Rouge Pur Couture The Slim: «Ντύνει» τα χείλη με ένα πρωτοποριακό ματ αποτέλεσμα!

Μοντέρνος, τολμηρός, πάντα ένα βήμα μπροστά, ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté ξέρει πόσο εντυπωσιακό είναι το ματ. Το Rouge Pur Couture The Slim, η πρώτη σειρά προϊόντων για τα χείλη από τον Διευθυντή Ομορφιάς της YSL Beauté, Tom Pecheux, ντύνει τα χείλη με couture δερμάτινο ματ αποτέλεσμα που είναι εξαιρετικά άνετο και ευκολοφόρετο. Το 2018, ας ρίψουμε όλα τα όρια με ένα νέο, πρωτοποριακό ματ που τολμά να κάνει τα πράγματα διαφορετικά.

Είσαι έτοιμη να ζήσεις στα άκρα (#walktheline);

Couture και casual Παίξε τα όρια

 

Συμβατικότητα και επανάσταση, couture και casual. Ποια είναι τα όριά σου; Σχεδιασμένο για τη γυναίκα που θέλει να χαράζει το δικό της δρόμο, το RPC THE SLIM είναι το προϊόν που γίνεται ένα με τα χείλη.
Εμπνευσμένο από το έντονο χρώμα και την ελαστικότητα του δέρματος, το RPC THE SLIM τονίζει άμεσα τα χείλη, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και πολύ έντονο ματ αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση. Η απαλή σύνθεση τοποθετείται σαν κρέμα και αγκαλιάζει τις καμπύλες των χειλιών, όπως το αγαπημένο σου τζιν. Έχει τόσο ανάλαφρη και ελαστική υφή, που ξεχνάς ότι το φοράς.

Γι’ αυτό τόλμησε να ζήσεις στα άκρα (#walktheline).

Οι αποχρώσεις του

 

Το RPC THE SLIM επαναπροσδιορίζει το κραγιόν όπως το ήξερες μέχρι σήμερα, υιοθετώντας ένα πολύ λεπτό, τετραγωνισμένο σχήμα που εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή, για να τονίζεις τις καμπύλες των χειλιών. Κλασικό και couture αλλά, ταυτόχρονα, αβίαστα cool. Το μεταλλικό χρυσό τονίζει το μοντέρνο ματ μαύρο χρώμα της ξεχωριστής συσκευασίας του RPC THE SLIM.

Διαθέσιμο σε 24 couture αποχρώσεις, το RPC THE SLIM με την υπογραφή του Tom Pecheux είναι το κραγιόν που κάνει τις γυναίκες να τολμούν να δοκιμάζουν τα όρια.

No 1 Rouge Extravagant
No 2 Strange Orange
No 3 Orange Illusion
No 4 Fuchsia Excentrique
No 5 Peculiar Pink
No 6 Nu Insolite
No 7 Rose Oxymore
No 8 Contrary Fuchsia
No 9 Red Enigma
No 10 Corail Antinomique
No 11 Ambiguous Beige
No 12 Nu Incongru
No 13 Original Coral
No 14 Rose Curieux
No 15 Fuchsia Atypique
No 16 Rosewood Oddity
No 17 Nude Antonym
No 18 Reverse Red
No 19Rose Absurde
No 20 Carmine Catch
No 21 Rouge Paradoxe
No 22 Ironic Burgundy
No 23 Mystery Red
No 24 Rare Rose

Υπάρχει και μία limited edition, εμπνευσμένη από το εμβληματικό Black Opium. Η couture συσκευασία του RPC THE SLIM βρίσκει το ταίρι της σε ένα εθιστικό κραγιόν με γκλίτερ – μια δόση ενέργειας για τα χείλη.

No 25 Black Opium Collector

Τόνισε το περίγραμμα και κατάργησε όλα τα όρια

Εντυπωσιακές καμπύλες & αποτέλεσμα υψηλής ακρίβειας. Λάτρεις του παράδοξου, couture και, ταυτόχρονα, casual, οι 4 νέες αποχρώσεις του Dessin des Lèvres Lip Styler συμπληρώνουν τη συλλογή.

Η No 5 Rose Nu και η No 6 Fuchsia Rouge χρησιμοποιούνται μαζί με δύο τολμηρές αποχρώσεις του RPC THE SLIM (τη No 16 Rosewood Oddity και τη No 9 Contrary Fuchsia).

Για τολμηρά χείλη που προκαλούν, η No 26 L’Argent και η No 27 L’Or δημιουργούν αποτέλεσμα highlighter και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη όταν εφαρμόζονται στο τόξο των χειλιών και στη γραμμή του επάνω χείλους, κάτω από την επιλεγμένη απόχρωση του RPC THE SLIM. Επέκτεινε τη διάρκεια και άφησε τις σκανδαλιστικές καμπύλες να μιλήσουν.

Προορίζονται αυστηρά για τις γυναίκες που τολμούν.

Ζήσε στα άκρα (#Walktheline) με την Edie Campbell

Γίνε μια τολμηρή γυναίκα!

Η Edie Campbell, που φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, είναι μια γυναίκα που θέλει να ξεπερνά τα όρια. Αποπνέει κάτι παράδοξο, κάτι αντιφατικό: είναι couture και, ταυτόχρονα, casual, σαγηνευτική, αλλά και ατάραχη. Λάτρης των άκρων, στέκεται ανάμεσα στις γραφιστικές γραμμές ενός πάρκινγκ, κρατώντας χαλαρά στο χέρι της την απόχρωση No 21 Rouge Paradox του RPC THE SLIM.

Φορώντας ένα στενό δερμάτινο παντελόνι και με τα χείλη της ντυμένα με ματ δερμάτινο αποτέλεσμα, η Edie σε προσκαλεί να έρθεις μαζί της – είναι η δική σου στιγμή να ζήσεις στα άκρα (#walktheline).

Ζώντας τη ζωή στα άκρα – Το Βίντεο

Ένα νέο βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Can Evgin με πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα της YSL Beauté, Edie Campbell, διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που θέλει να εξωθεί τα όρια.
Χαράζοντας τη δική της πορεία, παραβιάζει όλους τους κανόνες και δημιουργεί μια νέα λεπτή γραμμή. Ανοίγει το RPC THE SLIM και απλώνει ένα πέπλο κόκκινου ματ δερμάτινου στα χείλη της. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τρεμοπαίζει στην οθόνη, καθώς εκείνη το καλύπτει με κόκκινο κραγιόν, προτού βγει στους δρόμους, αφήνοντας το ίχνος της πάνω στους τοίχους της πόλης. Φωτίζεται από ψηλά.
Δεν κινδυνεύει – η ίδια είναι επικίνδυνη. Είναι έτοιμη να ζήσει στα άκρα.

 

Σχετικά άρθρα