Σωκράτης Κόκκαλης Junior: Έφυγε από τη ζωή ενώ ετοιμαζόταν για γαμπρός- Ο Ολυμπιακός , η σχέση του με τον σύζυγο της Δούκισσας και τα πεθερικά του που βρίσκονται στην φυλακή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για τον θάνατο του νεότερου γιου του Σωκράτη Κόκκαλη , Σωκράτη Junior. Το άσχημο νέο ήρθε από πολύ μακριά αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ για λογαριασμό της εταιρείας Intralot όταν συνέβη το μοιραίο. Οι πληροφορίες μιλάνε για ανακοπή καρδιάς.


Ο άτυχος νέος( ήταν μόλις 34 χρονών) είχε μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να κάνει κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις που αφορούσαν σε ένα μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος. Η ανησυχία ξεκίνησε όταν δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένο επαγγελματικό γεύμα. Τότε ήταν που άρχισε η αναζήτησή του. Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Ο ξαφνικός χαμός του έχει συγκλονίσει τον κόσμο που τον ήξερε. Τα μηνύματα τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον κόσμο του ποδοσφαίρου αμέτρητα. Τραγικές φιγούρες ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη που έμελε να έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Την απώλεια του παιδιού του. Την ώρα που έμαθαν τα λυπηρά νέα βρίσκονταν στη Μύκονο όπου παραθέριζαν. Ήταν φυσικά το τελευταίο που περίμεναν να ακούσουν. Αμέσως μετέβησαν στην Αθήνα όπου αναμένεται να φτάσει η σορός του Σωκράτη.

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ! Σε ηλικία 34 ετών ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης, έφυγε από την ζωή σε ξενοδοχείο στο Οχάιο. Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005). Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Να προσθέσω ότι η αιτία ήταν από ανακοπή Όλοι οι Ολυμπιακοί θρηνούμε τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη #rip #olympiakos #Sokratis #ZWNTANOS!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olympiakara1925g7 στις

Ποιος ήταν όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης junior που κατά πολλούς ήταν και η αδυναμία του πατέρα του;

Η αγάπη του για την τεχνολογία και τον Ολυμπιακό

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001 ενώ στη συνέχεια σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005). Έντονο ήταν το ενδιαφέρον του για την τεχνολογία.

Στη συνέχεια εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010 από τη θέση του B’ αντιπροέδρου. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό δεν ήταν κρυφή γι’ αυτό και επέλεξε να πάρει ενεργό ρόλο μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Είχε ασχοληθεί επίσης με το κομμάτι των χορηγών, το επίσημο σάιτ καθώς και με υπηρεσίες που απευθύνονταν στα μέλη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΓΑΥΡΟΣ και ΓΑΤΑ μαζί #olympiacos #olympiakos #olympiacosbc #Olympiacosfc #protathlitis #kokkinosprotathlitis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοκκινος Πρωταθλητής (@kokkinosprotathlitis) στις

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί της ολοκλήρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού… Την τελευταία του πνοή άφησε ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, στα 34 χρόνια του. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένειά του, αλλά και στις τάξεις του συλλόγου. Ο εκλιπών, γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Οχάιο, όπου βρισκόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Ετσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό. #olympiakos #kokkalis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ _greekfootball_ στις

Η σχέση του με τα βιολογικά και μη αδέρφια του

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior ήταν ο Βενιαμίν της οικογένειας αφού ήταν το τελευταίο παιδί του Σωκράτη Κόκκαλη με την Ελένη Κόκκαλη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν ακόμη γιο τον Κωνσταντίνο ωστόσο και οι δύο έχουν παιδιά από τους πρώτους τους γάμους. Πρώτος απόγονος του Σωκράτη Κόκκαλη ήταν ο Πέτρος Κόκκαλης που πήρε φυσικά το όνομα του πατέρα του. Τον πρώτο του γιο τον απέκτησε με την Σοφία Σπ. Σκούρα. Δεύτερος θετός αδερφός του Σωκράτη Junior υπήρξε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τον οποίο απέκτησε η μητέρα του με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη.

Μπορεί το κουβάρι να μπλέκεται ωστόσο όλα ήταν καθαρά ανάμεσα στα αδέρφια. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε πολύ καλούς δεσμούς με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο φωτογραφικό φακός τους είχε συλλάβει πολλές φορές να κάθονται δίπλα δίπλα στις εξέδρες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ομάδα. Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από τις συναντήσεις τους και η Δούκισσα Νομικού η οποία πλέον είναι η σύζυγος του αδερφού του Σωκράτη Κόκκαλη.

