4 περιπτώσεις που το Concealer μάς «έσωσε» από τους μαύρους κύκλους

Υποφέρεις κι εσύ από μαύρους κύκλους; Ακούς συχνά από τους γύρω σου την ενοχλητική ερώτηση: “Είσαι κουρασμένη”;  Οι ρυθμοί της καθημερινότητας, η κούραση, ο κακός -σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα- ύπνος αλλά και οι κλιματικές συνθήκες μπορούν να χειροτερέψουν το πρόβλημά σου…

Οι παράγοντες που επιδεινώνουν τους μαύρους κύκλους

Αν και το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, οι θερμοκρασίες δεν λένε να κατέβουν, ειδικά μέσα στη μέρα, ενώ η υγρασία -κυρίως τα βράδια- είναι ανυπόφορη. Η έντονη εφίδρωση, η υγρασία και το ξηρό κλίμα, διαταράσσουν τις κατάλληλες για ύπνο και ξεκούραση συνθήκες. Η αϋπνία που προκαλείται, σε συνδυασμό με μια γεμάτη καθημερινότητα οδηγούν σε κόπωση και εξάντληση.

concealerΤι γίνεται όμως, όταν λόγω αϋπνίας, το πρόσωπο αρχίζει να εμφανίζει σημάδια κούρασης και το μυαλό δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες λειτουργίες; Ειδικά μέσα στην ημέρα που η ζέστη είναι διαρκής, η ξεκούραση είναι πολλές φορές δύσκολη. Κάτι που επηρεάζει κατά πολύ την απόδοσή στη δουλειά και την καθημερινότητα.

Οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνιση τους και προδίδουν την κούραση πάντα τη χειρότερη στιγμή. Το «φαινόμενο» αυτό εμφανίζεται πάντα τη στιγμή που δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν! Γι’ αυτό και υπάρχουν τα Concealer για τους μαύρους κύκλους. Για όλες τις στιγμές που οι μαύροι κύκλοι δεν βοηθούν και πρέπει να εξαφανιστούν.

 

Σε ποιες περιπτώσεις, όμως, μας έχει βοηθήσει αδιαμφισβήτητα το Concealer για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων;

Δουλειά

Είτε σε κάποιο επαγγελματικό meeting, είτε απλά στην καθημερινότητα μιας εργασίας, ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Έτσι, οι μαύροι κύκλοι δεν είναι και το καλύτερο θέαμα, καθώς υποδεικνύουν πως είμαστε κουρασμένες, ίσως δεν μπορούμε να αποδώσουμε στο έπακρο και φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένες και ενδεχομένως δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε με αυτοπεποίθηση τη δουλειά μας και την απόδοσή μας! Για την άμεση αντιμετώπιση, λοιπόν, των μαύρων κύκλων, το Concealer κάνει το «θαύμα» του και είμαστε έτοιμες για ακόμα μια μέρα στη δουλειά.

Σχολή

Δυστυχώς οι μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διάκριση στις ηλικίες… Αν είσαι φοιτήτρια, περνάς το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου στη σχολή και δεν γίνεται να είσαι πάντα φρέσκια και ξεκούραστη! Ή μήπως γίνεται; Με concealer, φυσικά! Αυτό το θαυματουργό καλλυντικό που κάθε γυναίκα κουβαλάει στην τσάντα της, για τις έκτακτες -και όχι μόνο- καταστάσεις. Κι έτσι το πρόσωπό σου θα φαίνεται τέλειο και αψεγάδιαστο σε όλες τις στιγμές, από μια απλή διάλεξη, μέχρι μια συνάντηση συμφοιτητών για εργασία ή και ένα φοιτητικό πάρτι!

Κοινωνική εκδήλωση

concealerΑν και σιγά σιγά τελειώνει η high season των γάμων και των βαπτίσεων που ζήσαμε το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο, όλο και κάποιο τέτοιο ευχάριστο γεγονός θα τύχει, ειδικά όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα… Φυσικά, αν είσαι σε μια εργασία που διοργανώνονται συχνά συνέδρια ή ομιλίες, μπορεί να τύχει να χρειαστεί να πας. Και αν δεν έχεις καταφέρει να κοιμηθείς καλά την προηγούμενη μέρα;

 

Πώς θα εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι που επηρεάζουν το συνολικά άψογο πρόσωπο σας για τις εκδηλώσεις αυτές; Με 3 απλές κινήσεις: το απλώνετε σχηματίζοντας ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια και ταμπονάρετε το προϊόν με το σφουγγαράκι/πινέλο σας! Το Concealer για μαύρους κύκλους θα σας καλύψει στο άψε σβήσε!

Ραντεβού

Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο οι μαύροι κύκλοι πριν από ένα ραντεβού! Είναι από τις φορές που θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας και εξωτερικά και εσωτερικά. Μπορεί οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας μέσα στη μέρα να μην είναι και ο καλύτερος σύμμαχος, αλλά όλα διορθώνονται με απλές κινήσεις. Στην περίπτωση που δεν προλαβαίνουμε να διώξουμε τους μαύρους κύκλους, βγάζουμε το Concealer από την τσάντα και έτοιμες! Είτε σε 2 ώρες είτε σε 2 μέρες, έτοιμες για το ραντεβού!

Σχετικά άρθρα