Πολίν Ντικριέ: Ο καρπός του παράνομου έρωτα της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του σωματοφύλακά της – Οι 6 μήνες που έζησε ακολουθώντας ένα τσίρκο και οι διακοπές στη Μύκονο

Η Μύκονος φιλοξενεί κάθε χρόνο πολλά ονόματα από ηθοποιούς, επιχειρηματίες μέχρι και… πριγκίπισσες. Η Πολίν Ντικριέ για ακόμη μία φορά επέλεξε το νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ποια είναι αυτή; Μα η κόρη της αντισυμβατικής πριγκίπισσας Στεφανί και εγγονή της υπέροχης Γκρέις Κέλι. Η ιστορία της ενδιαφέρον αφού είναι ο καρπός του έρωτα ανάμεσα σε μία πριγκίπισσα και έναν…σωματοφύλακα. Η πριγκίπισσα Στεφανί είχε φέρει πολλές φορές σε αμηχανία το παλάτι με τα…καμώματά της.

Ο καρπός ενός επεισοδιακού έρωτα

Η Πολίν Ντικριέ δεν μεγάλωσε με τον συμβατικό τρόπο που έχουν μεγαλώσει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πώς άλλωστε θα μπορούσε αφού η μητέρα της, πριγκίπισσα Στεφανί, είχε σπάσει κάθε κανόνα των ευγενών. Μάλιστα η ίδια είναι ο καρπός ενός παράνομου έρωτα. Η πριγκίπισσα Στεφανί είχε η αλήθεια είναι διάφορες ερωτικές περιπέτεις. Ανάμεσα στους διάσημους εραστές της που συγκαταλέγονται, ο Πολ Μπελμοντό, γιός του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Ζαν Πολ Μπελμοντό, ο Άντονι Ντελόν, γιος του γοητευτικού Αλέν Ντελόν, ο καρδιοκατακτητής Ρομπ Λόου, ο οδηγός αγώνων Αλεν Προστ και ο Στεφάν Λαμπέλ.

Δεν ήταν αυτές οι ιστορίες όμως που εξόργησαν τον πατέρα της. Η ρήξη ήρθε όταν σύναψε σχέση με τον σωματοφύλακά της Ντανιέλ Ντικριέ το 1992. Ασυγκράτητη ήταν η Στεφανί και δεν έπαιρνε από λόγια. Ούτε ακόμη όταν την έδιωξε ο πατέρας της Ρενιέ από το παλάτι δεν έκανε πίσω. Ίσα ίσα με τον σωματοφύλακα έκανε την Πολίν και τον Λουί. Η γέννηση των εγγονών του ανάγκασε τον Ρενιέ να δεχτεί πίσω την κόρη του. Η Στέφανι παντρέυτηκε τον Ντανιέλ Ντικριέ όμως τον χώρισε μόλις έναν χρόνο αργότερα επειδή την απατούσε με μία στριπτιζέζ!

Φυσικά τα σκάνδαλα που σχετίζονται με την μητέρα της Πολίν δεν σταματάνε εδώ. Στη συνέχεια απέκτησε και τρίτο παιδί εκτός γάμου με τον επόμενο σωματοφύλακά της Ζαν Γκότλιμπ.

Στα 7 της χρόνια έζησε 6 μήνες σε τροχόσπιτο ακολουθώντας ένα …τσίρκο!

 

Η Πολίν Ντικριέ αν έχει μάθει από την μητέρα της είναι να ζει ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Αυτό βέβαια δεν το άκουγε θεωρητικά αλλά η ίδια μεγάλωσε βλέποντας την πριγκίπισσα Στεφανί να ακολουθεί τις επιθυμίες της χωρίς να λογαριάζει τις κακές γλώσσες. Η μικρή Πολίν έζησε για κάποιο διάστημα σαν τσιγγάνα ακολουθώντας ένα τσίρκο μαζί με την μητέρα της που είχε δεσμό με τον διευθυντή του τσίρκου.

Εκείνη την περίοδο η Πολίν ανέπτυξε την αγάπη της για το τσίρκο. Ξετρελαινόταν να κάνει επικίνδυνα νούμερα ανεβασμένη στην πλάτη ή την προβοσκίδα ενός ελέφαντα. Η Πολίν έζησε από πρώτο χέρι την μποέμικη ζωή πλάι στη μητέρα της. Σπίτι τους ήταν ένα τροχόσπιτο το οποίο ονόμαζαν… «Παλάτι».

