Δούκισσα Νομικού: Πώς έχει αλλάξει τη ζωή της ο ερχομός του γιου της;

Μπορεί την περίοδο αυτή η Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, παραμένει ωστόσο πολύ ενεργή στα social media, όπου και φροντίζει να μοιράζεται συχνά νέα της.

Η παρουσιάστρια φέτος θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον μοναχογιό της, Σάββα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη! Η Δούκισσα περνά πλέον τον περισσότερο χρόνο της ημέρας με το αγγελούδι της, που από τότε που ήρθε στη ζωή, έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της!

Η χαρούμενη μανούλα λοιπόν, φωτογραφήθηκε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να είναι σε εορταστικό κλίμα και φόρεσε το αγαπημένο της κολιέ, στο οποίο και αναγράφεται το όνομα του γιου της!

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Η ζωή μου έχει αλλάξει από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου αυτός ο υπέροχος μικρός πρίγκιπας, ο γιος μου. Να είμαι μία – όσο δεν πάει- χαζομαμά κι εγώ τώρα. Γι’αυτό και τα δύο κολιέ που φοράω συνέχεια έχουν το όνομα και την ημερομηνία γέννησης του».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ζωή μου έχει αλλάξει από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου αυτός ο υπέροχος, μικρός πρίγκιπας, ο γιος μου ???? Ναι, είμαι μια – όσο δεν πάει – χαζομαμά κι εγώ τώρα! Γι’αυτό και τα δύο κολιέ που φοράω συνέχεια έχουν το όνομα και την ημερομηνία γέννησης του. ❤ Από τα πολλά σας μηνύματα όλους αυτούς τους μήνες έχω καταλάβει πως τα έχετε λατρέψει, γι’αυτό κανόνισα με την @linksoflondon να έχετε – 30% έκπτωση σε επιλεγμένα κοσμήματα της σειράς Narrative από αύριο 7/12 έως και την Κυριακή 9/12, για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα και να μπορέσετε να χαράξετε ό,τι θέλετε! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό DOUKISSA30 στο checkout. Με αγάπη από εμένα για εσάς ❤???? #mom #xazomom #linksoflondon #narrativecollection #christmasmood #GiftLinks #MakeItBright

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δούκισσα Νομικού: Πώς γιόρτασε τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής της;

Η Δούκισσα Νομικού σε ντεφιλέ στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι!

 

Σχετικά άρθρα