Αποτεφρώθηκε η σορός του Άντονι Μπουρντέν – Το συγκινητικό τραγούδι που του αφιέρωσε η Asia Argento

Πριν από λίγες ημέρες όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε από την ξαφνική τραγική αυτοκτονία του παγκοσμίου φήμης σεφ Άντονι Μπουρντέν. Θυμίζουμε ότι ο διάσημος Αμερικανός σεφ άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα ξενοδοχείο στη Γαλλία, όπου και τον βρήκε νεκρό ο φίλος του -επίσης σεφ-Ερίκ Ριπερ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η σορός του Αμερικανού σεφ και παρουσιαστή αποτεφρώθηκε στη χώρα καταγωγής του, και οι στάχτες του πρόκειται να μεταφερθούν αύριο Παρασκευή στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την περασμένη Κυριακή, η μητέρα του Μπουρντέν είχε σχολιάσει σε αμερικανική εφημερίδα τη σημαντική καθυστέρηση στην αποστολή της σορού, λέγοντας ότι αυτού του είδους τα γραφειοκρατικά προβλήματα συνηθίζονται στη Γαλλία. Όπως φαίνεται, η αποτέφρωση της σορού κρίθηκε αναγκαία ώστε να εξαλειφθούν κάποια από αυτά τα προβλήματα και να δρομολογηθεί η «επιστροφή» των σταχτών στην πατρίδα του.

Σύμφωνα πάλι με τη μητέρα του, η γυναίκα που θα κληθεί να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της κηδείας θα είναι η εν διαστάσει σύζυγος του, αφού σύμφωνα με τον νόμο παραμένει η εγγύτερη συγγενής του.

Η Αsia Argento, η 41χρονη ηθοποιός με την οποία ο Μπουρντέν διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους μήνες, δεν αναμένεται να συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση της κηδείας. Η 41χρονη συναντήθηκε εχθές με τη Ρόουζ Μακγκάουαν, την ηθοποιό-ακτιβίστρια που έγραψε πρόσφατα ανοιχτή επιστολή, καταδικάζοντας όλους όσους θεωρούν υπεύθυνη την Αρτζέντο για την αυτοκτονία του εραστή της.


Στη συνέχεια, η Αρτζέντο πόσταρε μια φωτογραφία της ενώ άκουγε το τραγούδι “Jesus Was a Cross Maker”, ένα κομμάτι με θέμα τον χωρισμό και την ερωτική απώλεια από τη Τζούντι Σιλ, μια τραγουδίστρια που αυτοκτόνησε σε ηλικία 35 ετών.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα