Νατάσσα Μποφίλιου: Ασχολήθηκε με τη μουσική για… πλάκα- Η γνωριμία με τον «κολλητό» της Γεράσιμο Ευαγγελάτο, ο έρωτας με το νεανικό της ίνδαλμα και ο γάμος

Η Νατάσσα Μποφίλιου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επισημοποιεί τη σχέση της με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια τον Χρήστο Κορτσέλη. Οι δυο τους χτίζοντας σιγά σιγά μία οικογένεια, κατά κάποιον τρόπο, θέλησαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο σύζυγος λοιπόν της ερμηνεύτριας βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο της μουσικής αφού είναι στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας και ιδρυτής του ιντερνετικού ραδιοφώνου.

Σίγουρα η Νατάσσα Μποφίλιου δεν έχει τραβήξει την προσοχή με την προσωπική της ζωή αφού προτιμάει να την κρατάει για τον εαυτό της. Αντίθετα έχει ξεχωρίσει μέσα από τα τραγούδια της αλλά και από τον τρόπο που κατάφερε να εδραιωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα αφού τα πρώτα χρόνια δεν είχε από πίσω της κάποια εταιρεία. Πώς όμως πήρε την απόφαση να τα «παίξει όλα για όλα» και να προσπαθήσει να βιοποριστεί από τη μουσική; Όπως θα δούμε και από την ιστορία της σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα ερεθίσματα που πήρε από την οικογένειά της.

natassa-mpofiliou-2
Φωτογραφία: facebook/ Natassa Bofiliou

Η καλλιτεχνική οικογένεια που της έδωσε τα εφόδια

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η μεγαλύτερη από τα 3 παιδιά της οικογένειας. Ο πατέρας της είναι από τη Κύθνο και η μητέρα της από την Κεφαλονιά. Η ίδια όπως έχει πει αισθάνεται περισσότερο Κεφαλλονίτισσα. Η ωραία «τρέλα» των επτανησιων αλλά και η καλλιτεχνική τους ροπή φαίνεται ότι πέρασαν στο DNA της τραγουδίστριας. Φυσικά δεν αρκεί αυτό από μόνο του.

Η σχέση της με τη μουσική ξεκίνησε από την ηλικία των 4 ετών. Τότε ήταν που ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο και να συστήνεται με τις νότες. Η μουσική υπήρχε ήδη στα αυτιά της αφού ο πατέρα της ασχολούνταν ερασιτεχνικά με τη μουσική και ακούσματα όπως Μαρία Δημητριάδη, Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Δήμητρα Γαλάνη κ.ά. κάθε άλλο παρά ξένα της ήταν. Η μητέρα της από την άλλη συμπλήρωνε τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα της οικογένειας αφού ασχολούνταν με τη ζωγραφική και το θέατρο.

natassa-mpofiliou-5
Φωτογραφία: facebook/ Natassa Bofiliou

Κάποιοι θα μάντευαν ότι η Νατάσσα Μποφίλιου από μικρή θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ίδια πέρασε στο πολιτικό τμήμα της Νομικής Αθηνών και μάλιστα όχι τυχαία αλλά από επιλογή. Πώς τελικά άλλαξε την πορεία της και στράφηκε προς το τραγούδι; Μάλλον γνώρισε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι την παρότρυναν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν σκέφτομαι τον πατέρα μου πάντα χαμογελάω. Γιατί είναι κουλ τύπος και αστείος. Γιατί είναι νέος πάντα και καλλιτέχνης πάντα. Γιατί κοιτάει τη ζωή χωρίς να την φοβάται και παλεύει τις δυσκολίες με πρόσωπο φωτεινό. Γιατί μπορείς να βγεις μαζί του για ποτό στο πιό κουλό μέρος και να του πεις ό,τι σου κατέβει. Γιατί αγαπάει τους φίλους σου σαν δικούς του και την αγάπη σου σαν παιδί του. Κυρίως όμως, χαμογελάω όταν τον σκέφτομαι, γιατί όταν έρθει η στιγμή, είναι πάντα εκεί να λύσει το πρόβλημα, να αφιερωθεί και να σου δώσει την φόρα και τις απαντήσεις που χρειάζονται. Ο Μποφίλιος, είναι ο τύπος που κάπως τα καταφέρνει και κάθε χρόνο κάνεις διακοπές μαζί του… Αυτό τα λέει όλα υποθέτω και για σένα και γι αυτόν ???? Η φώτο στιγμιότυπο από τα ’90’s. Μ’ αρέσε το ντυσιματάκι ???? Πατέρα μου, να σε χαιρόμαστε! Σε λατρεύω ♡ Η μεγάλη σου κόρη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι για… πλάκα! Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το σημείο που άλλαξε η πορεία της Νατάσσας Μποφίλιου ήταν η ακρόαση ερμηνευτών της «Μικρής Άρκτου». Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της πόσο τυχαία εξελίχθηκαν όλα:
«O Κώστας Τσίρκας μου είπε μια μέρα: “Ρε, δεν έρχεσαι να πεις ένα demo που θέλουμε να στείλουμε με ένα φίλο μου το Γεράσιμο, γιατί πως θα το στείλουμε με μένα;”. Λέω το demo, αρχίζουμε να κάνουμε πάρα πολύ παρέα με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και γινόμαστε κολλητοί. Περάσαμε ένα καλοκαίρι οι τρεις μας στο σπίτι του Γεράσιμου (μουσικές, βιντεάκια, dvd με συναυλίες) για χαβαλέ τελείως. Σιγά, σιγά άρχισαν τα τραγούδια που λέγαμε να γίνονται λίγο δικά μου και μου έλεγαν να πάω στην ακρόαση των ερμηνευτών της “Μικρής Άρκτου”. Έβλεπαν ότι εγώ δεν ήθελα και πήραν και με δήλωσαν οι κολλητές μου, ο πατέρας μου, ο δάσκαλός μου της μουσικής, ο Θέμης Καραμουρατίδης με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο … ήμουν 4 φορές δηλωμένη!

