Ο 34χρονος από τη Λαμία που ήθελε να είναι ο «αφέντης» και να έχει τις γυναίκες «σκλάβες» – Ο εφιάλτης της 40χρονης Γαλλίδας, οι καταθέσεις που τον «καίνε» και τα άρρωστα ερωτικά παιχνίδια

Σενάριο από αμερικάνικη αστυνομική σειρά θύμισε η υπόθεση του 34χρονου στη Λαμία που κρατούσε όμηρο μία 40χρονη Γαλλίδα. Το θύμα, που θα δούμε πώς κατάφερε να ξεφύγει, κατήγγειλε ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα και ήθελε να την κάνει σκλάβα του. Πραγματικά απίστευτα είναι τα όσα κατέθεσε η 40χρονη. Οι καταγγελίες άρχισαν να γίνονται πιο πιστευτές όταν ακόμη δύο νεαρές γυναίκες κατέθεσαν τα βασανιστήρια που βίωσαν στα χέρια του 34χρονου.

Διαβάζοντάς τις λεπτομέρειες δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι όλα αυτά έχουν εξελιχθεί στη Λαμία και όχι σε κάποια πολιτεία της Αμερικής. Πάμε να δούμε αναλυτικά την υπόθεση.

omhros-demenh-2

Από ερωμένη του έφτασε να γίνει όμηρος

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 40χρονη Γαλλίδα επισκεπτόταν τον 34χρονο στην Ελλάδα. Αντιθέτως οι δυο του γνωρίστηκαν σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν από περίπου 4 χρόνια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν βγει προς τα έξω. Η σχέση που ανέπτυξαν οδήγησε στο να τον επισκεφθεί η Γαλλίδα στο σπίτι του στη Λαμία το 2016. Η εμπειρία της από εκείνη την επίσκεψη δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βίωσε αυτή τη φορά στα χέρια του 34χρονου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της. Τότε ήταν απλά ένα ζευγάρι που προσπαθούσε να βρει λύσεις ώστε να είναι μαζί.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο τους είχαν διακόψει τις σχέσεις τους ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο φερόμενος ως δράστης έπεισε την 40χρονη να έρθει να τον επισκεφθεί. Έτσι κι έγινε. Ωστόσο, η Γαλλίδα δεν ήξερε τι θα την περίμενε με το που πατούσε το πόδι της στη Λαμία.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο 34χρονος την παρέλαβε από τον Σταθμό Λιανοκλαδίου και την οδήγησε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε εκείνη ο φερόμενος ως δράστης πρώτα περίμενε να τηλεφωνήσει στους δικούς της και να τους πει ότι είναι καλά και ύστερα έδρασε. Της έκλεισε το στόμα, της έδεσε χέρια και πόδια, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Κι ενώ την πρώτη στιγμή η Γαλλίδα πίστευε ότι πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι στη συνέχεια κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Επί τρεις ώρες την είχε δεμένη και φιμωμένη ο δράστης ο οποίος την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

omhros-demenh-krevati

Σύμφωνα με την μαρτυρία της:

«Μου είπε ότι εάν φώναζα, θα με σκότωνε. Τον ρώτησα ήρεμα τι ήθελε και αυτός μου είπε ότι δεν θα ξαναφύγεις για την Γαλλία και ότι είσαι ολοκληρωτικά δική μου. Με έλυσε και αυτός κοιμήθηκε χωρίς να με αγγίξει.
Μου έδειξε το δωμάτιο και μου είπε καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή, είσαι φυλακισμένη εδώ. Του είπα ότι δεν ήθελα να μείνω εκεί, τότε αυτός μου ξανάδεσε τα χέρια, μπροστά αυτή τη φορά, τους αστραγάλους, μου έκλεισε το στόμα και τα μάτια και έφυγε».

omhros-demenh-4

Τα ερωτηματικά που γέννησε το τηλεφώνημα

Δυόμισι μέρες κράτησε ο εφιάλτης για την 40χρονη γυναίκα. Τελικά το Σάββατο η καταγγέλλουσα εντοπίστηκε ύστερα από κινητοποίηση της αστυνομίας και συνεργασίας της με την Ιντερπόλ. Ερωτηματικά στην υπόθεση γέννησε το γεγονός ότι η Γαλλίδα κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πατέρα της ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την Ιντερπόλ.

