Μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς από τον make up expert Δημήτρη Σταματίου!

Εσύ γνωρίζεις τι προϊόντα ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου και ποια είναι τα μυστικά που αναδεικνύουν τη φυσική σου ομορφιά; Δεν χρειάζονται πολλά! 2-3 πινελιές από τα κατάλληλα για σένα… υλικά και το πρόσωπό σου θα λάμπει από ομορφιά και -κυρίως- αυτοπεποίθηση! Ειδικά αν αφεθείς στα έμπειρα χέρια του ειδικού, του make up expert Δημήτρη Σταματίου, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Το Βoro.gr βρέθηκε στο εξατομικευμένο make up session που διοργάνωσε η L’Oréal Paris στο Ηarmony Suites την προηγούμενη εβδομάδα.  Ο make up expert Δημήτρης Σταματίου ήταν εκεί για να αναδείξει τα μυστικά ομορφιάς που ταιριάζουν σε καθεμιά από εμάς ξεχωριστά! Γιατί κάθε προσωπικότητα είναι ξεχωριστή!

Απλός και καταδεκτικός, αλλά και γρήγορος και αποτελεσματικός,  με μια ματιά στο πρόσωπό μου κατάλαβε ακριβώς ποια είναι τα… θέματα που με απασχολούν σε σχέση με το καθημερινό μου μακιγιάζ, ποια τα σημεία που θέλω να αναδείξω αλλά και αυτά που θέλω να… κρύψω. Πήρε τα πινέλα του και τα προϊόντα ομορφιάς της L’Oréal και ξεκίνησε για να συνθέσει το δικό μου… true match!

Top προϊόντα για το δικό μου πρόσωπο;

Η ιδανική απόχρωση του make up True match, με μια υφή τόσο απορροφητική και απαλή που δεν καταλαβαίνω ότι φοράω make up! Και δυο νέα προϊόντα που είχα την τύχη να δοκιμάσω:  το micro tattoo Brow Artist και η αδιάβροχη Χ-Τreme Fiber της L’Oréal Paris. Για μένα που έχω “φτωχά” και όχι πολύ καλοσχηματισμένα φρύδια, το micro tatoo, μου έδωσε ένα φυσικό σχήμα, κάτι που προσπαθώ χρόνια να πετύχω με άλλα προϊόντα. Όσο για τη μάσκαρα, κατάφερε να… τιθασεύσει τις… ατίθασες βλεφαρίδες μου – όπως τις χαρακτήρισε ο Δ.Σταματίου- να τους δώσει τον κατάλληλο όγκο αλλά και το μάκρος, με αποτέλεσμα να φαίνεται λες και έχω εφαρμόσει ψεύτικες!

Τελευταία πινελιά; Ένα κραγιόν σε χρώμα κερασί: Lip Paint Matte.

Το αποτέλεσμα;  Ένα λιτό αλλά  κομψό και σικάτο μακιγιάζ, συνυφασμένο με την προσωπικότητα και τις προσωπικές μου ανάγκες για ομορφιά και λάμψη!

Ευχαριστούμε τη L’oréal και τον make up expert Δημήτρη Σταματίου για το καταπληκτικό event που διοργάνωσε!

Ν.Κ.

 

Σχετικά άρθρα