνοντάς τον προς τον σύντροφό σου που βρίσκεται από πίσω σου.


Αυτό σημαίνει ότι, αναφορικά με τα χέρια, στηρίζεσαι στους αγκώνες σου, χαμηλώνοντας όσο μπορείς περισσότερο την πλάτη σου. Έτσι, φτιάχνεις την ιδανική γωνία για να διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά ο παρτενέρ σου.


Παράλληλα, του δίνεις τη δυνατότητα να σε κρατάει από τους γοφούς και να κινείστε μαζί στο ρυθμό και την ένταση που θέλετε.


Βασική πληροφορία: Τα πόδια σου είναι κλειστά και τα περνάς ανάμεσα στα πόδια του συντρόφου σου.


Προσοχή: Προσπάθησε να μην καμπουριάζεις και να μην σφίγγεις την πλάτη σου. Έτσι, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουραστείς πολύ γρήγορα και να μην το ευχαριστηθείς τελικά.


Επίσης, πρώτα θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ώστε να είναι σίγουρο ότι το θέλετε και οι δυο.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag. com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X