Ηλίας Βρεττός: Το τροχαίο του τραγουδιστή και η μελαχρινή καλλονή που βρισκόταν στο τιμόνι- Οι φωτογραφίες στο instagram “προδίδουν” την κρυφή σχέση τους

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19/02) ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του ατυχήματος. Το τροχαίο συνέβη στις 9.30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η σύντροφος του τραγουδιστή που σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας έχασε τον έλεγχο όταν τους έκλεισε το δρόμο ένα φορτηγό λευκού χρώματος. Η οδηγός αναγκάστηκε να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει τη σύγκρουση , έπεσε στη διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί και να «καρφωθεί» πάνω στα δέντρα.

vretos-troxaio-2

Μία μέρα μετά τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το μοιραίο ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έγινε το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού που ευτυχώς δεν είχε την ίδια δυσάρεστη έκβαση.

Παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μεσω instagram τον κόσμο που τον στηρίζει.

“Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…”

Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Ο απεγκλωβισμός του ζευγαριού- Τι φώναζε ο Βρεττός

Τροχαία και πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο με σκοπό να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα. Οι εικόνες του κατεστραμμένου αυτοκινήτου συγκλονίζουν και σε προετοιμάζουν για το χειρότερο. Άλλωστε δεν ήταν λίγος ο χρόνος που χρειάστηκαν οι άντρες της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του τραγουδιστή, αφού επιχειρούσαν επί 45 ολόκληρα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Ηλίας Βρεττός φώναζε συνεχώς ότι πονούσε στα πόδια.

vretos-troxaio1

Στη συνέχεια και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο Ηλίας Βρεττός διαγνώστηκε με κατάγματα σε χέρι, λεκάνη και πόδι ενώ η νεαρή φίλη του τραγουδιστή έχει τραυματιστεί στα πλευρά και ελαφρά στο πρόσωπο. Σωτήριο ήταν το γεγονός ότι φορούσαν και οι δύο ζώνη.

Από το απόγευμα της Τρίτης ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο «Μetropolitan» όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του.

 

Τι είπε ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού

Ο μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης, αποκαλύπτει τις αντιδράσεις του τραγουδιστή λίγο μετά το ατύχημα. Όπως είπε o Ηλίας «είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους. Ο Ηλίας μου είπε μετά τις εξετάσεις που έκανε “με βοήθησε ο θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ”»

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ, ο Βρεττός «είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, αλλά ήρθε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του επειδή ήταν χάλια, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Μπήκε, λοιπόν, το αυτοκίνητο μπροστά τους, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε».

vretos-troxaio

Οδηγός ήταν η “κρυφή” σύντροφος του Ηλία Βρεττού

Η Σοφία Φυρού οδηγούσε την ώρα του ατυχήματος και φέρεται να είναι σύντροφος του τραγουδιστή τον τελευταίο περίπου χρόνο. Η Σοφία μόλις είχε παραλάβει το καινούργιο της FIAT και πήγε να παραλάβει τον Ηλία από το αεροδρόμιο που είχε επιστρέψει από live που είχε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη. Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην τροχαία εμπλέκεται κι άλλο όχημα στο ατύχημα. Ωστόσο να σημειωθεί ότι η νεαρή έχει υποστεί σοκ, κλαίει συνεχώς. Η Τροχαία Ελληνικού διερευνά την υπόθεση ώστε να διαπιστώσει τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος και αν υπήρχε εμπλοκή άλλου οχήματος ή προσπάθεια αποφυγής άλλου οχήματος.

Στη δημοσιότητα βγήκε βίντεο από τις κάμερες της παραλιακής στο οποίο εμφανίζεται ένα λευκό όχημα λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση που πιθανόν να είναι εκείνο που αναζητά η Τροχαία.

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο που προβλήθηκε από το STAR:

https://youtu.be/XFazRaNa6H0?t=15

sofia-fyrou

Μία άτυχη στιγμή έφερε στο φως της δημοσιότητας τη σύντροφο του Ηλία Βρεττού για τον τελευταίο περίπου χρόνο. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από φωτογραφία που έχει αναρτήσει η ίδια στο λογαριασμό της στο instagram, τον Μάρτη του 2017,όπου ποζάρει μπροστά από ένα πανέμορφο τοπίο με ένα χέρι να την κρατάει ώστε να μην πέσει στο κενό… Στην ανάρτησή της δηλώνει «Πιστεύω στην αγάπη…Πάντα…» και αφήνεται στη σιγουριά που της προσφέρει το ανδρικό χέρι που την συγκρατεί.

