Beauty rituals για χρυσαφένια λάμψη και φωτεινότητα!

Εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, η συλλογή Soleil de la Mer γιορτάζει την αγάπη της La Mer για τον ήλιο και τη θάλασσα. Σχεδιασμένη για να παρέχει ζωτικές ενέργειες και επανορθωτικά οφέλη που καταπραΰνουν την επιδερμίδα, η συλλογή Soleil de la Mer σάς εξασφαλίζει την πολυπόθητη καλοκαιρινή λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Λαμπερή κάλυψη που προστατεύει την επιδερμίδα σας χαρίζοντας φωτεινότητα και ανανέωση που ακτινοβολεί.

Η La Mer λανσάρει δύο νέα limited-edition προϊόντα, το Lip and Cheek Glow και την Bronzing Powder, τα οποία σας μεταφέρουν σε ένα νέο επίπεδο φωτεινότητας. Ο Miracle Broth ανανεώνει τα κύτταρα καθώς αναδεικνύει μια χρυσαφένια επιδερμίδα με τη λάμψη του ήλιου.

Το συλλεκτικό Lip and Cheek Glow ενυδατώνει τα χείλη και τα ζυγωματικά, χαρίζοντάς τους ένα απαλό χρώμα για εμφανώς ανανεωμένη όψη, ανά πάσα στιγμή. Σε συνδυασμό με το Miracle Broth της La Mer, αυτή η σύνθεση αποτελείται από λαμπερές χρωστικές που αιωρούνται στο ενυδατικό έλαιο και προσφέρουν στην επιδερμίδα μια διακριτική φωτεινή απόχρωση.

Η συλλεκτική Bronzing Powder διαθέτει έναν συνδυασμό αστραφτερών χάλκινων, βελούδινων ροζ και φωτεινών αποχρώσεων, χαρίζοντας λάμψη που πηγάζει εκ των έσω. Εμπλουτισμένη με το διαχρονικό Miracle Broth της La Mer και με απόσταγμα πολύτιμων λίθων, η εξειδικευμένη φόρμουλα προσφέρει υγιή λάμψη, ενώ παράλληλα μεταδίδει τις θεραπευτικές ιδιότητες της σειράς Soleil de la Mer.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ TIPS ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ

Για να αποκτήσετε χρυσαφένια λάμψη, ανακαλύψτε νέα beauty rituals, εμπνευσμένα από τον ήλιο:

Lip and Cheek Glow

1. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να ζεστάνετε την επιφάνεια τουstick για εμφανώς περισσότερο χρώμα και δροσερό φινίρισμα
2. Απλώστε μια ποσότητα από το Renewal Oil της La Mer για να δώσετε λάμψη στα ζυγωματικά σας
3. Εφαρμόστε πάνω από το La Mer Lip Balm για αναζωογονημένα και ενυδατωμένα χείλη

The Bronzing Powder

1. Συνδυάστε όλες τις αποχρώσεις και εφαρμόστε στο μέτωπο, τα ζυγωματικά, τη μύτη και το ντεκολτέ για μια χάλκινη λάμψη σε όλο το πρόσωπο ή χρησιμοποιήστε την bronze απόχρωση για να αναδείξετε τα ζυγωματικά και το πηγούνι
2. Εφαρμόστε την πιο ελαφριά απόχρωση για να αναδείξετε τα ζυγωματικά, το τόξο των φρυδιών και το ντεκολτέ
3. Χρησιμοποιήστε τη ροδαλή απόχρωση στα μήλα των ζυγωματικών για μια επιπρόσθετη νότα καλοκαιρινής ζεστασιάς.

Σχετικά άρθρα