Πολλοί ήταν αυτοί που διερωτήθηκαν πώς γίνεται σε μία κατάσταση ομηρίας ο θήτης να αφήνει στο θύμα πρόσβαση στο τηλέφωνο. Πάνω σε αυτό το γεγονός αλλά και σε στοιχεία που θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια και αποδεικνύουν την αθωότητα του 34χρονου θα βασιστεί η υπερασπιστική γραμμή όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του δικηγόρου του κατηγορουμένου.

omhros-demenh-3

Η νεαρή σύντροφος του 34χρονου που τελικά αφέθηκε ελεύθερη

Ένα ακόμη πρόσωπο μπλέκεται στην υπόθεση και δεν είναι άλλο από την 24χρονη σύντροφο του κατηγορουμένου που έμενε μαζί του τα τελευταία 2 χρόνια. Για υπόθαλψη εγκληματία κλήθηκε να απολογηθεί στην Ανακρίτρια το μεσημέρι της Τρίτης (19/09). Τόσο η Ανακρίτρια όσο και ο Εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την τακτική δικάσιμο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η δικηγόρος της 24χρονης, Ελευθερία Ψύλλου, δήλωσε ότι η νεαρή δεν αντιλήφθηκε να συμβαίνει κάτι αξιόποινο μέσα στο σπίτι. Αυτό που γνώριζε ήταν ότι η 40χρονη είχε έρθει στη Λαμία για να φιλοξενηθεί από τον 34χρονο. Η ίδια δεν αντιλήφθηκε να υπάρχει κίνδυνος για κάποιο πρόσωπο και ισχυρίστηκε ότι εκείνη δεν ήταν όμηρος του 34χρονου.

kakopoihsh-via

Οι «σκλάβες» που καίνε τον 34χρονο «αφέντη»

Κι ενώ η υπόθεση κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη ήταν ήρθαν νέα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 34χρονο για ακόμη χειρότερες πράξεις από την αρπαγή. Δύο γυναίκες από τη Λαμία κατέθεσαν στην δικαιοσύνη ότι κακοποιούνταν επί χρόνια από τον 34χρονο.

Βίαζε ανήλικη…

Η μία από τις δύο γυναίκες κατήγγειλε ότι ο 34χρονος τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση από τότε που ήταν 17 χρονών. Ο τρόπος που είχε βρει για να την φιμώσει ήταν οι απειλές ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο. Φυσικά δεν έλειπαν και οι απειλές. Μάλιστα την είχε απειλήσει και με όπλο με αποτέλεσμα να φοβάται για την ίδια αλλά και για την οικογένειά της.

Όπως έχει δηλώσει για το περιστατικό: «Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του».
Φοβούμενη από τις απειλές του υπέκυπτε στις ορέξεις του και στα άρρωστα ερωτικά παιχνίδια του.

mhn-milas

Το μαρτύριο που κράτησε πάνω από 10 χρόνια

Ανατριχιαστική είναι και η μαρτυρία της δεύτερης γυναίκας η οποία μάλιστα συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από το Λύκειο. Επίσημα από το 2006 διατηρούσαν ερωτική σχέση η οποία έληξε πρόσφατα τον Σεπτέμβριο. Το ίδιο μοτίβο ακολούθησε και σε αυτή την περίπτωση ο κατηγορούμενος ο οποίος την απειλούσε ότι θα την κάνει ρεζίλι αν αποκάλυπτε το οτιδήποτε. Τη βίαιη συμπεριφορά τη βίωνε συνεχώς αφού ο 34χρονος την είχε πείσει να μην μιλήσει σε κανέναν. Μάλιστα πολλές φορές καυχιόταν : «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ».

Όταν η νεαρή ζήτησε να βρεθούν εκτός σπιτιού για να δοθούν κάποιες εξηγήσεις εκείνος την χτύπησε και την έδεσε χειροπόδαρα πριν την πετάξει στο πορτμπαγκάζ για να την μεταφέρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

apelpisia

«Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους.»

Ο 34χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήθελε να έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο πάνω στις… γυναίκες του. Επικροτούσε βίαιες συμπεριφορές και ήθελε να έχει «σκλάβες». Όπως χαρακτηριστικά τους έλεγε: «Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους».
Το παρανοϊκό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι σύμφωνα και με τις 3 γυναίκες ο κατηγορούμενος παρόλο που είχε αυτή τη φρικιαστική συμπεριφορά ταυτόχρονα μπορούσε να μεταμορφώνεται στον πιο γλυκό σύντροφο.

Τι υποστηρίζει η μητέρα του κατηγορουμένου; Δείτε το βίντεο:

Η απίστευτη υπόθεση που αποκαλύφθηκε ύστερα από την καταγγελία της 40χρονης Γαλλίδας έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Μένει να αποδειχτεί αν ο 34χρονος μετέτρεψε τη ζωή των 3 γυναικών σε φυλακή και να γίνει ο ίδιος αυτή τη φορά φυλακισμένος.

Σχετικά άρθρα