Χρόνια σου πολλά μωρό μου ❤️ Είσαι ο καλύτερος!???? #happydadsday #bestdaddy #besthubby #luckywife #luckyme #happyfaces #familyfirst #babyS #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ’αγαπώ έχοντας και ένα καλό…άλλοθι! ????????❤️???????? #crazyinlove #happyvalentines #love #myman #myrockstar Hey, εσείς ωστόσο μην ξεχνάτε πως σήμερα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα φανταστικό κινητό από την @huaweimobilegr @huaweimobile ! ???? Ανεβάστε μια φωτογραφία με τον πιο γλυκό σας εθισμό, την μεγαλύτερη σας αγάπη στο διαγωνισμό της Huawei στο Facebook! Μπείτε στην εφαρμογή: https://poststickersapps.com/newapp/pub/Huawei_GR ανεβάστε την φωτογραφία σας με αυτόν ή αυτή που λατρεύετε και με το δικό σας μήνυμα αγάπης! Μην ξεχάσετε να την κοινοποιήσετε στο προφίλ σας με το hashtag #AddictedToYou. ❤️ Το πιο δημιουργικό post θα κερδίσει το νέο κινητό της Huawei, P Smart!???? Βιαστείτε, o διαγωνισμός τελειώνει απόψε!!! #loveisintheair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Τα δύο αδέρφια ήταν τόσο δεμένα που κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βοστόνη, όπου σπούδαζαν, είχαν νοικιάσει δυο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία, για να είναι κοντά ο ένας στον άλλον. Οι κοινές έξοδοι και έξω από το γήπεδο ήταν συνηθισμένες. Σε αυτές δεν έλειπε φυσικά από το πλάι του η αγάπημένη του τα τελευταία 4 χρόνια. Ο λόγος για την Μαρία Τσούτσια η οποία είχε κλέψει την καρδιά του νεότερου γιου του Σωκράτη Κόκκαλη.

 

Η Δούκισσα με την Μαρία Τσούτσια:

Girls just wanna have fun ???? #cyndilauper #mygirlfriendsarebetterthanyours #bubblesbesties #dutchelorette

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Η σύντροφός του μένει μόνη με δύο γονείς στη… φυλακή

Τραγική φιγούρα η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη. Το ζευγάρι όχι μόνο συγκατοικούσε αλλά όπως λέγεται είχε σκεφτεί να κάνει το επόμενο βήμα… Αντί να ντυθεί νύφη η Μαρία Τσούτσια θα αποχαιρετήσει για πάντα τον άνθρωπό της έτσι ξαφνικά και τόσο γρήγορα…

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν το 2014. Λίγοι μήνες χρειάστηκαν μόνο για να αποφασίσουν να συγκατοικήσουν στην Κηφισιά. Η Μαρία Τσούτσια που ασχολείται με την διακόσμηση είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια του συντρόφου της. Γονείς της πανέμορφης νεαρής ,η οποία υπήρξε Σταρ Ελλάς, είναι ο εκδότης Γιώργος Τσούτσιας και η δημοσιογράφος Ανθή Κασσιμάτη.

giwrgos-tsoutsias
Γιώργος Τσούτσιας

Ο θάνατος του αγαπημένου της την βρίσκει σε μία δύσκολη στιγμή δεδομένου ότι τόσο ο πατέρας της όσο και οι μητέρα της βρίσκονται στη φυλακή. Ο Γιώργος Τσούτσιας και η Ανθή Κασσιμάτη μπορεί να έχουν χωρίσει ωστόσο η κατάληξή τους ήταν κοινή. Σε βάρος της μητέρας της Μαρίας Τσούτσιας εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για υπεξαίρεση, απάτες όπως επίσης και καταδίκες που αφορούσαν στον νόμο περί επιταγών. Η είδηση για τη σύλληψή της τον περασμένο Δεκέμβριο δεν πέρασε απαρατήρητη αφού επρόκειτο για γνωστή κοσμικογράφο που για χρόνια έγραφε σε στήλες lifestyle περιοδικών, στη «Μεσημβρινή» όπως επίσης ήταν και διευθυντικό στέλεχος σε γυναικεία περιοδικά.

anthi-kassimath
Ανθή Κασσιμάτη

Από την άλλη ο πατέρας της Μαρίας Τσούτσιας πίστεψε ότι θα γινόταν Λαμπράκης στη θέση του Λαμπράκη. Στον Γιώργο Τούτσια ¨χρεώνεται¨ η επιτυχία του «Λοιπόν». Είχε αναλάβει μία περίοδο τις δημόσιες σχέσεις της ΕΡΤ ενώ για ένα διάστημα βρέθηκε στη διεύθυνση του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1. Η απόπειρα που έκανε ως εκδότης τελικά οδήγησε στην καταστροφή. Πριν καταλήξει στις φυλακές Χαλκίδας τον Νοέμβρη του 2017 με 17 χρόνια φυλάκισης στην πλάτη του είχε κατηγορηθεί ως φυσικός αυτουργός στην απαγωγή του 32χρονου επιχειρηματία Θεμιστοκλή Πετράκη, τον Οκτώβριο του 2009.

https://www.youtube.com/watch?v=vGl6tpkBx08

Σαν να μην έφτανε αυτό το οικογενειακό δράμα που ζούσε η Μαρία Τσούτσια έπρεπε να χάσει τόσο ξαφνικά τον άνθρωπο που είχε αποφασίσει να περάσει το υπόλοιπο της ζωή της…

 

 

Δείτε επίσης:

Κωνσταντίνος Κόκκαλης: Ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη – Οι επιχειρήσεις, ο γάμος με την ¨πριγκίπισσα¨ της ναυτιλίας και η απαγωγή του κουνιάδου του

 

Σχετικά άρθρα