Κάνε γιόγκα... γυμνή (ΦΩΤΟ) thumbnail
Τη γιόγκα σίγουρα την έχεις ακουστά. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι η νέα μόδα είναι η γυμνή γιόγκα! Διάβασε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες και το σίγουρο είναι ότι θα σου γίνει καθημερινή συνήθεια.

Κάνε γιόγκα… γυμνή (ΦΩΤΟ)

Εάν δεν την έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα, ήρθε η ώρα να κάνεις γιόγκα και μάλιστα… γυμνή! Η αλήθεια είναι οτι εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής – διαλογισμού, πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά.Πάντως, είτε είσαι αρχάρια είτε είσαι πιο έμπειρη στον τομέα αυτό, δοκίμασε να το κάνεις χωρίς ρούχα και το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις μια εντελώς διαφορετική αίσθηση.


Γενικότερα, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι η γιόγκα αφορά σε μια γενικότερη στάση και φιλοσοφία ζωής, άσχετα εάν τα τελευταία χρόνια οι ασκούμενες έχουν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι της φυσικής άσκησης.Η γιόγκα από μόνη της, έτσι κι αλλιώς σε φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, βοηθώντας σε παράλληλα να δυναμώσεις το σώμα σου και ειδικά τον κορμό σου.


Οι ειδικοί τονίζουν ότι εάν κάνεις γιόγκα γυμνή μπαίνεις στη διαδικασία να αποδεχτείς πλήρως, όπως ακριβώς είναι, πρώτα το σώμα σου και μετά τον εαυτό σου, απαλλασσόμενη από φοβίες και ανασφάλειες.Με τον τρόπο αυτό, δίνεις και λαμβάνεις ένα θετικό μήνυμα για το σώμα σου, που σε βοηθάει να νιώσεις ακόμα καύτερα μέσα στην καθημερινότητά σου.


Πάντως, εάν βρίσκεσαι ακόμα σε μια φάση που ντρέπεσαι να μείνεις εντελώς γυμνή, μπορείς να αρχίσεις τις ασκήσεις αφαιρώντας σταδιακά τα ρούχα σου ή ακόμα και να τις κάνεις με τα εσώρουχά σου.Όπως και να έχει, από την δοκιμή αυτή μόνο να κερδίσεις έχεις κι όχι να χάσεις!


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.aufeminin.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X