Πήγα λοιπόν… ήρθε ο Τσίρκας με την κιθάρα του και παίζαμε Καρβέλα και «χαβαλεδιάζαμε»! Μπήκα μέσα να κάνω την ακρόαση και δε με ένοιαζε. Με πήραν όμως, με έβαλαν να τραγουδήσω την “Aσπιρίνη” και το τραγούδι που ξεχώρισε από όλη την ακρόαση ήταν και το τραγούδι που ξεχώρισε στα ραδιόφωνα. Έτσι ήρθε μετά και η πρόταση για τον ολόκληρο δίσκο. Πάλι εμείς κάναμε χαβαλέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε δουλεύαμε, π.χ. πως σου αρέσει το γυμναστήριο και είσαι επιμελής… έτσι!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Αυτό ήταν και το σημείο εκκίνησης μιας πορείας που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Τα πράγματα δεν ήρθαν από μόνα τους. Οι τριάδα πάλευε χωρίς εταιρεία από «πίσω» να καταφέρει κάτι. Η υποστήριξη από την οικογένεια ήταν απαραίτητη αφού στην αρχή δεν έβγαζαν ούτε να ενοίκιά τους… Πολλοί ήταν εκείνοι που της είπαν καλοπροαίρετα ότι δεν θα τα καταφέρουν. Κι όμως!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Η συνεργασία με τον Κραουνάκη

Κι ενώ έχει βγει ο πρώτος της δίσκος από την Μικρή Άρκτο σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα, με τίτλο “Εκατό μικρές ανάσες”, έρχεται ουρανοκατέβατη η συνεργασία με τον Κραουνάκη. Πίσω από αυτή τη συνάντηση κρύβεται η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, η διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος, η οποία πρότεινε την Νατάσσα στον Κραουνάκη όταν έψαχνε μία άγνωστη φωνή για να ντουμπλάρει τη Μαρία Ναυπλιώτου στην ταινία «Πεθαίνοντας στην Αθήνα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Η ανοδική πορεία

Το 2007 κυκλοφόρησε το CD single «Εν λευκώ» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη το οποίο κάθε άλλο παρά απαρατήρητο πέρασε. Τη σκυτάλη πήρε η συνεργασία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χαρούλη στη συλλογή “Η Γενιά του 2010” του Διφώνου.

Έναν χρόνο αργότερα το 2008 θα κυκλοφορήσει και ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίκος, «Μέχρι το τέλος» στον οποίο συμμετείχε και ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο δίσκος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς. Η Πρωτοχρονιά του 2009 του μελωδία εγκαινιάστηκε με ένα τραγούδι των Μποφίλιου, Ευαγγελάτου και Καραμουρατίδη το οποίο έγραψαν ύστερα από «παραγγελία» του σταθμού ειδικά για την περίσταση.
Οι δίσκοι αλλά και οι συνεργασίες συνεχίστηκαν στην ανοδική πορεία των τριών φίλων. Μερικά από τα ονόματα που συνεργάστηκε η Νατάσσα Μποφίλιου είναι Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Χαρούλης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμας κά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Η παλιά ιστορία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Νατάσσα Μποφίλιου προσπαθεί με τη στάση της να κρατάει προστατευμένη την προσωπική της ζωή. Την αποκάλυψη για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη την έκανε ο ίδιος που είχε δηλώσει σε συνέντευξή του:

