Στην Άνδρο θα γίνει αύριο η κηδεία του Αλ. Σταματιάδη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ανδρο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30 το πρωί η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από την Μεγάλη Δευτέρα ο επιχειρηματίας έδινε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όταν αδίστακτοι ληστές τον πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Μία μάχη που τελικά έχασε.

Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο.

Την Κυριακή, συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου σστη Χώρα της Ανδρου για να τον αποχαιρετήσουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Η συγκινητική φωτογραφία του γιου του

stamatiadis fb
Facebook/Achilleas Stamatiadis

Την ίδια στιγμή ρίγη συγκίνησης έχει σκορπίσει μία φωτογραφία που «ανέβασε» ο γιος του επιχειρηματία, Αχιλλέας, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται εκείνος και τα αδέλφια του, μαζί με τους δύο γονείς τους με φόντο τη θάλασσα.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης ήταν από ανδριώτικη οικογένεια και διατηρούσε οικογενειακό σπίτι στην Ρίβα της Χώρας Άνδρου. Υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Άνδρου και στέλεχος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα