Αποταμίευση: η... μυστική συνταγή της ευτυχίας thumbnail
Με τη δύναμη της αποταμίευσης θα μπορείτε να το στηρίζετε σε κάθε στάδιο της ζωής του: όταν θα πάει σχολείο, όταν θα βρίσκεται στην εφηβεία, μετά που θα σπουδάσει… Για να νιώθετε ήσυχοι ότι είστε ικανοί να το βοηθήσετε σε οτιδήποτε αναπάντεχο προκύψει!

Αποταμίευση: η… μυστική συνταγή της ευτυχίας

Μόλις ήρθε στον κόσμο το πρώτο σας  παιδάκι! Η χαρά της μητρότητας και της πατρότητας είναι κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια! Όταν γίνεσαι γονιός αλλάζει όλη σου η ζωή. Δε σκέφτεσαι πλέον τον εαυτό σου.


Ένα νέο πλασματάκι έρχεται στη ζωή σας κι εσείς, οι γονείς του, θέλετε να του δώσετε τα πάντα, όπως έκαναν οι γονείς σας  για εσάς.


Ποια είναι η μυστική συνταγή; Η αγάπη πέρα και πάνω απ’ όλα! Η αγνή, ειλικρινής αγάπη της μάνας στο παιδί της. Δε θέλετε να του λείψει τίποτα! Να χει το φαγητό του, τα ρούχα του, τη μόρφωσή του αλλά πάνω απ’ όλα τη ζεστή αγκαλιά σας!


Για  να μην του λείψει τίποτα, μια είναι η λύση: η αποταμίευση. Φτιάξε τον…  κουμπαρά του παιδιού σου για να μπορεί μια μέρα πιο εύκολα να σταθεί στα πόδια του και να φτιάξει τη ζωή του όπως εκείνο τη θέλει! Δε χρειάζεται να έχεις μεγάλη περιουσία για να κάνεις αποταμίευση. Η Τράπεζα Πειραιώς φροντίζει για κάθε… πορτοφόλι, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες σου. Προσφέρει μια γκάμα προγραμμάτων προσαρμοσμένα στην εποχή μας και στις δυσκολίες αποταμίευσης που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Ιδανικός για την εποχή μας είναι ο Αποταμιευτικός Λογαριασμός «Αξίζει» που σου επιτρέπει να βάζεις χρήματα στην άκρη όποτε μπορείς, ενώ παράλληλα υπάρχει κι ο ευέλικτος παιδικός Αποταμιευτικός Λογαριασμός «Προοδεύω». Για πιο συστηματική αποταμίευση υπάρχει ο λογαριασμός «Μπορώ».


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποταμιευτικά προγράμματα της Τράπεζας Πειραιώς επισκεφθείτε το  www.apotamievo.gr ή το πιο κοντινό σας κατάστημα.


Με τη δύναμη της αποταμίευσης θα μπορείτε να το στηρίζετε σε κάθε στάδιο της ζωής του: όταν θα πάει σχολείο, όταν θα βρίσκεται στην εφηβεία, μετά που θα σπουδάσει… Για να νιώθετε ήσυχοι ότι είστε ικανοί να το βοηθήσετε σε οτιδήποτε αναπάντεχο προκύψει! Κι όταν εκείνο αποκτήσει τα δικά του παιδιά, θα ακολουθήσει το… χρυσό σας παράδειγμα για τα εγγόνια σας!


Και μην ξεχνάτε! Έχετε ευθύνη γι’ αυτό το πλασματάκι! Αξίζει να του δώσετε ό,τι μπορείτε. Και κάτι ακόμα παραπάνω! Όπως έκαναν και οι γονείς σας για σας!


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X