«Με τη Νατάσα ήμασταν ένα χρόνο και κάτι. Βγήκε προς τα έξω όταν ήμασταν προς το τέλος της σχέσης μας. Εννοείται πως χαίρομαι με την επιτυχία της Νατάσας. Τη γνώρισα μία περίοδο που μόλις είχε κάνει τον πρώτο της δίσκο και τώρα έχει πάρει μία θέση που της αξίζει. Δούλεψε πάρα πολύ και αυτό φαίνεται με τα χρόνια. Έχει αυτό το άστρο. Αυτό που είχα διακρίνει όταν τη γνώρισα που ήταν πιο πιτσιρίκα. Νομίζω ότι η Νατάσα εξελίχθηκε και είναι λίγο φυσιολογικό. Γιατί αλλιώς είναι να είσαι στα 26, 27 που τη γνώρισα εγώ. Τώρα έχει ωριμάσει, έχει γίνει μία γυναίκα. Δεν έχουμε επαφές σήμερα»!

natassa-mpofiliou-4
Φωτογραφία: facebook/ Natassa Bofiliou

Ερωτεύτηκε με το νεανικό της ίνδαλμα

Σε μία από τις λίγες εξομολογήσεις που έχει κάνει σε συνεντεύξεις της είχε παραδεχτεί ότι: «Η πιο έντονη και σοβαρή σχέση μου είναι αυτή που είμαι τώρα» και όπως αποδείχτηκε δεν είχε άδικο αφού με τον Χρήστο Κορτσέλη τελικά πήρε την απόφαση να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Αν μη τι άλλο ρομαντική είναι η ιστορία αγάπης τους αφού ο Χρήστος Κορτσέλης υπήρξε ίνδαλμα της σε μικρότερη ηλικία πολύ πριν τον γνωρίσει. Το μόνο που ήξερε από εκείνον ήταν η φωνή του αφού υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός πριν εξελιχθεί σε στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood και ιδιοκτήτης του ιντερνετικού ραδιοφώνου toradiofono.gr.

xristos-kortselis
Φωτογραφία: Facebook/ Χρήστος Κορτσέλης

Την απόφαση να παντρευτούν δεν την πήραν έτσι ξαφνικά αλλά θα λέγαμε ότι ήταν ίσως και κάτι τυπικό αφού οι δυο τους μένουν αρκετά χρόνια μαζί στην Καλλιθέα και έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια.
Μπορεί η Νατάσσα Μποφίλιου παλιότερα να εξομολογούνταν ότι :
«Πολύ δύσκολα θα βρω έναν άνθρωπο να τον εμπιστευτώ, να τον πιστέψω και να είμαι μαζί του. Πιστεύω στην αγάπη, στην ερωτική διάθεση αλλά ήταν δύσκολο να πω ότι με αυτόν θέλω να περάσω τη ζωή μου.» αλλά τελικά διαψεύστηκε.

natassa-mpofiliou-3
Φωτογραφία: facebook/ Natassa Bofiliou

Τι είναι αυτό που έκανε όμως τη Νατάσσα Μποφίλιου να αλλάξει γνώμη; Μήπως βρήκε όλα αυτά που την γοητεύουν στον Χρήστο Κορτσέλη;
«Στους ανθρώπους με γοητεύει η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, εκτιμώ, εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κι ένα νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Κι αυτό είναι σημαντικό» είχε παραδεχτεί.

natassa-mpofiliou-6
Φωτογραφία: facebook/ Natassa Bofiliou

Η πολιτική της τοποθέτηση και οι απειλές

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν διστάζει να εκφράσει τις απόψεις της και μάλιστα με σθένος. Αφορμή να μιλήσει δημόσια στάθηκε η είσοδος της ΧΑ στη βουλή. Τότε με έντονα αποδοκιμαστικό τρόπο η τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή της σε οποιονδήποτε έχει σχέση με τον φασισμό καθώς πιστεύει ότι σε κάποια θέματα ο καλλιτέχνης πρέπει να παίρνει θέση. Οι απειλές εναντίον της δεν άργησαν να έρθουν χωρίς όμως η τραγουδίστρια να κάνει πίσω από τις απόψεις της σε μία προσπάθεια να προστατευτεί. Μάλιστα θαρρετά είχε δηλώσει :
«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτησή μου και δεν πρόκειται να υποκύψω σε απειλές και τσαμπουκάδες»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις

Μπορεί το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου προς την σκηνή να ξεκίνησε για… πλάκα ωστόσο ο αυθορμητισμός, η ανάγκη της να μείνει πιστή στον εαυτό της σε συνδυασμό με τα γερά θεμέλια που πήρε από την οικογένειά της βοήθησαν ώστε η δουλειά της να αγκαλιαστεί από τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα