Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου με χρώμα;

Καλοκαίρι σημαίνει πάνω απ’ όλα ζέστη και ήλιος! Και φυσικά… παραλία! Ωστόσο, αν μένεις στην πόλη και δουλεύεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτίθεσαι στον ήλιο και δεν χρειάζεσαι αντηλιακή προστασία! Οι βλαβερές ακτίνες του σε απειλούν καθημερινά, όπου κι αν βρίσκεσαι και σε μια ηλιόλουστη χώρα όπως η δική μας, ό,τι εποχή και να είναι!

Το αντηλιακό πρέπει να είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας!

Για να έχεις δέρμα λαμπερό και όμορφο αλλά και να είσαι και καλυμμένη από την ηλιακή ακτινοβολία, χρειάζεται να βάλεις στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας και ομορφιάς του προσώπου σου το αντηλιακό! Κατά προτίμηση με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας, επίλεξε το αντηλιακό που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου!

Τι θα γίνει όμως αν θέλεις να βαφτείς; Πώς θα συνδυάσεις αντηλιακό και make up;

Μήπως αμελείς να βάζεις αντηλιακό καθημερινά γιατί δεν ξέρεις πώς να συνδυάσεις αντηλιακό και make up; Η λύση και πάλι βρίσκεται στη σωστή επιλογή αντηλιακού! Επίλεξε ένα αντηλιακό με χρώμα, που, ειδικά στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το make up σου!

Το σωστό προϊόν ανάλογα με την επιδερμίδα σου

Ποιο είναι το μεγάλο ατού του αντηλιακού με χρώμα; Προσφέρει μια ομοιόμορφη, φυσική χροιά στην επιδερμίδα! Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να το βρεις σε διάφορες μορφές και υφές.

Λεπτόρρευστη κρέμα ή ανάλαφρο fluid

Για σένα που αντιπαθείς τις πλούσιες και λιπαρές υφές, επίλεξε μια αντηλιακή με χρώμα, με υψηλούς δείκτες SPF σε μορφή λεπτόρρευστης κρέμας ή ανάλαφρου fluid. Θα σου προφέρει τη μέγιστη αντηλιακή προστασία από τις ακτίνες UV, δίνοντας στην επιδερμίδα σου ένα φυσικό και λαμπερό χρώμα, χωρίς να τη βαραίνει καθόλου.

Για όσες λατρεύουν τις BB cream

Για εσένα που λατρεύεις την υφή της BB cream, υπάρχουν τα αντίστοιχα αντηλιακά με σύνθεση σε μορφή πλούσιας κρέμας ΒΒ, για να απολαύσεις τα ίδια ακριβώς οφέλη και ακόμα πιο ενισχυμένη προστασία από την UV ακτινοβολία. Αντικατέστησε λοιπόν την BB cream σου με ένα αντηλιακό ίδιας υφής, που θα σου προσφέρει

Για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα με ατέλειες ή τάση ακμής

Οι γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα με ατέλειες ή με τάση ακμής, έχουν ανάγκη, όχι μόνο καθημερινής προστασίας αλλά και κάλυψης- ακόμα και στην παραλία. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία γυναικών, τότε θα πρέπει να επιλέξεις τις καινοτόμες συνθέσεις για αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα και εφέ “blur”. Ποιο είναι το πλεονέκτημά τους; Λειαίνουν οπτικά κάθε ατέλεια και προσφέρουν όμορφο, διακριτικό μαύρισμα , χωρίς να ξεχνούν τον πρωταρχικό τους ρόλο: να προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα από τις ακτίνες UV. Όσο για την υφή τους, είναι ανάλαφρη και ελκυστική για να μπορείς να τις χρησιμοποιείς εύκολα σε καθημερινή βάση!

 

 

Σχετικά άρθρα