I believe in love … Always … #mynature #myplace #paradise ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Φυρού (@sofiafirou) στις

Το χέρι δεν είναι άλλο από εκείνο του… Ηλία Βρεττού όπως “προδίδουν” και τα βραχιολάκια-σήμα κατατεθέν που φοράει στο δεξί του χέρι…

Η εντυπωσιακή Σοφία είναι 26 χρόνων και γνώρισε τον τραγουδιστή μέσω κοινών φίλων. Η ίδια δουλεύει υποδοχή σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι ενώ θαμπώνει τους θαυμαστές της με τις αναρτήσεις της στο instagram.

sofia-firou-3

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του» ο Ηλίας Βρεττός

Ως σταθερή χαρακτήρισε την κατάσταση του τραγουδιστή ο κύριος Διονύσης Λουβερδής , διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, που χειρίζεται την περίπτωση του Ηλία Βρεττού.

«Η κατάσταση του Ηλία Βρεττού είναι σταθερή και έχει σταματήσει πλέον να είναι κρίσιμη αλλά βέβαια διατρέχουμε τους κινδύνους των επιπλοκών του πολυτραυματισμού. Του περιέγραψα την όλη κατάσταση των καταγμάτων του και προγραμματίζουμε το χειρουργείο τις αμέσως επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή. Η εικόνα που έχω είναι ότι έχω να κάνω με έναν πολυτραυματία με κατάγματα σε δύο περιφερικά μακρά οστά, το βραχιόνιο δεξιά και το μηριαίο του και ταυτόχρονα ένα κάταγμα στη λεκάνη το οποίο είναι και το πιο σοβαρό. Ο Ηλίας Βρεττός έχει γλιτώσει από την κάκωση του θώρακος και από την κάκωση της κεφαλής του. Δεν έχει καμία κρανιοεγκεφαλική κάκωση και καμία κάκωση στο θώρακα, γεγονός που θα επιβάρυνε πάρα πολύ την κατάστασή του. Τον θεωρώ τυχερό μέσα στην ατυχία του».

vrettos-4

Το πόσο τυχερός ήταν ο Ηλίας Βρεττός που επέζησε ύστερα από αυτή τη σύγκρουση  επεσήμανε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος εμφανίζεται μαζί του στο Φωταέριο.

“Ήταν πολύ τυχερός. Τραβάει  έναν πολύ μεγάλο Γολγοθά, αλλά επειδή είναι δυνατό παιδί.. Δεν μασάει ο  Ηλίας. Όλα καλά θα πάνε στο τέλος.”

Ο Ηλίας Βρεττός πριν γίνει ο τραγουδιστής που ξέρουμε

Ο Ηλίας Βρεττός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου του 1983, μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο και από πολύ μικρός ασχολείται με την μουσική! Στην ηλικία των δέκα με «απαίτηση» δική του οι γονείς του τον έγραψαν στο Εθνικό Ωδείο για να παρακολουθήσει μαθήματα κλασσικής κιθάρας, θεωρίας της μουσικής και σολφέζ ! Παράλληλα από επτά χρονών ο αθλητισμός μπαίνει στην ζωή του και ο Ηλίας ασχολείται αρχικά με την κολύμβηση και στην συνέχεια πρωταγωνιστεί στην ομάδα πόλο του Παλαιού Φαλήρου με την οποία διακρίθηκε σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα! Αποφοιτεί απ’ το λύκειο και μέσω πανελληνίων εξετάσεων εισάγεται στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ilias-vrettos

Η μουσική πάντα υπάρχει στην ζωή του, μόνο που το 2004 όλα γίνονται πιο έντονα, όταν η μητέρα του αποφασίζει, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, να δηλώσει συμμετοχή στον Ηλία για το «Eurostar» τον μουσικό διαγωνισμό της κρατικής τηλεόρασης μέσω της οποίας θα επιλέγονταν ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπούσε στην Eurovision! Ο Ηλίας μπαίνει στην τελική φάση συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, όμως η κρατική τηλεόραση εκείνη τη χρονιά αποφασίζει να μας γίνει απευθείας ανάθεση στον Σάκη Ρουβά! Μέσω του Eurostar γνωρίζει τον παραγωγό Σωκράτη Σουμέλα, μέλος της κριτικής επιτροπής, ο οποίος πιστεύει στον Ηλία και τον παροτρύνει για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της μουσικής!

ilias-vrettos2

Από εκεί στην ουσία ξεκίνησε το ταξίδι για το όνειρο, με τους πρώτους δίσκους να βγαίνουν σε κυκλοφορία, τις πρώτες επιτυχίες να τον κάνουν ευρύτερα γνωστό και τις συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες να του ανοίγουν τις πόρτες προς την επιτυχία.

Με πληροφορίες από ishow.gr

Σχετικά άρθρα