Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Το ηχηρό διαζύγιο για τα μάτια μιας στάρλετ-Πιόνι των Ρώσων ο γιος του Πλανητάρχη;

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει ότι «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έπεσε καθόλου έξω. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είναι ο πρώτος γιος και μεγαλύτερο από όλα τα παιδιά του 45ου Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ, προερχόμενος από τον πρώτο του γάμο με την Τσέχα (τέως) καλλονή, Ιβάνα Τραμπ.

I’m only interested in the things money can’t buy.

A post shared by Aubrey O’Day (@aubreyoday) on

Ο γιος του Τραμπ, λοιπόν, ήρθε στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες για ακόμα μια φορά, καθώς γνωστοποιήθηκε ότι πήρε διαζύγιο από την πρώην συζυγό του, Vanessa, για τα μάτια μιας εντυπωσιακής παίχτριας-ριάλιτι, της Όμπρεϊ Ο’Ντέι, που έχει υπάρξει συνθέτης και τραγουδίστρια σε μερικά όχι και τόσο πετυχημένα γυναικεία συγκροτήματα.

love fiercely, this all ends.

A post shared by Aubrey O’Day (@aubreyoday) on

Σύμφωνα με φήμες και διάφορα… σενάρια εξ Αμερικής προερχόμενα, η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και της Όμπρεϊ ξεκίνησε το 2011, όταν η τελευταία συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι σόου που παρουσίαζε ο πατέρας Τραμπ και νυν Πλανητάρχης, «Celebrity Apprentice».

Μολονότι αρχικά η σχέση τους κράτησε μόλις έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2012, μιας και η σύζυγος Βανέσα ανακάλυψε τις ατασθαλίες του συζύγου της και του απαίτησε με όχι και τόσο κόμψό τρόπο να διακόψει από την Ο’ Ντέι, το ειδύλλιο συνεχίστηκε λίγα χρόνια μετά. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τον «μικρό» Ντόναλντ, όταν η απατημένη Βανέσα ανακάλυψε εκ νέου mail που αντάλλασσαν οι δυο εραστές, στα οποία ορκίζονταν ο ένας στον άλλον «αιώνια αγάπη» και ο σύζυγός της υποσχόταν στην ερωμενη του ότι θα αφήσει τη γυναίκα του μια και καλή για να είναι μαζί.

Η Τσεχία, τα μπαρ και η ζωή στον δρόμο

Γεννημενος την τελευταία μέρα του 1977, ο Ντόναλντ Τζούνιορ από μικρός έδειξε την αγάπη του και την κλίση που είχε για τη φύση, αλλά και την πιο ανέμελη ζωή σε σχέση με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που είχε ο πατέρας του για τον ίδιο. Τρελαινόταν να πηγαίνει στο εξοχικό του παππού του στην Τσεχία, όπου όλη τη μέρα ασχολείτο με το ψάρεμα, το κυνήγι, το κολύμπι και το θαλάσσιο σκι, ενώ είχε τελειοποιήσει τα τσέχικά του, τη μητρική γλώσσα της μητέρας του. 

Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις έκλεισε τα 18 του χρόνια βρέθηκε – αναγκαστικά – να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, ενώ αμέσως μόλις αποφοίτησε αντί να πάει να δουλέψει δίπλα στον πατέρα του, όπως ο μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ ήλπιζε, προτίμησε να μείνει στα βουνά του Άσπεν κυνηγώντας, ζώντας σε ένα τροχόσπιτο και να βγάζει τα προς το ζην κάνοντας τον μπάρμαν.

Μάλιστα, φήμες τον ήθελαν να είναι και αρκετά δυνατό ποτήρι, αλλά και αρκετά επιτυχημένο σε ό, τι αφορούσε το αντίθετο φύλο. Βλέπετε, το επίθετο που κουβαλούσε δεν μπορούσε να μην συγκινήσει τις νεαρές κοπέλες που ονειρεύονταν να ζήσουν στο πλευρό του στα πλούτη και τη χλιδή, που όμως ο ίδιος δεν έδειχε να αποζητά ιδιαίτερα.

Το μοντέλο που του άλλαξε τη ζωή

Αν και φερόταν να είναι αυτό που συνηθίζουμε να λέμε «ορκισμένος εργένης», ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν άργησε πολύ να συναντήσει τη γυναίκα που θεώρησε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του με την οποία θα έφτιαχνε την οικογένεια που από ένα σημείο και μετά ο ίδιος επιθυμούσε ιδιαίτερα. Το όνομά της Βανέσα Κέι Χέιντον, μοντέλο στο επάγγελμα, την οποία και γνώρισε σε μια κοσμική εκδήλωση στα χλιδάτα λημέρια του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, τόπο που σύχναζαν και οι δύο.

Η Βανέσα, πάντως, ήταν ήδη μαθημένη στη μεγάλη και πολυτελή ζωή που κάνει έτσι κι αλλιώς ένα μοντέλο, ενώ φήμες την ήθελαν να είναι μια από τις πολλές κατακτήσεις του γνωστού «μοντελοφάγου», Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του διάσημου ηθοποιού.

Αν και το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά το 2005, τα μαύρα σύννεφα στην σχέση τους υπήρχαν αρκετά πριν. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αποδείχθηκε ιδιαίτερα τσιγκούνης απέναντι στην σύζυγό του, η οποία και τον κατηγορούσε συχνά πυκνά για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό της.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες του «Μεγάλου Μήλου» θέλουν την Βανέσα να κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου αρχικά κατηγορώντας τον σύζυγό της όχι για μοιχεία, αλλά για περιορισμό στους διαθέσιμους πόρους που παρείχε για την ίδια και τα παιδιά της, ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες που μπορεί να είχαν στην καθημερινότητά τους, για τις οποίες απαιτούνταν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε εβδομαδιαία βάση.

Οι Ρώσοι, οι εκλογές και ο Λευκός Οίκος

Μετά το 2000, όταν και τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά τη ζωή του περιπλανώμενου νομά, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αποφάσισε να δουλέψει στο πλευρό του πατέρα του και του αδερφού του, αναλαμβάνοντας διοικητική θέση στον Trump Organization.

Μάλιστα, κατά την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία ήταν το δεξί χέρι του πατέρα του, ενώ λέγεται ότι ήταν αυτό που μεσολάβησε με τους Ρώσους, ώστε η πλευρά του Τραμπ να αποκτήσει πολλά και διάφορα επιβαρυντικά στοιχεία για την πολιτική τους αντίπαλο στη μάχη για την προεδρεία των ΗΠΑ, την Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον.

Από το 2017 και έπειτα ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να υπερασπίζεται με σθένος την πολιτική του πατέρα του, σε σημείο μάλιστα που να θεωρείται ο επικεφαλής του «Τραμπισμού», του ρεύματος δηλαδή υπέρ του Τραμπ.

Όπως και να έχει ο 40χρονος Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ πλέον θα αναζητά στην αγκαλιά της νέας του αγαπημένης την αγάπη και την στοργή που σε καμία περίπτωση δεν βρήκε στα ρετιρέ του Trump Tower, αλλά και στις κοσμικές δεξιώσεις του Μανχάταν…

Σχετικά άρθρα