Ατίθαση σαν τη μητέρα της

Η Πολίν όπως έχει εξομολογηθεί έχει άριστη σχέση με τη μητέρα της: «Η μητέρα μου με επηρέασε πολύ στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Μοιάζουμε πολύ. Οι γονείς μου ποτέ δεν μου είπαν “πρέπει να κάνεις αυτό” ή “πρέπει να ντύνεσαι έτσι”. Πάντα με άφηναν να κάνω τα πράγματα όπως αισθανόμουν. Ήμουν λίγο ροκ εντ ρολ τύπος!».

Όπως και η μητέρα της δεν μπορούσε να μπει σε καλούπια. Ήθελε να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει , να περιπλανηθεί στον κόσμο και να γνωρίσει την πραγματική ζωή. Όπως η ίδια έχει πει:
«Σαν παιδί έλεγα στη μαμά μου “Στα 18 μου θα φύγω! Από όταν ήμουν μικρή ήθελα να δω τον κόσμο, να γνωρίσω και άλλους ανθρώπους, να ζήσω τη ζωή μου. Μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από τόσο πολύ αγάπη και ενδιαφέρον που καμιά φορά ένιωθα ότι βρισκόμουν σε μια σαπουνόφουσκα».

Αθλήτρια, φοιτήτρια, μοντέλο…και τώρα σχεδιάστρια;

Μπορεί η Πολίν Ντικριέ να μην είναι μεγάλη ωστόσο τα πολυεπίπεδα ενδιαφέροντά της τής έχουν χαρίσει πολλές εμπειρίες. Υπήρξε αθλήτρια στις καταδύσεις από βατήρα 3 μέτρων ενώ ασχολήθηκε και με το τσίρκο που ποτέ δεν ξέχασε. Το 2010 πήρε μέρος στους Πανευρωπαϊκούς Νέων στο Ελσίνκι και στους Ολυμπιακούς Νέων στη Σιγκαπούρη. Η συμμετοχή της, με τον αδελφό της Λουί και τον πατέρα της, στο γαλλικό ριάλιτι «Φάρμα των διασήμων» ήταν απλά παρένθεση για εκείνη.

Έχει εργαστεί στη βιομηχανία μόδας στη Vogue και στο Louis Vuitton, ενώ όταν ήταν μικρότερη εργάστηκε και σαν μοντέλο στον οίκο Dior. Τώρα σπουδάζει σχέδιο μόδας στη σχολή σχεδίου Πάρσονς και θέλει να ιδρύσει τη δική της σειρά ρούχων.

Όπως έχει εξομολογηθεί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της μακριά από τη Νέα Υόρκη:
«Μου αρέσει η γειτονιά μου, έχω τις μικρές μου συνήθειες, τα μέρη που μου αρέσει να επισκέπτομαι, εστιατόρια, μπουτίκ. Κάνω σπορ και κάποιες φορές μποξ σε ένα μικρό γυμναστήριο κοντά στο σπίτι μου. Υπάρχουν μουσεία παντού που έχουν συνεχώς νέες εκθέσεις και ανακαλύπτω νέα πράγματα όλη την ώρα. Προς το παρόν σε καμιά περίπτωση δεν φαντάζομαι να πηγαίνω κάπου αλλού».

Οι έρωτες και το… τατουάζ

Η Πολίν Ντικριέ όπως φαίνεται έχει σαν πρότυπο τη μητέρα της σίγουρα πάντως έχει μάθει να αψηφά τους κανόνες. Οι έρωτές της έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Η περιπέτειά της με τον ποδοσφαιριστή Πολ Νοέλ Ετορι. Ο πρόσφατος έρωτάς της ωστόσο είναι ο DJ Μαξίμ Τζακάρντι με τον οποίο έχει σχέση τα τελευταία 4 χρόνια. Μαζί επισκέφθηκαν άλλωστε τη Μύκονο, έμειναν στο «Cavo Tagoo» και διασκέδασαν ξέφρενα όπως άλλωστε συνηθίζεται στο νησί.

Τους καλοκαιρινούς μήνες βγαίνει προς τα έξω άλλος ένας κανόνας που έχει σπάσει η Πολίν Ντικριέ. Κάπου εκεί στο δεξί της πήχη ξεπροβάλει ένα λουλουδένιο τατού το οποίο απαγορεύεται ρητά στους γαλαζοαίματους. Φυσικά ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της η Πολίν έχει παραβεί και αυτόν τον κανόνα. Μένει να δούμε πόσους ακόμη θα σπάσει στη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα